Groot nieuws! Sport Lavit heet vanaf nu MediVit.

Een nieuwe naam die beter bij het assortiment past.

Tubigrip, netverband, vingerbobs

Heka Vingerbob á 5 STUKS

Heka Vingerbob vingerverband zak à 5 stuks.

Vanaf 1,55

excl. BTW

Tubigrip C 1 meter huidskleur buisverband

Tubigrip C 1 meter huidskleur buisverband. Tubigrip buisverband Maat C voor een medium arm of een smalle enkel.

4,50

excl. BTW

Tubigrip E 1 meter huidskleur buisverband

Tubigrip E 1 meter huidskleur buisverband voor een enkel maatje large, een medium knie of een smalle dijbeen.

5,95

excl. BTW

Netverband Bandafix-H maat 1-25 m. (hand/o.arm/pols)

Bandafix is een huidvriendelijk wijdmazig netverband, Vervaardigd van katoen. Het behoudt zijn lengte tijdens het uitrekken in de breedte. Bandafix is ideaal om wondbedekkers te fixeren op moeilijk te verbinden plaatsen, Zoals gewrichten, de rug van het hoofd.

11,88

excl. BTW

Netverband HEKA maat Nr. 2 (hand, voet onderarm ) 25 meter

Netverband HEKA maat Nr. 2 (hand, voet onderarm ) 25 meter. Heka net elastisch netverband wordt toegepast bij het fixeren van wondbedekkers, zoals gaaskompressen en absorberende verbanden.

Vanaf 12,35

excl. BTW

Netverband Bandafix-H maat 2-25 m. (bovenarm/elleboog/onderbeen/voet )

Bandafix is ideaal om wondbedekkers te fixeren op moeilijk te verbinden plaatsen, Zoals gewrichten, de rug van het hoofd. Het blijft goed op zijn plaats zitten behoud van bewegingsvrijheid voldaan. Bovendien kan Bandafix Gebruikt worden als alternatief voor hechtpleisters, speciaal voor diegenen die hiervoor overgevoelig zijn.

14,22

excl. BTW

Netverband HEKA maat Nr. 3 (arm, onderbeen) 25 meter

Netverband HEKA maat Nr. 3 (arm, onderbeen) 25 meter. Heka net elastisch netverband wordt toegepast bij het fixeren van wondbedekkers, zoals gaaskompressen en absorberende verbanden.

14,22

excl. BTW

Netverband Bandafix-H maat 4 - 25 m. (bovenbeen/schouder)

Bandafix is ideaal om wondbedekkers te fixeren op moeilijk te verbinden plaatsen, zoals gewrichten, de rug of het hoofd. Bandafix blijft goed op zijn plaats zitten met behoud van bewegingsvrijheid.

17,77

excl. BTW

Netverband Bandafix-H maat 5 - 25 m. (hoofd/hele been)

Bandafix is een huidvriendelijk wijdmazig netverband, vervaardigd van katoen. Het behoudt zijn lengte tijdens het uitrekken in de breedte. Bandafix is ideaal om wondbedekkers te fixeren op moeilijk te verbinden plaatsen, zoals gewrichten, de rug of het hoofd.

18,70

excl. BTW

Netverband Bandafix-H maat 3 - 25 m. (knie/bovenbeen smal)

Bandafix is een huidvriendelijk wijdmazig netverband, vervaardigd van katoen. Het behoudt zijn lengte tijdens het uitrekken in de breedte. Het blijft goed op zijn plaats zitten met behoud van bewegingsvrijheid. Bovendien kan Bandafix gebruikt worden als alternatief voor hechtpleisters, speciaal voor diegenen die hiervoor overgevoelig zijn.

21,97

excl. BTW

Vingerbob per 50 stuks diverse kleuren

Deze vingerbobs gaan per 50 stuks en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. De vingerbob heeft een niet-allergische en elastische structuur. Hierdoor geeft de vingerbob een snelle en zekere fixatie van verbanden aan de vingers.

24,40

excl. BTW

Askina vingerbob wit doos à 50 stuks | Braun

Askina vingerbob wit ( vingerverband buisvormig). Niet allergische elastische structuur voor snelle en zekere fixatie van verbanden aan vingers.

Vanaf 20,51

excl. BTW

Tubigrip C 10 m. / huidskleur

Tubigrip, een druk- en steungevend buisverband dat wordt toegepast bij lichte vormen van oedeem, na gipsbehandeling, bij spataderen en verrekkingen van pezen of banden. Tubigrip knelt niet af omdat de zwachtel zich vormt naar de contouren van het te behandelen lichaamsdeel.

34,95

excl. BTW

Tubigrip E 10 m. / huidskleur

Tubigrip is een druk-en steungevend buisverband dat wordt toegepast bij lichte vormen van oedeem, na gipsbehandeling, bij spataderen en verrekkingen van pezen van de banden. Tubigrip kneld niet af omdat de zwachtel zich vormt naar de contouren van het te behandelen lichaamsdeel.

39,95

excl. BTW

Tubigrip D 10 m. / huidskleur

Tubigrip D 10 m. / huidskleur is een druk-en steungevend buisverband dat wordt toegepast bij lichte vormen van oedeem, na gipsbehandeling, bij spataderen en bij verrekkingen van pezen van de banden. Tubigrip knelt niet af, omdat de zwachtel zich vormt naar de contouren van het te behandelen lichaamsdeel. Bestel Tubigrip D 10 m. / huidskleur eenvoudig en snel via de Sport Lavit Webshop.

41,24

excl. BTW

Tubigrip F 10 m. / huidskleur

Tubigrip is een druk-en steungevend buisverband dat wordt toegepast bij lichte vormen van oedeem, na gipsbehandeling, bij spataderen en verrekkingen van pezen van de banden. Tubigrip kneld niet af omdat de zwachtel zich vormt naar de contouren van het te behandelen lichaamsdeel.

50,41

excl. BTW