Groot nieuws! Sport Lavit heet vanaf nu MediVit.

Een nieuwe naam die beter bij het assortiment past.

Cold Spray

Bied extra ondersteuning met de cold spray producten

Doet u veel met koudetherapie? Dan kan de cold spray u de juiste ondersteuning bieden. Deze spray zorgt er namelijk voor dat u gericht een pijnlijke plaats kunt behandelen, zelfs als u hier niet goed bij kunt met uw handen. De spray zorgt dan direct voor een groot temperatuurverschil, waarmee alles in uw lichaam getriggerd wordt. U heeft hiermee niet alleen uw eigen behandeling, maar ook de ondersteuning van de spray. Het zal daarom altijd een goede toevoeging zijn voor in de praktijk. De verschillende varianten helpen u verder.

Verschillende varianten van de cold spray

De verkoelende spray komt in verschillende varianten. Het is daarom goed om hier op te letten voordat u tot een aankoop overgaat. U kunt bij deze spray bijvoorbeeld naar de Lavit Sport kijken. Deze spray is speciaal ontwikkeld voor het behandelen van sportblessures. De verdovende werking zorgt ervoor dat het gekneusde deel direct gekoeld is en u weer kunt sporten. Een andere verkoelende spray die gewrichts- en spierklachten kan verhelpen is de Reflex spray. Deze cold spray kan twee tot drie keer per dag herhaald worden voor koude therapie voor een langdurig resultaat en de juiste ondersteuning.

Meerdere inhouden en voordelen

De verkoeling spray kan daarbij ook met meerdere inhouden komen. Het is afhankelijk van het gebruik welke inhoud het beste bij u past. De grootste spray is 250 milliliter. Dit is voldoende om regelmatig de spray te herhalen, zodat de pijnklachten verdoofd worden en het herstelproces kan beginnen. Daarna is het alleen nog profiteren van de voordelen. Niet alleen heeft u altijd een product bij de hand voor het behandelen van pijnklachten, ook kunt u het goed gebruiken tijdens andere therapieën. De behandelingen zullen hierdoor dus nog gerichter gebeuren en u kunt cliënten altijd helpen.