Groot nieuws! Sport Lavit heet vanaf nu MediVit.

Een nieuwe naam die beter bij het assortiment past.

Aanbiedingen

In de aanbiedingen categorie van MediVit vindt u sport-medische artikelen, fysiotherapie materialen, trainingsartikelen, revalidatie producten, massagetafels, EHBO producten en pedicure producten tegen actieprijzen, met korting, in de aanbieding en tegen stuntprijzen. Profiteer nu van hoge kortingen op sportverzorging producten, fysiotherapie materialen, EHBO artikelen, sportverzorging en massage artikelen en pedicure artikelen. Bij MediVit in Helmond vindt u alles onder één dak. 

Lippenbalsem Sport Lavit factor 20

De must-have voor outdoor sporters, Sport Lavit Lippenbalsem met factor 20.

1,86

excl. BTW

Underwrap 7 cm. x 27 meter

Underwrap wordt gebruikt ter bescherming van de huid (haartjes) bij aanbrengen van sporttape.

Vanaf 2,00

-25%

Chirurgisch mondmaskers Type IIR 3-laags | doos á 30 stuks

Mondmaskers,Type IIR 3-laags mondkapjes met perfecte pasvorm en hoge filtratie. Deze mondmaskers zijn met neusklem en oor elastiek. Onze chirurgische mondkapjes zijn CE gecertificeerd, Chirurgische mondmaskers, type IIR, conform ISO 14683 : 2019

2,72

excl. BTW
-27%

ScanTape sporttape PRO | 2,5 cm. x 10 meter | ScanSport

ScanTape sporttape PRO van ScanSport is misschien wel de nummer 1 sporttape van de Benelux! Waarom nog teveel betalen als u met Scantape sporttape hetzelfde resultaat boekt als andere merken voor een veel lagere prijs?

2,75

excl. BTW
-15%

Leukoplast 5 m. x 2.5 cm. met klemring

De zinkoxide-rubber kleefmassa van Leukoplast is door een speciaal procede lucht- en waterdamp doorlatend gemaakt. Omdat luchtdichte afsluiting hierdoor wordt voorkomen, verweekt de huid niet en worden andere huidirritaties tegengegaan.

3,32

excl. BTW

Betadine pleister strips 20 st.

Betadine pleisters strips, wondpleister geïmpregneerd met Betadine oplossing.

4,18

excl. BTW
-17%

Strappal tape 4 cm. x 10 meter

BSN Strappal tape is een latex vrije sporttape. Strappal tape is daardoor een sporttape geschikt voor iedere huidtype.

3,77

excl. BTW

Dumbels | Halters | Vynil 0.5 kg per 2 stuks

Halters met antislip oppervlak. De halters zijn in speelse kleuren uitgevoerd en liggen fijn in de hand door de zachte afwerking van het antislip oppervlak. Onmisbaar in iedere oefen ruimte, of het nu voor balanstraining is of voor krachttraining. Halters zijn voor iedere sporter een onmisbaar instrument.

5,95

excl. BTW
-29%

Coldpack - Hotpack Sport Lavit 12 x 29 cm.

Coldpack - Hotpack Sport Lavit 12 x 29 cm. met etui en klittenband bandage voor eenvoudig lokale toepassing van koude of warmte therapie.

4,55

excl. BTW
-15%

Flex o med 4 cm. x 5 m. hypo-allergene pleister op rol

Flex-O-Med wondpleister op rol is zeer huidvriendelijk en wordt dan ook door een gevoelige huid bijzonder goed verdragen. Flex o Med is een goedkoper alternatief voor Leukoplast

5,44

excl. BTW
-15%

Compridur 6 cm. x 5 m.

Compridur is een uiterst duurzaam elastische zwachtel met zeer korte rek van ca. 50%. De Compridur zwachtel is ideaal bij krachtige compressietherapie voor flebologische en lymfologische verzorging.

5,59

excl. BTW
-29%

Handgel 80 ml. | Alcohol-Gel

Handgel is een reinigingsmiddel voor de handen op 75% alcohol/Ethanol basis. Deze handgel is effectief tegen diverse virussen en doodt 99,9% van de bacteriën. Reinig de handen zonder water met deze handgel.

4,95

excl. BTW

Comprilan 6 cm. x 5 m. | Elastische zwachtel

Comprilan zwachtels zijn een huidkleurige zwachtel die zorg draagt voor een krachtige compressie.

7,28

excl. BTW
-11%

Merbach Plastic Schort PE 128 x 80 cm. 100 stuks

Wegwerp plastic schorten voor éénmalig gebruik in de pedicurepraktijk of schoonheidssalon.

6,57

excl. BTW

Compridur 8 cm. x 5 m.

Compridur is een uiterst duurzaam elastische zwachtel met zeer korte rek van ca. 50%. De Compridur zwachtel is ideaal bij krachtige compressietherapie voor flebologische en lymfologische verzorging.

7,41

excl. BTW
-5%

Leukofix 9.2 m. x 5 cm. (9569)

Omdat de hechtpleister geperforeerd is, laat Leukofix lucht- en waterdamp door, hetgeen verweking van de huid voorkomt.

7,68

excl. BTW
-15%

CureTape SPORTS 5 cm. x 5 meter

Cure Tape SPORTS is een waterbestendig kinesio tape. Cure Tape SPORTS is een kinesiotape met Viscose toplaag wat sneller droogt onder vochtige omstandigheden. Cure Tape SPORTS heeft 25% meer kleefkracht dan de reguliere Cure Tape.

Vanaf 8,20

-15%

CureTape - kinesiotape - Fysio tape 5 cm. x 5 m.

CureTape van Fysiotape voor toepassing in kinesiotaping technieken

Vanaf 8,20

-11%

Inhalatiezalf Vicks vaporub 50 gram

Vicks Vaporub werkt prima bij verkoudheid en verstopte luchtwegen. Het verzacht de verschijnselen van verkoudheid. Vicks Vaporub verlicht de ademhaling en verruimt de luchtwegen door inademing van de dampen die vrijkomen na het inwrijven van borst, rug, of hals, of na toevoeging van de zalf aan een dampbad.

7,29

excl. BTW
-30%

Enzborn Teufelssalbe IJs Gel 200 ml.

Enzborn Teufelssalbe ijs gel! Enzborn ijs gel voor soepele spieren en gewrichten, helpt u de soepelheid van uw gewrichten te behouden.

5,74

excl. BTW

Papierrol Tork Advanced Wiper 415 Mini Centerfeed Roll

Tork Advanced Wiper 415 Mini Centerfeed Roll papierrollen vallen niet uiteen als het nat is zijn satijnzacht, voelen prettig aan en absorberen snel en goed.

Vanaf 7,81

excl. BTW
-40%

Schort PE 100 x 140 cm. 19Mu | per 25 stuks

Wegwerp schorten met V-nek en makkelijk afscheurblok met 2 gaten voor ophangen. Deze wegwerp schorten zijn gemaakt van PE 19 Mu dik materiaal.

4,92

excl. BTW

Comprilan 8 cm. x 5 m.

Comprilan zwachtels zijn een huidkleurige zwachtel die zorg draagt voor een krachtige compressie.

9,04

excl. BTW
-18%

Bergland massageolie Amandel 125 ml.

Amandelolie van Bergland is een 100% natuurlijke massageolie met het Cosmos natural keurmerk. Bergland massageolie amandel zit vol met vitamine E en is een geweldige bron van magnesium en fosfor.

7,40

excl. BTW

Ben je een fysiotherapeut, sportmasseur, sportverzorger of werkzaam in de EHBO of werkzaam als pedicure?

Dan ben je bij MediVit in Helmond aan het goede adres. Als gespecialiseerde groothandel in para-medische en sportmedische artikelen vindt je bij ons alles onder één dak. Alle aanbiedingen en kortingen die je op de website www.medivit.nl ziet zijn ook geldig in onze winkel in Helmond. Vindt de beste prijs voor Kinesiotape, CureTape, sporttape, BSN medical producten, massagetafels en behandelstoelen. Maar denk bij ons ook aan stuntprijzen voor EHBO artikelen, pleisters, verband, verbandtrommels, EHBO trommels, vingerbobs, blarenpleisters, Fixomul Stretch en nog veel meer voor gebruik bij eerste hulp bij ongelukken. Daarnaast hebben we ook heel veel producten voor pedicures, de bekende merken als Gehwol, Laufwunder, Samenwerkende Pedicures, Rowo (Röwo in Duitsland), Reymerink, Swann Morton vindt je bij ons ruimschoots op voorraad. Uiteraard zijn er voor pedicures ook veel aanbiedingen en zijn de prijzen zéér scherp geprijsd.