Groot nieuws! Sport Lavit heet vanaf nu MediVit.

Een nieuwe naam die beter bij het assortiment past.

Over MediVit

Bedrijfsgegevens

MediVit
Houtse Parallelweg 41
5706 AC Helmond
0492-792482
info@medivit.nl

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 8.00-12.30u
(pauze van 12.30-13.00u) 13.00-16.00u

Voor het aanmeten van een brace in onze showroom in Helmond, graag even een afspraak maken op 0492-792482 of stuur een mailtje aan info@medivit.nl. Wij maken graag tijd voor u.
Consult aanmeten brace à 1/2 uur € 22,50 excl. 9% btw.

Onze bedrijfsfilosofie

De filosofie van MediVit / Röwo is eigenlijk heel simpel, maar daardoor niet minder doeltreffend: In de sport moet alles in balans zijn. De juiste voorbereiding, gekoppeld aan een goede verzorging tijdens het sporten om tenslotte na gedane arbeid heerlijk tot rust te komen. Concreet bestaat het productenpakket uit diverse lijnen die allemaal bijdragen aan de optimale balans tussen inspanning en ontspanning. Er is dan ook sprake van een totaalpakket voor de moderne sporter.

Ons team

Arjan van der Spoel,
Arjan is de eigenaar van MediVit. Met meer dan 25 jaar verkoop ervaring een waardevolle aanvulling van dit geweldige team. Arjan is werkzaam op alle gebieden binnen MediVit en de kans is groot dat u hem aan de telefoon zult krijgen of bij een bezoek aan onze winkel in Helmond door hem geholpen zal worden. In 2014 en 2015 heeft Arjan zijn diploma's klassieke massage, Kinesiotaping en Sportmassage met succes behaald. Waardoor hij u nog beter advies kan geven bij uw aankopen of bij blessures.

Eddy Verhagen,
is per 01-05-2017 werkzaam bij MediVit. Eddy zal is in alle facetten werkzaam binnen MediVit. Met zijn gedrevenheid en enthousiasme een waardevolle aanvulling voor het team. Met een achtergrond uit de sportbranche en zelf fervent sporter, voetballen, mountainbiken, jeugdtrainer etc. kan hij u een goed advies geven bij de aankoop van uw producten. Samen met Yvonne heeft Eddy de cursus klassieke massage afgerond, zo kunnen zij onze klanten nog beter helpen met massagetafels en massageproducten.

Yvonne van der Spoel,
zij verzorgt uw bestellingen en zorgt dat alles in goede orde verloopt. Naast de orderverwerking ontfermt zij zich ook over de verzorging en de uitstraling van de winkel en onze social media kanalen. Wanneer u bij ons in de winkel binnenloopt is de kans groot dat u door Yvonne geholpen wordt. Mede door haar jaren lange ervaring is zij een geweldig onderdeel van ons team. Samen met Eddy heeft Yvonne de cursus klassieke massage afgerond, zo kunnen zij onze klanten nog beter helpen met massagetafels en massageproducten.

 

Dealerships en importeurschap

Met trots delen wij mede dat MediVit al vele jaren importeur en distribiteur is van de volgende merken:

ScanSport, wat staat voor Scandinavian Sport. Hier komt ons huismerk sporttape, kousentape en zwachtel vandaan. Deze producten vinden kun weg naar onder andere prof-clubs in binnen- en buitenland. Enkele voorbeelden van Clubs die met deze tape werken zijn Vitesse, Fortuna Sittard, VVV Venlo, FC Eindhoven, Helmond Sport, VV Gemert, Blauw-Geel Veghel, RKVV Volharding, SV Deurne en zo nog vele andere voetbalclubs. www.norgesplaster.com

Rowo, wat staat voor Rödler Worms. Rowo is een Premium brand voor masseurs en fysiotherapeuten. Het assortiment bestaat uit tientallen producten zoals massageproducten, behandeltafels, spierbalsems en coldpacks. www.roewo.com

Sport Lavit, ons huismerk Sport Lavit is een Duits kwaliteitsproduct voor sporters en (sport)masseurs. Naast massageproducten, coldpacks en coldspray hebben we van Sport Lavit ook heerlijke douchegels met exclusieve parfums en badolie met etherische oliën. www.sportlavit.de

van Heek, HEKA, bij van Heek medical moeten medische hulpmiddelen niet alleen betrouwbaar, maar ook prettig in het gebruik zijn. Daarom luisteren zij tijdens de productontwikkeling naar de adviezen van zorgverleners en vragen ze mensen die zulke hulpmiddelen zelf gebruiken naar hun mening. Mensen zoals jij. Zo weten ze zeker dat hun producten precies doen wat ze moeten doen.
Of het nu continentiezorg, wondzorg of diabeteszorg betreft: bij Van Heek vind je hulpmiddelen van hoge kwaliteit. Ze zijn het resultaat van oer-Hollands vakmanschap, ontwikkeld om aan jouw behoeftes te voldoen. www.vanheek.com