Groot nieuws! Sport Lavit heet vanaf nu MediVit.

Een nieuwe naam die beter bij het assortiment past.

Compressiekleding

-0%

Compressiekousen | Rel-Sport Zwart per paar

Rel-Sport compressiekousen van Medilast dragen bij aan ontspanning na de sport en zijn essentieel om te dragen tijdens het reizen, omdat ze de kans op het economy class-syndroom (arteriële trombose) verkleinen.

Vanaf 29,16

McDavid Active Runner Socks zwart | Compressiekousen

Het dragen van McDavid Active Runner Socks vermindert verzuring van de spieren en versnelt het herstel van de spieren.

Vanaf 29,20

McDavid Active Runner Socks wit | Compressiekousen

Het dragen van McDavid Active Runner Socks compressiekousen vermindert verzuring van de spieren en versnelt het herstel van de spieren.

Vanaf 29,20

McDavid Recovery Compressie kousen

De McDavid Recovery Compressie kousen verbeteren de bloedcirculatie in de voeten en kuiten dankzij Targeted Compression technologie. Verhoogt de bloeddoorstroming wat zorgt voor een snellere en meer complete recuperatie.

Vanaf 33,25

Compressiebroek | Slidingbroek | LP

Een compressiebroek van het merk LP kan een belangrijk hulpmiddel zijn bij het voorkomen en behandelen van blessures. De strakke pasvorm zorgt voor een gelijkmatige druk op de spieren, wat de bloedcirculatie verbetert en de spierstijfheid vermindert. Dit kan helpen bij het voorkomen van blessures en het bevorderen van een snel herstel. Bij opkomende blessures kan het dragen van een compressiebroek de spieren ondersteunen en stabiliseren, waardoor de kans op verergering van de blessure wordt verkleind. Bovendien kan een compressiebroek helpen om de spierpijn te verminderen en het herstelproces te versnellen. LP Compressiebroek geeft ondersteuning aan de buikspieren, hamstrings, liesspieren, quadriceps en lage rugspieren.

Vanaf 36,65

McDavid Cross Compressiebroek

Exclusieve McDavid Cross Compressie technologie verwarmt en stabiliseert de spieren door het nabootsen van taping technieken gebruikt door sporttrainers. Geeft steun aan de hamstrings en quadriceps. Vormt een wrap voor de behandeling van heupblessures.

Vanaf 42,16

LP Warmtebroek

LP warmtebroek is een lichtgewicht warmhoud-of trimbroek. Voorzien van zoom met aantrekkoord. Geeft warmte en steun aan hamstrings en quadriceps. Helpt pijn bij liesblessures verminderen. Aanbevolen door fysiotherapeuten en trainers.

Vanaf 55,00