Groot nieuws! Sport Lavit heet vanaf nu MediVit.

Een nieuwe naam die beter bij het assortiment past.

Rowo massageolie

Wilt u een goede Rowo massageolie kopen? Dan kunt u deze altijd in het assortiment terugvinden. Iedere massage behoeft weer een andere variant van de olie. Iedere variant kunt u terugvinden, waardoor u het helemaal aan uw behandelingen aan kunt passen. Het is daarom verstandig om eerst te bekijken wat de specificaties zijn van de massageolie, zodat u zeker weet dat u uw cliënten op een goede manier kunt helpen bij pijnklachten en blessures. De Rowo massageolie is een absolute aanrader.

Doseerpomp Rowo voor 1 liter fles | NIEUW MODEL

Doseerpomp Rowo speciaal voor 1 liter flessen. Dit is het nieuwe model pomp voor Rowo flessen welke een rond model zijn (oude pomp is voor ovale flessen). Met de pomp kunt u makkelijk vloeistoffen en olie pompen.

5,17

excl. BTW

Doseerpomp Rowo voor 500 ml. fles | NIEUW MODEL

Doseerpomp Rowo speciaal voor 500 ml. flessen. Dit is het nieuwe model pomp voor Rowo flessen welke een rond model zijn (oude pomp is voor ovale flessen). Met de pomp kunt u makkelijk vloeistoffen en olie pompen.

5,17

excl. BTW

Rowo Basis massageolie LiproSens 500 ml.

Rowo basis massageolie LiproSens is een neutrale massage olie. Rowo LiproSens massage olie bevat geen parabenen en is zeer huidvriendelijk. De massageolie van Rowo leent zich uitstekend voor toevoeging van etherische olie.

Vanaf 8,05

excl. BTW

Rowo Sportgel 100 ml.

De Rowo Sportgel 100 ml is een verkoelende  en huidvriendelijke gel, die ontspannend werkt na inspanning. De Röwo sportgel met japanse muntolie helpt onder andere tegen spierpijn en krampen. De sportgel van Rowo is een van de weinige spierwrijfmiddelen met het CE keurmerk en het predikaat medicijnproduct. Met de sportgel van Rowo heeft u gegarandeerd een topproduct in handen.

Vanaf 7,30

excl. BTW

Massagestaaf Rowo

Massagestaafje van Rowo voor het gemakkelijk wegmasseren van Trigger points.

10,70

excl. BTW
-12%

Rowo vitaal-gel 400 ml. sinaasappel-honing

Rowo vital-gel sinaasappel-honing is een hoogwaardig massageproduct dat speciaal is ontwikkeld voor gebruik in eersteklas fysiotherapie- en massagepraktijken. Rowo vitaal-gel bevat hoogwaardige natuurextracten van paardenkastanje, arnika en rozemarijn, deze ingrediënten bevorderen de doorbloeding, ondersteunen het gestel en houden u vitaal.

12,36

excl. BTW

Rowo LiproSens tonikum ARNIKA 1 liter | waslotion

Rowo LiproSens tonikum Arnika, reinigt en ontvet na massage en geeft een heerlijk verfrissend gevoel. Deze waslotion bevat een terugvetter dus droogt de huid niet uit!

Vanaf 12,61

excl. BTW

Rowo LiproSens tonikum ORANGE 1 liter | waslotion

Rowo LiproSens tonikum Orange, reinigt en ontvet na massage en geeft een heerlijk verfrissend gevoel. Wassen zonder water of zeep kan makkelijk met Rowo Orange waslotion.

Vanaf 13,00

excl. BTW

Rowo Sportgel 200 ml.

Rowo Sportgel is een verkoelende en huidvriendelijke gel die ontspannend werkt na iedere vorm van inspanning. Sportgel van Rowo heeft door de unieke combinatie van koude én warmtetherapie in één, een fantastische dieptewerking en geeft zeer snel effect! Sportgel van Röwo is al jaren hét middel bij spierpijn en spierkrampen.

Vanaf 13,22

excl. BTW

Rowo LiproSens massagezalf SPORT 500 ml.

Rowo LiproSens massagezalf SPORT is een verkoelende massage-creme van Rowo, bevat JHP olie, wat staat voor olie uit de Japanse Heilzame Plant. Door zijn diepte werking ervaart men een langere verkoeling na de massage, dit komt de spierregeneratie ten goede.

Vanaf 14,02

excl. BTW

Rowo massagezalf SENSITIV 500ml. LiproSens

Rowo massagezalf sensitive zonder parfum en conserveringsmiddelen is de ideale begeleider bij massage van mensen met een gevoelige huid. Wordt tevens veel gebruikt door wielrenners als zitvlakcreme, een goed alternatief voor Skin Lube.

Vanaf 15,42

excl. BTW

Rowo Liprosens Tonikum SPORT 1 liter

Rowo Liprosens Tonikum SPORT is een vloeistof welke gebruikt wordt vóór de massage of training om de bloedstroom op gang te brengen. Rowo Liprosens Tonikum SPORT is daarnaast uitermate geschikt als huidreiniger na de massage als taping gewenst is.

Vanaf 15,56

excl. BTW

Rowo Basis massageolie LiproSens 1 liter

Rowo basis massageolie LiproSens is een neutrale massage olie. Rowo LiproSens massage olie bevat geen parabenen en is zeer huidvriendelijk. De massageolie van Rowo leent zich uitstekend voor toevoeging van etherische olie.

Vanaf 16,82

excl. BTW

Rowo LiproSens Basis Massagelotion 1liter

Basis Massagelotion van Rowo. Röwo LiproSens lotion basis, van professionals voor professionals. Rowo basis massagelotion vermindert de wrijving bij massage en voedt de huid.

Vanaf 17,53

excl. BTW

Rowo LiproSens massageolie Lemon 1 liter

Rowo LiproSens massageolie Lemon, verkrijgbaar in 1 liter fles. Vermindert de wrijving op de huid en geeft een verfrissend gevoel na de massage.

21,45

excl. BTW

Rowo LiproSens massage olie SPORT 1 liter

Met Rowo SPORT massage olie heeft u eindelijk het beste uit twee werelden, de beste kwaliteit massage-olie én de werking van muntolie zoals bekend van Rowo's Sportgel. Rowo LiproSens massage olie SPORT is een verfrissende massageolie voor gebruik vóór en ná de wedstrijd of training. Rowo massage-olie SPORT vermindert de wrijving tijdens de massage en heeft een uitstekende huidverdraagzaamheid.

Vanaf 18,23

excl. BTW

Rowo LiproSens massage-olie THERMO 1 liter

Rowo LiproSens massage-olie THERMO als ondersteuning wanneer warmte applicatie benodigd is. Rowo LiproSens massage-olie THERMO bij massage of als warming-up.

Vanaf 18,93

excl. BTW

Rowo LiproSens creme Basis 1 liter pot

Rowo LiproSens creme Basis is een zeer huidvriendelijke massagelotion die qua dikte lijkt op een cremé. Naast masseren kun je met Rowo LiproSens creme Basis ook de huid verzorgen als een bodylotion.

Vanaf 20,34

excl. BTW

Natuurlijke massageolie Rowo Sinaasappel - Gember 500 ml.

Natuurlijke massageolie Rowo Sinaasappel - Gember 500 ml. is een 100% natuurlijke massage olie. Deze Vegan massageolie van Röwo met natuurlijke oliën op basis van avocado- en koolzaadolie is geschikt voor professionele massagetherapie. Een massage met LiproSens Natural Oil Orange & Ingwer zal een patiënt nog lang bij blijven en deze zal terugkomen voor herhalingsmassages!

24,75

excl. BTW

Rowo LiproSens massagelotion THERMO | 1 liter

Rowo LiproSens massagelotion THERMO met huidbeschermende eigenschappen en intensieve warmtewerking tijdens een massage. Rowo LiproSens lotion THERMO vermindert de wrijving bij de massage. Deze massagelotion is ontwikkeld door professionals, voor professionals. De samenstelling van Rowo LiproSens massagelotion is zorgvuldig samengesteld, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over allergieën en uitslag.

Vanaf 23,15

excl. BTW

Rowo LiproSens lotion Calendula 1liter

Massagelotion van Rowo met calendula, Panthenol en Allantoïne. Rowo LiproSens lotion, van professionals voor professionals. Rowo basis massagelotion vermindert de wrijving bij massage, voedt en herstelt de huid.

Vanaf 24,55

excl. BTW

Rowo LiproSens lotion Lemon 1liter

Rowo massagelotion met Lemon, voor een professionele behandeling met Allantoïne en een verfrissende en verkwikkende lemon fragrance. Bijzonder huidvriendelijke massagelotion met bijzondere eigenschappen. Ontwikkeld door professionals, voor professionals.

Vanaf 25,25

excl. BTW

Rowo LiproSens Med Balance Sensitiv 1000 ml.

Rowo LiproSens Med Balance Sensitiv is een uiterst huidvriendelijke massage olie. 1 liter Med Balance staat gelijik aan 2,5 liter standaard massage olie of massagelotion, dat scheelt in de kosten! Het masseren met Rowo LiproSens Med Balance Sensitiv is geschikt voor alle huidtypes en in bijzonder problematische huidtypes

Vanaf 25,46

excl. BTW

Rowo LiproSens lotion Grapefruit & Vanille 1liter

Massagelotion van Rowo met Grapefruit en Vanille fragrance, Panthenol en Allantoïne. Rowo LiproSens lotion, van professionals voor professionals. Rowo basis massagelotion vermindert de wrijving bij massage, voedt en herstelt de huid.

Vanaf 25,96

excl. BTW

Meerdere varianten van de massageolie

Massageolie komt in meerdere varianten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan massage crème. Een crème zal minder ver uitspreiden over het lichaam, waardoor het geschikt is voor het behandelen van een bepaalde pijnplek. Het is ook een geheel huidvriendelijke variant. De ingrediënten zorgen ervoor dat het lichaam de juiste verzorging krijgt en de spieren en gewrichten ook direct geholpen zijn. De Rowo crème trekt goed in, waardoor er geen vettige laag achterblijft. Bij de massageolie zal deze laag immers wel achterblijven na de massage en moet met reinigingsmelk schoongemaakt worden. Ook deze reinigingsmiddelen kunt u in het assortiment terugvinden.

Vermoeide benen snel opgelost met Rowo massageloie, crème en sportgel

Voor sporters zijn er weer andere middelen op het gebied van massageolie te vinden. Hiervoor kunt u onder andere kijken naar sportgel. De Rowo sportgel komt altijd in relatief kleine tubes, waardoor het meegenomen kan worden in de tas. De werkende ingrediënten in de rowo gel zorgen dat vroegtijdige vermoeidheid niet plaatsvindt en de spieren opnieuw geactiveerd worden. Het is daarom ook een goed middel om te gebruiken tijdens het uitvoeren van een sportmassage. Een tube is voldoende om voor langere tijd mee te kunnen werken en zal naast de massageolie voor een goed eindresultaat zorgen.