Groot nieuws! Sport Lavit heet vanaf nu MediVit.

Een nieuwe naam die beter bij het assortiment past.

Skelet modellen | Anatomie modellen

Wilt u de beste anatomie modellen kopen ter ondersteuning in de praktijk? U kunt een groot aantal varianten vinden die ervoor gaan zorgen dat u aan kunt wijzen waar het probleem zit. U kunt hierbij denken aan een anatomie voet, een anatomie heup, een anatomie hand of een anatomie wervelkolom. U heeft hiermee niet alleen de mogelijkheid om de spieren en gewrichten aan te wijzen, maar ook om te laten zien hoe deze ten opzichte van elkaar bewegen. Iedere variant zal u daarom helpen bij het uitvoeren van de werkzaamheden. Onderstaande informatie zorgt ervoor dat u de modellen in uw bezit kunt krijgen.

Anatomie Model Schouder

Dit anatomie mini model van het schoudergewricht is op het halve formaat van de natuurlijke grootte, maar heeft de functionaliteit van de grotere modellen. Naast de externe anatomische structuren, is er een lengte doorsnede van het schoudergewricht op de basis gemonteerd.

39,63

excl. BTW

Anatomie Model Knie

Dit anatomie mini model van het kniegewricht is op het halve formaat van de natuurlijke grootte, maar heeft de functionaliteit van de grotere modellen. Naast de externe anatomische structuren, is er een lengte doorsnede van het kniegewricht op de basis gemonteerd

39,63

excl. BTW

Anatomie Model Elleboog

Dit anatomie mini model van het ellebooggewricht is op het halve formaat van de natuurlijke grootte, maar heeft de functionaliteit van de grotere modellen. Naast de externe anatomische structuren, is er een lengte doorsnede van het ellebooggewricht op de basis gemonteerd.

39,63

excl. BTW

Anatomie Model Heup

Dit anatomie mini model van het heupgewricht is op het halve formaat van de natuurlijke grootte, maar heeft de functionaliteit van de grotere modellen. Naast de externe anatomische structuren, is er een lengte doorsnede van het heupgewricht op de basis gemonteerd.

39,63

excl. BTW

Skelet hand + deel onderarm / Links of Rechts

Skeletmodel van de hand met een deel van het onderarm.

69,36

excl. BTW

Anatomiemodel Heupgewricht

Skeletmodel van het heupgewricht met flexibele ligamenten voor het tonen van natuurlijke bewegingen. Het anatomiemodel van het heupgewricht staat op een afneembare standaard.

79,95

excl. BTW

Skelet voetgewricht

Skelet model van de voet.

79,95

excl. BTW

Skelet Lendewervels (A215)

79,95

excl. BTW

Anatomisch model Holvoet

Anatomisch model Holvoet. Op ware grote.

82,60

excl. BTW

Anatomisch model Platvoet

Anatomie model platvoet op ware grootte

82,60

excl. BTW

Anatomie model voet gewoon

Bent u op zoek naar een anatomisch model van de voet? Dit anatomisch model is op ware grootte van de voet. Het is een normaal model voet. Met behulp van dit model kunt u de voet anatomie bestuderen.

82,60

excl. BTW

Skeletmodel Schoudergewricht

Anatomiemodel van het schoudergewricht, misschien wel het mooiste gewrichtmodel verkrijgbaar. Skeletmodel schoudergewricht waarbij abductie, anteversie, retroversie, exorotatie en endorotatie  mogelijk is. Dit anatomiemodel van het schoudergewricht staat op statief.

86,89

excl. BTW

Skelet arm + schouderblad

Skelet van arm met schouderblad.

89,28

excl. BTW

Anatomiemodel Kniegewricht

Anatomiemodel van het kniegewricht, met de belangrijkste ligamenten. Skeletmodel kniegewricht waarbij extensie, flexie en rotatie mogelijk is. Op statief.

99,00

excl. BTW

Menselijke schedel

Hoogwaardige replica van de menselijke schedel, uit vier delen met tanden.

99,95

excl. BTW

Acupunctuur model MAN

Acupunctuur mannelijk model

99,95

excl. BTW

Acupunctuur model VROUW

Acupunctuur vrouwelijk model

99,95

excl. BTW

Skelet been + bekkenhelft

Skelet been met bekkenhelft.

113,69

excl. BTW

Skeletmodel voet- en enkelgewricht

Anatomiemodel van het enkelgewricht, misschien wel het mooiste gewrichtmodel verkrijgbaar. Skeletmodel enkelgewricht dat de ligamenten op de voet én zelfs onder de voet toont . Dit anatomiemodel van het schoudergewricht staat op statief.

146,41

excl. BTW

Skelet Wervelkolom met hernia

Skelet model wervelkolom met hernia.

151,95

excl. BTW

Skelet Wervelkolom ca. 80 cm inclusief statief

Anatomiemodel van de menselijke wervelkolom. Dit skeletmodel van de wervelkolom is op ware grootte en wordt geleverd met standaard.

159,88

excl. BTW

Skelet + statief A200

Skeletmodel op statief voor leerdoeleinden.

375,00

excl. BTW

Skelet + spieraand. + statief / A200.1

Een perfecte reproductie van het menselijk skelet, tot in de kleinste details en absoluut anatomisch correct.

620,38

excl. BTW

Ga voor de beste anatomie modellen voor uw praktijk

Wilt u zelf de anatomie modellen kopen? Bekijk dan goed wat u nodig heeft en plaats de bestelling. De verschillende groottes zorgen ervoor dat ze nooit te veel plek in beslag gaan nemen. U kunt daarbij altijd de modellen aanpassen aan de behandelingen die u in uw praktijk uitvoert. Zo zorgt u ervoor dat u altijd het beste in handen krijgt. Door de bestelling snel te plaatsen zorgt u ervoor dat u binnen een korte tijd kunt profiteren van de voordelen van de verschillende anatomie modellen.

De anatomie voet voor voetmassages

Een anatomie voet is een goede manier om te laten zien waar de triggerpunten in de voeten. De spieren in de voeten zijn namelijk verbonden met andere delen van het lichaam, waardoor het grote invloeden kan hebben. Zo kunt u bijvoorbeeld met de anatomie voet spieren aangeven. Hiervoor is een speciaal model ontwikkeld, waarop de spieren duidelijk zichtbaar zijn. Ook kunt u met de anatomie voet de onderkant of met de anatomie voet botten aantonen. Dit biedt weer extra ondersteuning. Als laatste heeft u ook een anatomie voet met ligamenten. Hiermee kunnen andere problemen weer aangeduid worden die voor andere pijnklachten zorgen.

De anatomie wervelkolom gebruiken

U kunt ook anatomie modellen kopen op het gebied van de wervelkolom. De anatomie van de wervelkolom is voor veel mensen complex. Het gaat hierbij namelijk niet alleen om de wervels zelf, maar ook de spieren die er doorheen lopen en de zenuwen die erbij te vinden zijn. De anatomie van de ruggenwervel kunt u daarom duidelijk aantonen door het model erbij te pakken. U kunt daarbij ook altijd met de anatomie een wervel beter behandelen. Uw cliënten zullen immers ook aan kunnen geven waar de pijnklachten zijn. Als laatste kunt u met de anatomie wervelkolom de zenuwen duidelijk terugvinden voor een betere behandeling.

De behandeling aan de heup realiseren

Een anatomie heup kan de complexiteit van veel pijnklachten aantonen. De heup kan immers niet alleen problemen hebben bij de spieren, maar ook op het gebied van zenuwen en botten. Met de anatomie heup kunt u de cliënten direct laten zien wat het probleem is en wat de eventuele oplossingen ervoor gaan zijn. U kunt het model in meerdere groottes aanschaffen. Zo zal hij nooit veel plek in beslag nemen en heeft u wel de beste ondersteuning voor de behandeling. Een goed anatomie model kopen gaat u te allen tijde helpen in de praktijk en u zorgt dat het model helemaal bij uw praktijk blijft passen.

Met de anatomie hand aan de slag

U kunt ook kijken naar een anatomie hand. De hand is een complex onderdeel van het lichaam. Met een groot aantal botten, verschillende spieren en zenuwen is het niet altijd eenvoudig om de klachten op een goede manier te behandelen. Uw cliënten weten dankzij dit anatomie model beter waar de precieze klachten zitten en u heeft zelf ook een goede ondersteuning. Het anatomie model van de hand kan ook de bewegingen goed aantonen. De overbelasting door bepaalde bewegingen kan hierdoor voorkomen worden. Ieder model zal u weer een ander beeld kunnen geven en kunt u gebruiken in uw praktijk.

De voordelen van werken met een anatomie model

De anatomie modellen kopen biedt u en uw praktijk verschillende voordelen. Een van de voordelen is de duidelijkheid die u hiermee gaat krijgen. De modellen geven bijvoorbeeld verschillende gewrichten, botten, spieren en zenuwen aan. Deze onderdelen kunnen ertoe leiden dat er meerdere lichamelijke klachten optreden. Een ander voordeel is dat u niet alleen met uw woorden de problemen voor kunt leggen aan uw cliënten, maar deze ook direct kunt laten zien. Uw cliënten weten hierdoor ook beter wat er aan de hand is en welke behandeling er uitgevoerd zal worden. Uw praktijk zal hierdoor een goede service kunnen verlenen aan iedereen. Bekijk alle anatomie posters en skelleten eenvoudig op MediVit.