Groot nieuws! Sport Lavit heet vanaf nu MediVit.

Een nieuwe naam die beter bij het assortiment past.

Diverse pedicure producten

Spongostan Gelatinespons blokjes 10x10x10 mm.

Spongostan Gelatinespons blokjes kunnen gebruikt worden daar waar veneuze of diffuse bloedingen optreden, die moeilijk met traditionele middelen onder controle kunnen worden gebracht. Spongostan gelatineblokjes zijn een handig hulpmiddel voor pedicures bij het stoppen van bloedingen tijdens behandelingen. De gelatineblokjes absorberen bloed snel en effectief, waardoor het stelpen van bloedingen makkelijker wordt. Hierdoor kunnen pedicures hun behandelingen efficiënter uitvoeren en worden eventuele complicaties voorkomen. Ze zijn ook handig in gebruik, omdat ze gemakkelijk op maat kunnen worden gesneden voor verschillende wondgroottes. Spongostan Gelatinespons blokjes 10x10x10 mm. worden los per stuk verkocht.

Vanaf 1,76

excl. BTW
-20%

Sprayflesje leeg 100 ml.

Leeg sprayflesje met 100 ml. inhoud. Dit lege flesje is voor desinfectiematerialen of andere vloeistoffen geschikt.

2,36

excl. BTW

Volatile Tea Tree spray 50 ml

Volatile tea tree spray is een reinigende spray op alcoholbasis voor de hele huid. Volatile tea tree spray werkt heilzaam, is antiseptisch en antibacterieel voor het hoge gehalte aan tea tree olie.

4,35

excl. BTW

Snogg Soft Next naturel 1 m. x 6 cm.

Snogg Soft Next is een comfortabel, flexibel, ademend, zelfklevend wondverband.

5,50

excl. BTW

Soft Snogg 3 x 450 cm.

Soft Snogg 1 is een product van schuimstof, die door de speciale impregnering alleen aan zichzelf hecht en niet hecht aan huid, haar, kleding of handschoenen.

6,50

excl. BTW

China balm rood 20 ml. spierbalsem Bergland

Zoekt u spierbalsem op een natuurlijke basis? Bestel Bergland China balm rood 20 ml. Deze spierbalsem is 100% natuurlijk, zonder conserveringsmiddelen.

6,57

excl. BTW
-11%

Veiligheidsbril pedicure

Werk veilig met de veiligheidsbril van Sport Lavit. Universele veiligheidsbril ter bescherming van de ogen. Ook te gebruiken ter bescherming van de bril doordat deze hier overheen geplaatst kan worden.

6,57

excl. BTW
-40%

Schort PE 100 x 140 cm. 19Mu | per 25 stuks

Wegwerp schorten met V-nek en makkelijk afscheurblok met 2 gaten voor ophangen. Deze wegwerp schorten zijn gemaakt van PE 19 Mu dik materiaal.

4,92

excl. BTW

Bergland Voetmassage creme 100 ml.

Bergland Voetmassage creme maakt vermoeide en zware voeten weer gelukkig en fris. Bergland Voetmassage creme is ook ideaal voor gebruik voor én na het sporten, het verfrist en gaat vervelende voeten geur en zweetluchtjes tegen.

9,05

excl. BTW

Sterillium Med 1000 ml. handdesinfectant

Sterillium Med 1000 ml, vervaardigd door het gerenommeerde merk Bode, biedt een effectieve oplossing voor handdesinfectie. Dit product is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de hygiëne-eisen in medische omgevingen. Sterillium Med doodt bacteriën, schimmels en virussen, met name het norovirus dat maag-darmklachten veroorzaakt. De handontsmettingsvloeistof is verrijkt met glycerine en heeft een verzorgende werking op de huid. Met Sterillium Med 1000 ml kunt u erop vertrouwen dat uw handen grondig gereinigd zijn, met behoud van een gezonde huidbalans. Investeer in de beste handdesinfectie voor optimale veiligheid en hygiëne.

9,05

excl. BTW

Spreemyk voetpoederspray 125 ml

Spreemyk biedt een goede oplossing als men last heeft van voetschimmel, zwemmerseczeem, schilfering, kloven of een rode en gevoelige huid.

9,10

excl. BTW

HEKA Sorb absorberend verband

HEKA sorb absorberend verband kan gebruikt worden bij matig tot zwaar exsuderende wonden.

Vanaf 9,13

F.I.T. Professional Care massageolie

F.I.T. Professional Care massageolie voor professioneel gebruik door masseurs en fysiotherapeuten met 99,9% natuurlijke grondstoffen.

Vanaf 66,50

Dettol Med wondspray 100 ml.

De werkzame stof in Dettol Med is benzalkoniumchloride 0,20%. De spray wordt gebruikt om verse kleine wonden te reinigen en om gewone bacteriën die geassocieerd zijn met infectie van lichte wonden, te verwijderen. Dettol wondspray is niet bedoeld om de wondheling te verbeteren of om gebruikt te worden om de wondheling te verbeteren. Dettol wondspray mag niet worden gebruikt op grote of ernstige wonden en het is enkel bestemd voor kortdurend, plaatselijk kortetermijngebruik. Dettol Med wondspray mag maar eenmaal per 24 uur worden gebruikt. Lees voor het gebruik altijd eerst de  bijsluiter in de verpakking.

9,95

excl. BTW

Wegwerp anatomisch pincet Steriel á 50 stuks

Deze wegwerp anatomische pincetten van kunststof zijn geschikt voor eenmalig gebruik.

10,40

excl. BTW

Bergland Teufelskralle - Duivelsklauw - creme 100 ml.

Bergland Duivelsklauw creme bevordert de bloedcirculatie in combinatie met volledig natuurlijke etherische oliën van rozemarijn, jeneverbes, sparren en lavendel. Bergland Duivelsklauw is uitstekend voor een aangename massage van lichaam en spieren.

10,70

excl. BTW

Bergland eeltzalf - Hornhaut balsem 100 ml.

Bergland eeltzalf - Voetcrème - Hornhaut balsem maakt harde en broze huid weer soepel. Bergland eeltzalf helpt scheuren, kloven en eelt glad en zacht te maken.

11,53

excl. BTW

Seca Meetlint 201

Seca Meetlint oprolbaar Type 201 om de omvang te bepalen van hoofd, heupen, armen, benen en taille. Het SECA meetlint heeft een meetbereik tot 205 cm

11,53

excl. BTW

Hirschtalgcreme Rohde 100 ml. | Hertentalgcreme

Hirschtalgcreme Rohde met bijenwas, Vitamine-E en Chlorophyll. Rohde Hirschtalgcreme is gemaakt voor de beste bescherming en verzorging van de huid.

Vanaf 9,80

excl. BTW

Rowo Littekenzalf Sensitive 50 ml.

Natuurlijke litteken verzorging met Rowo littekenzalf sensitive. Bevat geen parfum, kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Rowo littekenzalf sensitive bevorderd de elasticiteit van de huid.

Vanaf 12,71

excl. BTW
-21%

Bergland massageolie Avocado 125 ml.

100% natuurlijke massageolie van Bergland. Avocado massageolie is bijzonder goed voor de huid, werkt kalmerend en bevat veel Vitamine E.

12,36

excl. BTW

Berkemann Hamerteen correctiebandage

Met de Berkemann Hamerteen correctiebandage behoren hamertenen tot de verleden tijd.

15,69

excl. BTW

Hallux valgus nachtspalk

De Hallux Valgus nachtspalk corrigeert de scheefstand van de grote teen terwijl je slaapt. Draag de Hallux Valgus 's-nachts voor het beste resultaat.

Vanaf 16,47

Luga laterale clip nr. 20 a 10 st.

20,15

excl. BTW