Groot nieuws! Sport Lavit heet vanaf nu MediVit.

Een nieuwe naam die beter bij het assortiment past.

Meten en testen

Meetapparatuur en Testapparatuur voor het meten van je gewicht tot vet meting en bloeddrukmeters. Bloeddrukmeter, Pulse-oximeter, reflexhamer, goniometer, stethoscoop zijn te vinden bij MediVit uw sportmedische groothandel. Alle bekende merken als Seca, Baseline, Aneroid, Omron onder één dak.

Afwasbare Huidpotlood

Afwasbare Huidpotlood ideaal wanneer markeertekens gewenst zijn bij het aanbrengen van bijvoorbeeld Kinesiotape of Sporttape.

Vanaf 1,55

ACON Flow Flex corona sneltest

Zelf testen op het SARS-CoV-2 virus (Covid-19)? De ACON Flow Flex corona sneltest is gemakkelijk in gebruik, doordat het monster wordt genomen via een wattenstaafje uit het onderste (voorste) neusgat.

Vanaf 3,51

excl. BTW

Ademtrainer Pulmo Gain Cami

Ademtrainer Pulmo Gain Cami voor trainen van de longfunctie. Haal beter of bewuster adem met de Ademtrainer Pulmo Gain van Cami.

6,95

excl. BTW

Ademtrainer Triflo II Covidien

Ademtrainer Triflo II voor trainen en meten van longinhoud (na trauma). De Ademtrainer Triflo II van Covidien is de ideale trainingshulp bij het ademhalen.

8,10

excl. BTW

Reflexhamer Berliner

De reflexhamer Berliner is een neurologisch onderzoeksinstrument. Te gebruiken om spierrekkingsreflexen, bijvoorbeeld de achillespeesreflex en de kniepeesreflex, op te wekken in het kader van een neurologisch onderzoek.

8,26

excl. BTW

Reflexhamer Taylor

De Taylor reflexhamer is een neurologisch onderzoeksinstrument. Te gebruiken om spierrekkingsreflexen, bijvoorbeeld de achillespeesreflex en de kniepeesreflex, op te wekken in het kader van een neurologisch onderzoek.

8,95

excl. BTW

Stethoscoop

Een stethoscoop is een instrument om naar geluiden in het lichaam te luisteren. Bijvoorbeeld te gebruiken bij het bepalen van de bloeddruk.

9,95

excl. BTW

Seca Meetlint 201

Seca Meetlint oprolbaar Type 201 om de omvang te bepalen van hoofd, heupen, armen, benen en taille. Het SECA meetlint heeft een meetbereik tot 205 cm

11,53

excl. BTW

Goniometer 20 cm.

AANBIEDING! Goniometer, of gradenboog, voor fysiotherapeuten en (studenten) blessure preventie.

11,53

excl. BTW

Voetmaatmeter

Voetmaatmeter Heidermass om eenvoudig de voetmaat op te meten.  Uitvoering: hardplastic.

14,43

excl. BTW

Bloeddrukmeter Aneroid

Aneroid bloeddrukmeter hand-model compleet met standaard kleefmanchet en etui. De Aneroid bloeddrukmeter ontlucht d.m.v. een draaiknop.

16,80

excl. BTW

Stemvork 128 Herz niet gedempt 20 cm

Verminderde sensibiliteit voor pijn, temperatuur en vibratie kunnen symptomen zijn voor een diabetische voet. Om dit te testen zijn diverse hulpmiddelen verkrijgbaar. Pijn en druk wordt getest met een Monofilament, temperatuur met de Tip-Therm en vibratie met een Stemvork. Uitvoering: RVS

18,14

excl. BTW

Stemvorkspanner

De stemvorkspanner is gemaakt voor de stemvork in een niet gedempte uitvoering. Veel professionals vinden het aanslaan van de stemvork met een juiste trillingsduur moeilijk. Met de de stemvorkspanner zal het aanslaan van de stemvork telkens op een nagenoeg identieke wijze worden verricht waardoor de aanvangs-trillingssterkte constant is en de betrouwbaarheid van de test toeneemt.

19,70

excl. BTW

Martin Vigorimeter

Op zoek naar een betrouwbare en nauwkeurige manier om de sterkte en knijpkracht te meten van patiënten? Maak kennis met de Martin Vigorimeter! De Martin Vigorimeter is een geavanceerd meetinstrument dat speciaal is ontwikkeld voor het meten van de knijpkracht en spierkracht.

Vanaf 19,96

Sensibiliteitsmeter Wartenberg

Wartenberg Sensibiliteitsmeter voor het meten van de gevoeligheid van de patiënt.

20,66

excl. BTW

Acupressuur pen 15 cm

Acupressuur pen 15 cm

21,67

excl. BTW

Monofilament | Neuropen

De neuropen of monofilament wordt gebruikt voor het meten van de gevoeligheid van de huid bij diabetes-patiënten. Verminderde sensibiliteit voor pijn, temperatuur en vibratie kunnen symptomen zijn voor een diabetische voet. Dit model is uitschuifbaar en dus ook geschikt voor ambulant gebruik.

22,35

excl. BTW

Goniometer rond 360 graden

Goniometer, Gradenboog, rond 360 graden gemaakt van transparant kunststof voor accurate hoekmeting.

23,93

excl. BTW

Sensibiliteit meter Tip-Therm

Sensibiliteit meter Tip-Therm, de top van de Tip-Therm is koud en daardoor geschikt om sensibiliteit te testen. Verminderde sensibiliteit voor pijn, temperatuur en vibratie kunnen symptomen zijn voor een diabetische voet. Om dit te testen zijn diverse hulpmiddelen verkrijgbaar.

25,75

excl. BTW

Meetlint Seca 206

Oprolbaar meetlint van Seca met muurbevestiging. Heeft een meet bereik van 0 tot 220 cm. Verdeling in milimeters.

27,23

excl. BTW

Stemvork 128 Herz gedempt 19 cm

Een aluminium stemvork is een tweetandige vork die bij trilling een toon voortbrengt met nauwkeurig bekende stemtoonhoogte. Tevens blijft de trilling voelbaar en daardoor geschikt voor het testen van sensibiliteit. De functie van de dempers op de stemvork houdt verband met de hardheid van het geluid dat wordt geproduceerd bij het aanslaan ervan.

28,75

excl. BTW

Baseline Huidplooimeter

Baseline huidplooimeter voor vetpercentage meten.

33,95

excl. BTW

Binnenschoen maatmeter

Binnenschoen maatmeter is een ideaal hulpmiddel om de maat van de binnenkant van de schoen te meten. Meet eenvoudig de binnenschoenmaat van je voet met behulp van onze handige binnenschoenmaatmeter. Met deze tool krijg je snel en nauwkeurig inzicht in de juiste maat voor jouw schoenen, wat zorgt voor optimaal comfort en een goede pasvorm. Vergeet het gedoe van passen en meten in de winkel, bestel nu jouw binnenschoenmaatmeter en shop met vertrouwen online!

35,50

excl. BTW

Infrarood Huidthermometer DiaTemp

De DiaTemp is een Infrarood huidthermometer waarmee heel snel een accurate temperatuur van de huid kan worden vastgesteld. Het dagelijks gebruik van de Diatemp huidthermometer door patiënten met diabettes mellitus is een effectieve methode om het ontstaan van ulcera aan de voet of het been te voorkomen.

39,95

excl. BTW

Bent u een personal trainer, fysiotherapeut, huisarts of hersteltrainer op zoek naar hoogwaardige meet- en testproducten? Zoek niet verder, want wij hebben precies wat u nodig heeft om uw werk efficiënter en effectiever te maken. Onze uitgebreide selectie aan meet- en testinstrumenten zal voldoen aan al uw professionele behoeften.

Eén van de belangrijkste instrumenten voor het meten van huidafwijkingen of tatoeages zijn huidpotloden. Met hun nauwkeurige lijnen en hypoallergene formule zijn deze potloden perfect geschikt voor dagelijks gebruik in zowel medische als esthetische behandelingen.

Voor het monitoren van de gezondheid van uw patiënten, bieden wij bloeddrukmeters van de hoogste kwaliteit aan. Deze apparaten zijn eenvoudig in gebruik en leveren nauwkeurige metingen, wat cruciaal is voor het stellen van een diagnose en het bepalen van de juiste behandeling.

Reflexhamers zijn onmisbaar voor elke fysiotherapeut of huisarts. Met deze instrumenten kunt u reflexen eenvoudig en nauwkeurig testen, wat essentieel is bij het diagnosticeren van neurologische aandoeningen.

Voor het meten van bewegingsbereik en gewrichtsstabiliteit hebben we goniometers in ons assortiment. Deze instrumenten helpen u bij het beoordelen van de voortgang van herstelpatiënten en stellen u in staat om behandelingen op maat te maken.

Ademtrainers spelen een belangrijke rol bij het verbeteren van de longcapaciteit en het bevorderen van een gezonde ademhaling. Onze ademtrainers zijn ontworpen om eenvoudig en effectief te zijn, zodat u uw patiënten kunt helpen om hun ademhalingstechnieken te verbeteren.

Voor het meten van lichaamsomtrekken hebben we meetlinten in verschillende lengtes en materialen. Deze eenvoudige, maar essentiële instrumenten zijn ideaal voor het volgen van veranderingen in lichaamssamenstelling en het monitoren van voortgang bij gewichtsverlies of spieropbouw.

Ten slotte bieden wij een breed scala aan hoogwaardige weegschalen voor nauwkeurige en betrouwbare metingen. Of het nu gaat om het wegen van uw patiënten of het monitoren van uw eigen fitnessdoelen, onze weegschalen zullen aan al uw behoeften voldoen.

Kortom, als professional in de gezondheidszorg vindt u bij ons alles wat u nodig heeft op het gebied van meet- en testproducten. Onze hoogwaardige instrumenten zijn speciaal ontworpen om aan de eisen van personal trainers, fysiotherapeuten, huisartsen en hersteltrainers te voldoen. Verbeter uw werkprocessen en maak gebruik van onze meet- en testproducten voor nauwkeurige en betrouwbare resultaten. Nu beschikbaar voor snelle levering!