Groot nieuws! Sport Lavit heet vanaf nu MediVit.

Een nieuwe naam die beter bij het assortiment past.

Behandelstoelen elektrisch

-10%

Elektrische behandelstoel Hi-Line Turn 4-motorig met verwarming

De Elektrische behandelstoel Hi-Line Turn 4-motorig met verwarming is een behandelstoel voor beauty-, massage- en pedicurebehandelingen. Opzoek naar een goede behandelstoel voor jouw praktijk? Bestel dan de Elektrische behandelstoel Hi-Line Turn 4-motorig met verwarming

1.799,00

excl. BTW
-7%

Elektrische Behandelstoel Proline Turn + buttons + verwarming

Elektrische Behandelstoel Proline Turn + buttons + verwarming is een behandelstoel voor beauty- en pedicurebehandeling.

1.999,00

excl. BTW
-9%

Elektrische behandelstoel op kolom met memory en verwarming Collini Balboa IV

Elektrische behandelstoel op kolom met memory en verwarming Collini Balboa IV. Luxe beauty stoel met ingebouwde LED-verlichting. Een unieke behandelstoel in Europa met een strak en modern design.

2.099,00

excl. BTW

Elektrische Behandelstoel Comfort-Line Turn Sense met memory en verwarming

Elektrische behandelstoel Comfort-line Sense met memory en verwarming. De Comfortline Sense is een multifunctionele behandelstoel die naast zijn mooie uitstraling, ook nog eens super comfortabel ligt door middel van de 3 Layer Collini Firm Foam in combinatie met de SBFL Bekleding. Naast het Comfort van de behandelstoel is de Sense ook voorzien van de CHS (collini heating system)  dit is een geïntegreerd heating systeem die u gemakkelijk op de handbediening kunt instellen.

2.399,00

excl. BTW
-12%

Behandelstoel Highline Turn met memory functie en verwarming

Behandelstoel voor beauty- en pedicurebehandeling. De Highline Turn behandelstoel is draaibaar, kantelbaar en volledig elektrisch verstelbaar en uitgerust met 4 motoren.

2.199,00

excl. BTW
-11%

Behandelstoel Proline Proline turn VB + memory + heating

Één van de meest luxe behandelstoelen in de markt, de Proline turn VB + memory + heating met draai mogelijkheid voor beauty-, massage- en pedicurebehandelingen.

2.799,00

excl. BTW