Groot nieuws! Sport Lavit heet vanaf nu MediVit.

Een nieuwe naam die beter bij het assortiment past.

Toco Tholin zalven

Toco Tholin is een merk dat al langere tijd gebruikt wordt. Het is daarbij niet alleen een middel dat mensen in huis moeten hebben, maar het kan ook een goede toevoeging aan de professionele praktijk zijn. De verschillende producten zoals Toco Tholin balsem en olie zorgen er namelijk voor dat een groot aantal pijnklachten en ongemakkelijkheden opgelost kunnen worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hoofdpijn, kalknagels en spierpijnen. Voor iedere klacht is er een ander product te vinden, daarom kunt u ook bij ons Toco Tholin balsem kopen. De producten kunnen hierdoor helemaal aangepast worden aan de diensten die u levert in uw praktijk. Zo levert MediVit Toco Tholin balsem, Toco Tholin zalven en massageoliën.

Meerdere varianten Toco Tholin balsem

Toco Tholin kopen kan in de vorm van een groot aantal producten. Zo kunt u bijvoorbeeld gaan kijken naar de Toco Tholin balsem. Er zijn meerdere varianten van te vinden. Denk daarbij aan de Toco Tholin balsem die warm wordt, maar ook de varianten met de toevoeging van vitamines. Zo kunt u niet alleen spierpijn verhelpen, maar de huid ook gelijk een goede verzorging geven. De vitamines worden door het lichaam opgenomen en bieden daarom een extra resultaat. Door deze toe te voegen aan de massage gaat u uw cliënten altijd goede resultaten geven.

Etherische massage olie als basis voor de massage

Ook kunt u gaan kijken naar Toco Tholin olie. Deze olie is voorzien van een groot aantal etherische oliën. Denk aan pepermuntolie, eucalyptusolie, steranijsolie, petitgrainolie, lavendelolie, rozemarijnolie en kruidnagelolie. Iedere olie voegt iets toe aan de massageolie, zodat de massage meer effect gaat hebben. Zo heeft u niet alleen het effect van de massage die u uitvoert, maar ook van de ingrediënten. Toco Tholin is daarom onmisbaar in de praktijk en de producten zullen de werkzaamheden ook weer eenvoudiger maken. De balsem en olie mogen daarom niet meer ontbreken in uw praktijk.