Groot nieuws! Sport Lavit heet vanaf nu MediVit.

Een nieuwe naam die beter bij het assortiment past.

Diverse merken zalven, gels, sprays

China balm rood 20 ml. spierbalsem Bergland

Zoekt u spierbalsem op een natuurlijke basis? Bestel Bergland China balm rood 20 ml. Deze spierbalsem is 100% natuurlijk, zonder conserveringsmiddelen.

6,57

excl. BTW

Ice Power Gel 75 ml

Ice Power Gel smeerbare, frisse gel in een handige meeneemverpakking.

6,95

excl. BTW

Mobilat créme 50 gram

Mobilat is bestemd voor gebruik als hulpmiddel bij de behandeling van sportblessures en letsels door ongevallen, zoals contusies en distorsies.

6,99

excl. BTW

Hirudoid creme 40 gram

Hirudoid wordt gebruikt bij tromboflebitis (aderontsteking), verstuikingen, kneuzingen, verdraaiingen en bloeduitstortingen. Herudoid is goed inzetbaar bij diverse sportblessures.   

7,29

excl. BTW
-11%

Inhalatiezalf Vicks vaporub 50 gram

Vicks Vaporub werkt prima bij verkoudheid en verstopte luchtwegen. Het verzacht de verschijnselen van verkoudheid. Vicks Vaporub verlicht de ademhaling en verruimt de luchtwegen door inademing van de dampen die vrijkomen na het inwrijven van borst, rug, of hals, of na toevoeging van de zalf aan een dampbad.

7,29

excl. BTW
-30%

Enzborn Teufelssalbe IJs Gel 200 ml.

Enzborn Teufelssalbe ijs gel! Enzborn ijs gel voor soepele spieren en gewrichten, helpt u de soepelheid van uw gewrichten te behouden.

5,74

excl. BTW

Bergland Paardenzalf verkoelend 100 ml. | Pferdesalbe

Bergland pferdesalbe is een speciaal voor de mens ontwikkelde "paardenzalf" welke verkoelt en verfrist. Paardenzalf ondersteunt bij blessures, spierpijn en gewrichtspijn.

8,22

excl. BTW

Ice Power Sport Spray 125 ml.

Ice Power Sport Spray in sprayvorm. Hygiënisch in gebruik.

8,95

excl. BTW

U-Sport Magnesium Muscle Care Gel 150 ml

U-Sport Magnesium Muscle Care Gel is een natuurlijke magnesium gel. Deze magnesium gel is ontwikkeld voor het bevorderen van sportprestaties en ondersteuning van spierherstel. U-Sport magnesium gel ondersteunt het natuurlijke magnesiumbalans in het lichaam.

9,05

excl. BTW

Bergland Voetmassage creme 100 ml.

Bergland Voetmassage creme maakt vermoeide en zware voeten weer gelukkig en fris. Bergland Voetmassage creme is ook ideaal voor gebruik voor én na het sporten, het verfrist en gaat vervelende voeten geur en zweetluchtjes tegen.

9,05

excl. BTW

Perskindol Cool gel 100 ml. spierbalsem

Spierpijn? Smeer met Perskindol Cool gel. Met Perskindol Cool gel verdwijnt spierpijn en sportblessures als sneeuw voor de zon.

9,50

excl. BTW

Ice Power Gel Hot 75 ml.

Ice Power Gel Hot 75 ml. een aangename warmte gel.

9,95

excl. BTW
-20%

Enzborn Teufelssalbe Warmtezalf 200 ml.

Enzborn warmtezalf! Enzborn Teufelssalbe warmte gel heeft een sterke dieptewerking. Enzborn Teufelsalbe warmte gel is niet plakkerig en trekt snel in de huid.

8,56

excl. BTW

Ice Power Gel 150 ml.

Ice Power Gel smeerbare, frisse gel in een handige meeneemverpakking.

10,70

excl. BTW

Bergland Arnica creme 100 ml.

Bergland Arnica creme met de activerende eigenschappen van het arnica-extract en het regenererende effect van lavendel en immortelle olie is een uitstekende formule voor de verzorging van huid en spieren.

10,70

excl. BTW

Bergland Paardenzalf verwarmend 100 ml. | Pferdesalbe

Bergland pferdensalbe warm is een speciaal voor de mens ontwikkelde "warmte paardenzalf". De actieve ingrediënten van de "Horse Ointment Warming" zorgen voor een langdurige, gelijkmatige opwarming van de huid. Het aanwezige gemberextract stimuleert de warmte-receptoren, een aangenaam gevoel van warmte verspreidt zich.

10,70

excl. BTW

Bergland Teufelskralle - Duivelsklauw - creme 100 ml.

Bergland Duivelsklauw creme bevordert de bloedcirculatie in combinatie met volledig natuurlijke etherische oliën van rozemarijn, jeneverbes, sparren en lavendel. Bergland Duivelsklauw is uitstekend voor een aangename massage van lichaam en spieren.

10,70

excl. BTW

Ice Power Cold Gel 75ml. Roller

Ice Power Cold Gel Roller is een pijn verlichtende gel met menthol en eucalyptus. Handige roller speciaal voor plaatsen waar men moeilijk bij kan, zoals nek, schouders en rug.

12,36

excl. BTW

Bergland Gewrichtbalsem 100 ml.

Bergland gewrichtsbalsem vitaliseert huid en spieren. Natuurlijke etherische oliën en wilgenbastenextract hebben gunstige effecten op de gewrichten en activeren gestresste gebieden.

12,36

excl. BTW

Bergland Paardenzalf verkoelend 200 ml. | Pferdesalbe

Bergland pferdensalbe is een speciaal voor de mens ontwikkelde "paardenzalf" welke verkoelt en verfrist. Bergland paardenzalf verlicht bij pijn en blessures op een natuurlijke manier.

12,36

excl. BTW

Voltaren Emulgel 1,16% 60 gram

12,80

excl. BTW

Inhalatiezalf Vicks vaporub 100 gr.

Vicks Vaporub is een handig middel bij griep en verkoudheid. Je kunt de VapoRub namelijk op verschillende manieren inzetten om de symptomen van griep en verkoudheid verder te bestrijden. Zo kun je het gebruiken voor inhalatie, maar kun je het ook gebruiken als inwrijfmiddel.

13,72

excl. BTW

Mobilat creme 100 gr.

Mobilat crème is een betrouwbare pijnverlichter voor gewrichts- en spierklachten. Met een inhoud van 100 gram biedt deze effectieve en snelwerkende crème langdurige verlichting. Mobilat crème heeft een unieke formule die diep doordringt in de huid om pijn, ontstekingen en zwellingen te verminderen. Met zijn specifieke samenstelling van werkzame stoffen helpt Mobilat crème bij het herstellen en kalmeren van pijnlijke spieren en gewrichten. Profiteer van de voordelen van Mobilat crème en ervaar zelf een verlichting van pijnsymptomen. Bestel nu en geniet snel weer van bewegingsvrijheid!

13,72

excl. BTW

Bergland tijm balsem 30 ml. | Biologische verkoudheid balsem

Bergland biologische verkoudheid balsem is het betere middel bij griep en verkoudheid. Tijm, cajeput en bergamotmunt hebben een kalmerend effect op een loopneus. Bergland verkoudheidsbalsem bevat alleen 100% natuurlijke etherische oliën.

13,72

excl. BTW