Groot nieuws! Sport Lavit heet vanaf nu MediVit.

Een nieuwe naam die beter bij het assortiment past.

Handschoenen en bescherming

De beste handschoenen en bescherming aanschaffen

Tijdens het uitvoeren van werkzaamheden is het belangrijk dat u uzelf zo goed mogelijk gaat beschermen. Deze bescherming kan er namelijk voor zorgen dat u eventuele bacteriën niet in uw lichaam krijgt. U kunt hierbij denken aan wegwerp handschoenen, mondbescherming en wegwerpschorten. Afhankelijk van uw vakgebied en de behandelingen die U bij uw cliënten uitvoert, kunt u altijd oplossingen vinden die u deze bescherming kunnen bieden. In het assortiment kunt u alles vinden wat u nodig heeft voor de behandelingen en de hulpmiddelen die erbij komen kijken.

Handschoenen Vinyl per paar verpakt maat Large

Vinyl wegwerp handschoenen, verpakt per paar in de maat Large. HEKA handschoenen verpakt per paar voor in EHBO kit, verbandtrommel of sporttas. Met de voorverpakte Vinyl handschoenen heb je altijd schone handschoenen bij voor het gebruik in een noodgeval.

Vanaf 0,47

excl. BTW

Mondkapje beugel

Ervaar meer draagcomfort van uw mondkapje met een mondkapje beugel. Deze uit siliconen gemaakte beugel houdt het mondkapje van de huid en geeft u ruimte om te ademen.

2,00

excl. BTW

Wegwerp schort met lange mouwen

Wegwerp schort voor éénmalig gebruik voor GGD's, ziekenhuizen, prik en testlocaties. Dit wegwerp schort is ook geschikt voor in de pedicurepraktijk of schoonheidssalon.

2,50

excl. BTW

Filter voor CPR masker

Filter voor CPR masker, dit is een éénrichtingsventiel voor het CPR masker voor beademing bij reanimatie. Eenvoudig te verbangen, zo hoef je niet je hele CPR beademingsmasker te vervangen maar alleen het ventiel.

2,89

excl. BTW
-25%

Chirurgisch mondmaskers Type IIR 3-laags | doos á 30 stuks

Mondmaskers,Type IIR 3-laags mondkapjes met perfecte pasvorm en hoge filtratie. Deze mondmaskers zijn met neusklem en oor elastiek. Onze chirurgische mondkapjes zijn CE gecertificeerd, Chirurgische mondmaskers, type IIR, conform ISO 14683 : 2019

2,72

excl. BTW

Gezichtsmasker | Face protector

Het gezichtsmasker trekt zich als een soort schild om het gezicht waardoor de gebruiker beschermt is tegen blootstelling aan mogelijke besmetting door micro-organismen die zich via druppels verspreiden. Gezichtsmaskers dienen ter bescherming van het gezicht en de bijbehorende slijmvliezen (ogen, neus, mond) tegen spatten van lichaamsvloeistoffen, nevel en vervuilende druppels. Wapen uzelf en anderen tegen het corona virus door het dragen van een face protector.

Vanaf 3,71

excl. BTW

Mondmaskers FFP2 á 20 stuks | KN95 mondkapjes

Mondkapjes FFP2 met filtratie hoger dan 95%. KN95 mondkapjes met perfecte pasvorm door neusstrip. Deze FFP2 mondmaskers met neusklem en oorelastiek zijn CE gecertificeerd, Gecertificeerd en getest volgens de Nederlandse en Europese norm NEN-EU 149:2001+A1:2009

4,95

excl. BTW

Nitrile handschoenen poedervrij blauw

Nitrile handschoenen poedervrij zijn geschikt voor diverse niet-steriele verpleegkundige handelingen in ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen, maar ook voor thuiszorgmedewerkers, tandartsen of huisartsen. De Nitril onderzoekshandschoenen zijn een echte doorbraak ter voorkoming van allergische reacties Type I en Type IV.

Vanaf 5,50

Handschoenen Nitrile

Nitrile handschoenen reduceert door zijn lage chemische residuen de risico's van contact allergieën. De Nitril handschoenen van Screen Touch vopldoen aan de eisen van KNGF handschoenen: EN 374 en EN455

Vanaf 5,50

Handschoenen Vinyl poedervrij 100st

Vinyl onderzoekhandschoenen zijn primair bestemd voor medisch gebruik om zowel patiënt als gebruiker te beschermen tegen crosscontaminatie. Deze handschoen is uitsluitend geschikt voor kortdurende handelingen met geringe kans op besmetting. KNGF handschoenen: EN 455

Vanaf 6,20

Gezichtsmasker | Gezichtsscherm

Goed beschermd weer aan de slag! Disposable gezichtsschermen beschermen zorgverleners tegen spatten, druppels en verneveling van vloeistoffen die mogelijk besmet kunnen zijn met het coronavirus.

Vanaf 5,95

excl. BTW
-11%

Veiligheidsbril pedicure

Werk veilig met de veiligheidsbril van Sport Lavit. Universele veiligheidsbril ter bescherming van de ogen. Ook te gebruiken ter bescherming van de bril doordat deze hier overheen geplaatst kan worden.

6,57

excl. BTW
-11%

Merbach Plastic Schort PE 128 x 80 cm. 100 stuks

Wegwerp plastic schorten voor éénmalig gebruik in de pedicurepraktijk of schoonheidssalon.

6,57

excl. BTW

Mouw overtrekken Polyethyleen 100 stuks

Mouw overtrekken per 100 stuks verpakt. Beschermen de mouwen en onderarmen tegen vlekken.

7,98

excl. BTW

Wegwerp hoofdmutsje / haarnetjes groen 100 stuks + 50 stuks GRATIS!

Wegwerp hoofdmutsjes, haarnetjes verpakt per 100 stuks + 50 stuks GRATIS! Kleur groen.

8,22

excl. BTW

Latex handschoenen poedervrij doos á 100 stuks

Poedervije latex handschoenen. De latex handschoen is geschikt voor gebruik bij medisch onderzoek, diagnostische en therapteutische procedures.

Vanaf 8,22

-40%

Schort PE 100 x 140 cm. 19Mu | per 25 stuks

Wegwerp schorten met V-nek en makkelijk afscheurblok met 2 gaten voor ophangen. Deze wegwerp schorten zijn gemaakt van PE 19 Mu dik materiaal.

4,92

excl. BTW

Schuimband 10 stuks t.b.v. Gezichtsscherm | Face Shield Pro

Schuimband met kleefrand voor het gezichtsscherm Pro. Vervang de schuimband van het de Face Shield Pro ter hygiëne.

9,95

excl. BTW

Klinion schort PE 125 x 80 cm. 100 stuks wit Personal protection

Klinion schort PE 125 x 80 cm. wit 100 stuks Personal protection. Wegwerp plastic schorten voor éénmalig gebruik.

11,53

excl. BTW

Handschoenen Nitrile 200 stuks

Acceleratorvrije Nitrile handschoen. KNGF handschoenen: EN 455 en EN 374

Vanaf 12,45

Sport mondmasker MCDavid, Wit - JEUGD

MCDavid herbruikbaar mondmasker voor sporters. Dit mondkapje beschermd sporters bij wedstrijden, tijdens reizen en interviews. Het MCDavid sportmondmasker is extra zacht, heeft een comfortabele pasvorm en zet zich om het achterhoofd in plaats van om de oren. Met dit mondkapje mag je gezien worden, strakke pasvotm en sportief design.

12,80

excl. BTW

Sport mondmasker MCDavid, Wit

MCDavid herbruikbaar mondmasker voor sporters. Dit mondmasker beschermd sporters bij wedstrijden, tijdens reizen en interviews. Het MCDavid sportmondmasker is extra zacht, heeft een comfortabele pasvorm en zet zich om het achterhoofd in plaats van om de oren.

12,95

excl. BTW

Sport mondmasker MCDavid, Zwart | MEDIUM

MCDavid herbruikbaar mondmasker voor sporters. Dit mondmasker beschermd sporters bij wedstrijden, tijdens reizen en interviews. Het MCDavid sportmondmasker is extra zacht, heeft een comfortabele pasvorm en zet zich om het achterhoofd in plaats van om de oren.

12,95

excl. BTW

Sport mondmasker MCDavid, Zwart

MCDavid herbruikbaar mondmasker voor sporters. Dit mondmasker beschermd sporters bij wedstrijden, tijdens reizen en interviews. Het MCDavid sportmondmasker is extra zacht, heeft een comfortabele pasvorm en zet zich om het achterhoofd in plaats van om de oren.

12,95

excl. BTW

De juiste gebiedsbescherming tijdens behandelingen

Voor veel werkzaamheden heeft u goede gezichtsbescherming nodig. Zowel voor het behandelen van patiënten als wanneer u aan de slag gaat met sprays. U kunt hiervoor bijvoorbeeld kijken naar een veiligheidsbril. Deze veiligheidsbril zorgt voor voldoende afsluiting bij het gezicht, zodat vloeistoffen niet in uw ogen komen. Ook chemicaliën kunnen op deze manier op een veilige manier gebruikt worden. Het is bij deze brillen belangrijk dat u naar de specificaties kijkt. Deze specificaties geven u de gelegenheid om altijd de beste gezichtsbescherming in handen te hebben en te profiteren van de voordelen.

Op het gebied van gezichtsbescherming kunt u ook kijken naar mondbescherming. Via uw mond komen gedurende de dag ook veel stoffen en bacteriën binnen. De mondbescherming kopen kan er dan voor zorgen dat u voldoende beschermd bent bij de behandelingen. U kunt op dit gebied weer veel verschillende opties terugvinden. Zo kunt u bijvoorbeeld kijken naar de lagen waaruit het mondmasker is opgebouwd. De medische maskers kennen meer lagen dan de andere mondmaskers. Een mondmasker bestellen kan ook altijd op basis van de hoeveelheid. Door een goede voorraad in handen te hebben, weet u zeker dat u niet zonder komt te zitten op termijn.

Veilig te werk gaan met wegwerp handschoenen

Ook wegwerp handschoenen mogen niet ontbreken in uw praktijk. Deze handschoenen kunnen er namelijk voor zorgen dat u ook behandelingen met open wonden of op plaatsen met meerdere bacteriën op een veilige manier uit kunt voeren. De wegwerp handschoenen komen daarbij in veel verschillende opties. Het is afhankelijk van de situatie en de behandelingen die u uitvoert welke het beste bij u gaan passen. Ook moet u goed kijken naar eventuele allergieën. Zo voorkomt u dat u veel ongemakken gaat krijgen. Uiteindelijk moet u ervoor zorgen dat u altijd de juiste hulpmiddelen in handen krijgt.

Bij de handschoenen kunt u onder andere kijken naar de latex wegwerphandschoenen. Latex brengt veel gemakken met zich mee, omdat u ze goed om uw handen kunt doen. Het is een flexibel rubber, wat geen stoffen en vloeistoffen doorlaadt. U kunt hierdoor altijd werkzaamheden uitvoeren die u met blote handen of andere handschoenen niet meer kunt doen. De latex zal daarbij altijd als een tweede huid aanvoelen. Het brengt dus geen hinder met zich mee als u deze handschoenen aan hebt. Als u niet tegen latex kunt, kunnen de wegwerp handschoenen nitril een betere oplossing zijn. De huidirritaties blijven hierdoor weg en u kunt uw patiënten en cliënten te allen tijde helpen.

U kunt ook altijd naar plastic wegwerphandschoenen kijken. Deze plastic wegwerphandschoenen zijn voldoende voor het uitvoeren van lichte werkzaamheden, maar zullen ook minder goed om uw handen heen zitten. De specificaties zorgen er echter voor dat er niet zomaar een stof doorheen zal komen. U kunt daarbij ook kijken naar wegwerp handschoenen poedervrij. Deze poedervrije varianten laten geen sporen achter op de huid. Het zijn stroevere handschoenen, maar ze zorgen er wel voor dat u altijd de werkzaamheden uit kunt voeren. Door hier een goede vergelijking in te maken, weet u zeker dat u de beste oplossing snel in handen heeft.

Overige bescherming als extra hulpmiddel

U kunt ook naar overige bescherming voor op de werkvloer kijken. Uw handen, mond en ogen zijn immers al beschermd met de andere beschermingsmiddelen, maar uw lichaam is nog volledig onbeschermd. U kunt hiervoor onder andere denken aan een wegwerp schort. Een wegwerp schort zorgt ervoor dat tijdens het knoeien of overgeven niets op uw lichaam terecht komt. In plaats daarvan zal het schort alles tegenhouden. De wegwerpvarianten bieden daarbij altijd voldoende bescherming om zoveel mogelijk te profiteren van de voordelen. Ook zijn er een groot aantal varianten op dit gebied te vinden.

Een van de varianten zijn de wegwerpschorten medisch. De medische schorten zijn lang genoeg om over vrijwel het gehele lichaam beschermd te zijn. U moet hierbij wel rekening houden met de specificaties die erbij komen kijken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de afmetingen van het schort. Het is belangrijk dat u het schort op uw lichaamslengte aan gaat passen. Als u hier goed naar blijft kijken, weet u zeker dat u de juiste keuze gaat maken. De wegwerpschorten medisch kunnen u dan veel gemakken geven en ervoor zorgen dat u de werkzaamheden uit kunt blijven voeren.

Als laatste kunt u ook nog een wegwerpschort lange mouw aanschaffen. De lange mouwen bieden een nog hogere mate van bescherming. Normaal gesproken moet u extra mouwovertrekken aanschaffen om uw armen nergens aan bloot te stellen. Door voor een wegwerpschort met lange mouw te kijken zorgt u dat er geen extra aankopen meer nodig zijn en u wel dezelfde resultaten gaat behalen. Ook hierbij vindt u weer meerdere specificaties terug, waaronder de afmetingen en de mate van bescherming. Zorg daarom dat u ook hiernaar gaat kijken en de specificaties met elkaar vergelijkt.

Plaats direct een bestelling voor handschoenen of beschermingsmiddelen

Altijd voorzien zijn van de handschoenen en bescherming? Plaats dan direct een bestelling en zorg ervoor dat u een goede voorraad in handen hebt. U profiteert altijd van een scherpe prijs en kunt zoveel mogelijk producten in handen hebben. De specificaties helpen u altijd bij het uitvoeren van de werkzaamheden en u kunt alles aan uw situatie aan laten sluiten. Met een enkele aankoop bent u voldoende beschermd op de werkvloer en kunt u uw patiënten en cliënten weer van een goede behandeling voorzien. Het ruime assortiment biedt alles wat u nodig heeft.