Groot nieuws! Sport Lavit heet vanaf nu MediVit.

Een nieuwe naam die beter bij het assortiment past.

VSM homeopathische zalven

Prrrikweg gelei VSM 20 gram

6,65

excl. BTW

Calendulan zalf VSM 75 gr.

VSM Calendulan zalf het huidvriendelijke natuurgeneesmiddel voor in en rond het huis.

9,17

excl. BTW

Arniflor Eerste Hulp zalf VSM 75 gram

Arniflor Eerste Hulp zalf VSM is een homeopathisch geneesmiddel, dat wordt toegepast bij kneuzingen en verstuikingen en blauwe plekken ten gevolge van letsel. Arniflor eerste hulp zalf heeft een stimulerend effect op de doorbloeding van spieren en gewrichten, in het bijzonder indien deze verstoord is door een kneuzing, door stoten of verrekken.

11,45

excl. BTW

VSM Spiroflor SRL gel 75 gram

VSM Spiroflor SRL gel, verkrijgbaar in een handige tube van 75 gram, biedt verlichting bij spier- en gewrichtspijn. Deze hoogwaardige natuurlijke spiergel bevat natuurlijke ingrediënten zoals smeerwortel, arnica en kamfer, die ontstekingsremmende en pijnstillende eigenschappen hebben. De gel dringt diep door in de huid en zorgt voor een snelle en langdurige verlichting van pijnlijke spieren en gewrichten. Met VSM Spiroflor SRL gel kunt u weer ongestoord bewegen.

11,47

excl. BTW

Arniflor eerste hulp gel VSM 75 gram

VSM Arniflor eerste hulp gel in 75 gram formaat is een effectief hulpmiddel bij kleine ongelukjes en blessures. Deze gel, verrijkt met Arnica montana, staat bekend om zijn ontstekingsremmende eigenschappen en helpt bij het verminderen van zwellingen en blauwe plekken. Het is ideaal voor het verlichten van pijnlijke spieren, gewrichten en verstuikingen. Dankzij de handige tube van 75 gram is deze gel gemakkelijk mee te nemen voor onderweg. Vertrouw op VSM Arniflor eerste hulp gel om snel verlichting te bieden en het genezingsproces te stimuleren.

11,47

excl. BTW