Groot nieuws! Sport Lavit heet vanaf nu MediVit.

Een nieuwe naam die beter bij het assortiment past.

Hansaplast leukoplast wondpleisters

Leukoplast wondpleisters kopen: Leukoplast heb je nooit teveel!

Bent u op zoek naar huidvriendelijke pleisters? Dan kan Leukoplast wondpleisters kopen een goede oplossing zijn. Leukoplast heeft een groot aantal mogelijkheden op dit gebied, waardoor de wonden altijd goed behandeld kunnen worden. Zowel voor sporters als professionals mogen deze pleisters daarom niet meer ontbreken in de EHBO-kit. Met een groot aantal varianten in het assortiment kun u er altijd voor zorgen dat u een oplossing in handen heeft voor de juiste behandelingen. Maar waar kunt u allemaal naar kijken op dit gebied? Na het lezen van onderstaande informatie kunt u direct een aankoop doen en ervoor zorgen dat u overal op voorbereid bent.

Leukoplast Soft 6cm x 100 cm. huidvriendelijke pleister

Leukoplast Soft 6 x 100 cm. huidvriendelijke wondpleister word door een gevoelige huid bijzonder goed verdragen. Deze witte pleister is ook van een sterk behaarde huid gemakkelijk te verwijderen door de pleister langzaam en met de groeirichting van de haren mee te trekken.

3,62

excl. BTW

Leukoplast elastic 6 cm. x 1 meter pleister

Leukoplast elastic 6 cm. x 1 meter pleister voor afdekking van wonden op bewegelijke lichaamsdelen.

3,94

excl. BTW

Leukoplast elastic 8 cm. x 1 meter pleister

Leukoplast elastic 8 cm. x 1 meter pleister voor afdekking van wonden op bewegelijke lichaamsdelen. Leukoplast, is de nieuwe naam van Hansaplast.

Vanaf 4,06

excl. BTW

Wond pleisterspray Hansaplast

Hansaplast Pleisterspray is een handige spray voor kleine wondjes en schaafwonden.

6,65

excl. BTW

Leukoplast Softivel 30 ml. pleisterspray

Leukoplast Softivel is een pleisterspray voor kleine wondjes. De spray is geschikt om te blijven zitten op plekken op het lichaam die niet gemakkelijk met gewone pleisters kunnen worden bedekt.

8,49

excl. BTW

BSN Leukoplast soft white 4 cm. x 5 m. huidvriendelijke wondpleister

BSN Leukoplast soft white 4 cm. x 5 m. huidvriendelijke wondpleister. Leukoplast soft white wondpleister is huidvriendelijk en wordt ook door een gevoelige huid bijzonder goed verdragen. Het dragermateriaal is zacht en plooibaar, de lijmlaag is op basis van het huidvriendelijke acryl en het wondkussen is zeer absorberend met laag risico op verkleving.

9,13

excl. BTW

Leukoplast elastic 4 cm. x 5 meter

Leukoplast Elastic is een sterke elastische wondpleister voor de snelle en hygiënische verzorging van kleine verwondingen. De pleister is zeer flexibel en uitermate geschikt voor bewegende lichaamsdelen, zoals knie of elleboog. De elasticiteit van Leukoplast Elastic loopt over de gehele breedte, dus ook over het wondkussen.

9,63

excl. BTW

BSN Leukoplast soft white 6 cm. x 5 m. huidvriendelijke wondpleister

BSN Leukoplast soft white 6 cm. x 5 m. huidvriendelijke wondpleister. Leukoplast soft white wondpleister is huidvriendelijk en wordt ook door een gevoelige huid bijzonder goed verdragen. Het dragermateriaal is zacht en plooibaar, de lijmlaag is op basis van het huidvriendelijke acryl en het wondkussen is zeer absorberend met laag risico op verkleving.

10,05

excl. BTW

Leukoplast elastic 6 cm. x 5 m.

Leukoplast elastic 6 cm. x 5 m. wordt door een speciaal procédé lucht- en waterdoorlatend gemaakt (microporeus) waarmee huidproblemen worden vermeden. De kleeflaag bestaat uit zink-oxyde rubber.

10,96

excl. BTW

BSN Leukoplast soft white 8 cm. x 5 m. huidvriendelijke wondpleister

BSN Leukoplast soft white 8 cm. x 5 m. huidvriendelijke wondpleister. Leukoplast soft white wondpleister is huidvriendelijk en wordt ook door een gevoelige huid bijzonder goed verdragen. Het dragermateriaal is zacht en plooibaar, de lijmlaag is op basis van het huidvriendelijke acryl en het wondkussen is zeer absorberend met laag risico op verkleving.

10,96

excl. BTW

Leukoplast Universal waterresistant pleisters 28 x 72 mm.

Leukoplast Universal waterresistant pleisters zijn afwasbare, vuilwerende wondpleisters. Leukoplast Universal afwasbarepleisters in de maat 28 x 72 mm. zitten per 100 stuks in een doos. Deze Leukoplast Universal pleisters zijn speciaal voor de verzorging van verwondingen die blootstaan aan vochtige dan wel vuile omstandigheden.

10,99

excl. BTW

Leukoplast elastic 8 cm. x 5 m. pleisterrol

De elasticiteit van de Leukoplast elastic 8 cm. x 5 m. pleisterrol loopt over de gehele breedte, dus ook over het wondkussen. Deze elasticiteit wordt bereikt door middel van het gebruik van polyamidegarens in combinatie met een speciale weeftechniek.

11,47

excl. BTW

Leukoplast universal waterbestendig 6 cm.x 5 meter

Leukoplast universal waterbestendige pleister rol is een afwasbare, vuilwerende wondpleister,  speciaal voor de verzorging van verwondingen die blootstaan aan vochtige dan wel vuile omstandigheden.

11,88

excl. BTW

Leukoplast vingerpleister 19x180mm. 100st

Leukoplast vingerpleister 19x180mm. 100st

14,63

excl. BTW

Leukoplast elastische vingertoppleister à 50 stuks

Leukoplast elastische vingertoppleister voor de snelle en hygiënische verzorging van kleine verwondingen. Leukoplast vingertop pleister is zeer flexibel en uitermate geschikt de vingertop.

14,63

excl. BTW

Wondpleisters groot en klein in verschillende varianten

Wondpleisters zijn onmisbaar binnen een huishouden of praktijk. Iedere dag liggen wondjes op de loer. Deze wonden moeten niet alleen goed schoongemaakt worden, maar ook op de juiste manier worden verbonden. Dit zorgt ervoor dat er geen nieuw vuil in de wond kan komen en de genezing snel kan beginnen. De wondpleisters komen echter wel in een groot aantal varianten. Hiermee kunt u het altijd aanpassen aan de situatie. Zo heeft u bijvoorbeeld de kleinere pleisters voor de kleine wonden, maar ook de wondpleisters groot. Deze zorgen ervoor dat de grotere wonden van de juiste bescherming worden voorzien. Het is daarom verstandig om beide opties in uw bezit te krijgen.

Bij de wondpleisters moet u ook kijken naar de dagelijkse activiteiten. Zo wilt u bijvoorbeeld kunnen douchen zonder dat uw nieuw aangebrachte pleister loslaat. Ook kunt u met sommige wonden nog zwemmen. In dit geval moeten de wondpleisters waterdicht zijn. Dit voorkomt niet alleen dat de pleisters geen goede hechting meer hebben, maar ook dat er geen water in de wond komt. De vochtigheid kan het herstelproces daarom niet meer in de weg zitten. Zowel voor professionals als particulieren zal dit altijd een goede optie met zich meebrengen en u weet zeker dat de wond niet snel geïnfecteerd raakt.

Leukoplast pleister voor een huidvriendelijke oplossing

De wondpleisters zijn van meerdere merken te verkrijgen. Leukoplast is een van de merken die u terug gaat vinden in het assortiment. De leukoplasten zijn speciaal bedoeld voor het behandelen van een wond bij een cliënt of patiënt en kunnen daarom ook in meerdere varianten aangeschaft worden. De leukoplast pleister kan bijvoorbeeld in meerdere afmetingen komen. U kunt hiervoor altijd kijken naar de lengte van de rol. Deze past u aan op het gebruik binnen uw praktijk, zodat u nooit te kort komt. Ook kunt u naar de varianten kijken, waarbij een onderscheid wordt gemaakt tussen de waterdichte, normale en huidvriendelijke pleisters.

Voor ieder huidtype een goede pleister

De Leukoplast soft white is een goed voorbeeld van de huidvriendelijke pleisters. Deze pleisters zijn wit en er wordt geen gebruik gemaakt van latex. Tegelijkertijd is de pleister lucht en waterdamp doorlatend, waardoor het genezingsproces sneller begint. Mensen met een gevoelige huid zullen daarom altijd gebaat zijn bij het gebruik van deze pleisters. Leukoplast biedt daarom ook een oplossing voor de verschillende huidtypes en allergieën. Zorg er voor uw praktijk altijd voor dat u de verschillende varianten op voorraad hebt, zodat er geen onnodige irritaties optreden en u cliënten kunt behandelen.

Hansaplast pleisters voor de beste bescherming

Hansaplast pleisters zorgen er daarbij niet alleen voor dat u de schrammen en kleinere wonden kunt genezen. Er zijn namelijk ook verschillende varianten waarmee de speciale wonden van een goede bescherming kunt voorzien. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de Hansaplast brandwondenpleister. Een brandwond mag niet voortdurend blootgesteld worden aan vocht en lucht. De brandwondenpleisters zullen er daarom voor zorgen dat er een extra beschermingslaag komt. Dit kan de genezing verbeteren en geeft daarbij ook weer een betere behandeling. De Hansaplast brandwondenpleister kan daarom altijd aangeschaft worden voor deze specifieke doeleinden.


Het kan daarbij ook zijn dat er veel grotere wonden van de bescherming moeten worden voorzien. Hiervoor is een Hansaplast XL pleister beschikbaar. De XL pleister biedt bescherming over ongeveer 8 centimeter. Dit voorkomt dat de plaklaag op de wond komt te zitten. Dit brengt niet alleen meer mogelijkheden met zich mee, maar kan ook voor gemakken zorgen. Zodra u de pleister van de huid haalt, zal de plaklaag niet een deel van de wond opentrekken. Bekijk daarom altijd goed welke varianten u nodig heeft en welke afmetingen hierbij moeten komen kijken, zodat u de aankoop kunt voltooien en voorzien bent van pleisters voor iedere situatie. Dit assortiment gaat u hierbij helpen.