Groot nieuws! Sport Lavit heet vanaf nu MediVit.

Een nieuwe naam die beter bij het assortiment past.

Pols- en duimbrace

Pols en duimbrace kopen voor een betere ondersteuning

Een kneuzing kan vaak veel pijnklachten met zich meebrengen. Daarbij is het lopen of bewegen vaak lastig, doordat er veel druk op de spieren en gewrichten komt te staan. Hier komt een polsbrace of duimbrace om de hoek kijken een polsbrace en duimbrace kopen zal daarom altijd een extra ondersteuning zijn na de behandeling van een blessure en kan het herstelproces aanzienlijk versnellen. Er zijn echter wel verschillende mogelijkheden om naar te kijken. Iedere variant zorgt voor een specifieke toepassing van de brace. Onderstaande informatie gaat u daarom helpen om een juiste keuze te maken uit het assortiment.

Brace | Polssteun | LP

De LP polssteun voorkomt blessures en helpt pijn te verminderen door druk op de geblesseerde pols.

Vanaf 14,63

Polsbrace | Polsversteviger PUSH Sports

De Push Sports polsbrace biedt ondersteuning aan de pols en vermindert pijnklachten in het polsgewricht. De Polsbrace van PUSH Sports geeft tevens compressie.

Vanaf 22,89

LP Support duimbrace

De LP Support duimbrace M is een van de beste braces om te gebruiken bij aandoeningen als artrose, instabiliteit, reuma, peesontstekingen, gewrichtsproblematiek en bandletsel in de duim. Ook helpt de duimbrace het syndroom van De Quervain te voorkomen.

Vanaf 27,50

Duimbrace Push Sports

De duimbrace van Push Sports ondersteunt de duim als het gewricht door verrekking van de gewrichtsband instabiel is geworden. De banden van de Duimbrace Push Sports zijn individueel instelbaar hierdoor kun je zelf bepalen wat een fijne stand van de duim is voor jouw type sport.

Vanaf 38,99

Polsbrace Push Sports

De Push Sports polsbrace biedt het polsgewricht de juiste ondesteuning bij het buigen en strekken. Middels een elastische band geeft de Push Sports polsbrace druk rond het polsgewricht.

Vanaf 38,99

Bauerfeind RhizoLoc duimbrace

De Bauerfeind RhizoLoc duimbrace bij blessure aan het duimgewricht. Draag de Bauerfeind RhizoLoc duimbrace ter stabilisatie van het duimzadel- en duimbasisgewricht.

Vanaf 50,41

Push Ortho Duimbrace CMC

De Push Ortho Duimbrace CMC voorziet in een duidelijke behoefte vanuit de markt. Zet het CMC-I in een functionele stand en zorgt voor oppositie van de duim.

Vanaf 61,90

Push Med polsbrace

De Push med Polsbrace is eenvoudig met één hand rond de onderarm te sluiten.

Vanaf 77,94

Een duimbrace kopen biedt mogelijkheden

Een goede pols / duim brace is onmisbaar als u regelmatig een overbelaste duim heeft. Uw duim maakt gedurende de dag veel bewegingen, waardoor de overbelasting van spieren en gewrichten snel plaatsvindt. Door een brace voor de duim aan te schaffen, weet u zeker dat dit niet meer voor gaat komen en de werkzaamheden weer op hetzelfde niveau uitgevoerd kunnen worden. Er zijn wel veel verschillende specificaties waar u rekening mee moet houden en u moet er daarom voor zorgen dat u altijd een vergelijking gaat maken op dit gebied.

Bij een pols duimbrace heeft u bijvoorbeeld weer geheel andere mogelijkheden. Deze brace zal niet alleen de ondersteuning bieden aan uw duim, maar dit ook vanuit de pols doen. Hierdoor zal een overbelasting van de pols ook minder snel gebeuren. Bekijk dan ook altijd de maten. Deze maten zijn namelijk belangrijk om de brace passend te maken. Vanaf dat moment profiteert u alleen nog maar van de voordelen die erbij komen kijken. Zo kan de duimbrace artrose verhelpen en eventuele blessures sneller genezen. Het herstelproces zal hiermee aanzienlijk verkorten ten opzichte van genezing zonder brace.

Een polsbrace kopen in verschillende varianten

Een brace pols kopen kan ook vanuit het assortiment. Een polsbrace biedt de juiste ondersteuning bij verschillende blessures. Overbelasting van de pols kan daarbij op termijn een blijvende schade opleveren. De brace voor de pols kan daarbij in verschillende varianten komen. Het is verstandig om op basis van de situatie en de doeleinden te bekijken welke variant het beste bij u gaat passen. Ook moet u altijd de maat bekijken. Een goede maat of een verstelbare band biedt namelijk meer voordelen dan wanneer de brace pols te groot is. De verschillende factoren bieden hierbij altijd iets nieuws.

U kunt bijvoorbeeld naar een duim polsbrace kijken. Deze pols duim brace is niet alleen bedoeld voor het ondersteunen van de pols, maar ook voor de duim. Duimblessures kunnen hiermee op een gerichte manier verholpen worden. Een brace pols kopen kan hiermee dus niet alleen voor een goed herstel van een polsblessure dienen, maar ook de blessures van uw polsen binnen een korte tijd verhelpen. Deze aankoop zal daarom altijd meerdere gemakken dienen en u zorgt ervoor dat de behandeling te allen tijde spoedig gaat verlopen. Door goed naar de specificaties te kijken heeft u ook altijd modellen die het beste bij uw situatie gaan passen en weet u dat de bevestiging van de brace pols eenvoudig is.

Ruime keuze in het assortiment pols- en duim braces

De ruime keuze op het gebied van een polsbrace zorgt er altijd voor dat u een model op voorraad hebt voor wanneer u een blessure extra wilt ondersteunen. De maten, bevestigingsmethoden en de extra functionaliteiten zorgen er daarbij te allen tijde voor dat u goed geholpen wordt. U kunt na het bekijken van het assortiment direct een bestelling plaatsen. Deze bestelling zal dan snel bij u geleverd zijn, waardoor u direct aan de slag kunt met de juiste behandeling.