Groot nieuws! Sport Lavit heet vanaf nu MediVit.

Een nieuwe naam die beter bij het assortiment past.

Verzorgingskoffers | Bidonkratten

Sportverzorgingskoffers, watertassen, teamtassen, bidonkratten, bidontassen en koelboxen voor de verzorging op en rond het sportveld. Onmisbaar bij trainingen en wedstrijden waterkoelers (thermoskan), bidons en bidon rekken. Bij MediVit vindt u een compleet assortiment bidons en bidonrekken, houdt je vocht peil op hoogte met MediVit.

Spons

Synthetische spons die te gebruiken is in combinatie met een watertas. Afmeting: 15 x 20 cm

Vanaf 1,91

excl. BTW

Bidon Maxim 750 ml.

De ideale drink bidon van Maxim 750 ml. Makkelijk open te maken om je sportdrank in de bidon te schenken. Tijdens het fietsen is de bidon makkelijk te openen om dan vervolgens lekker je sportdrank te drinken.

4,00

excl. BTW

Bidon Lavit 750 ml. zwart

Bidon Lavit zwart 750 ml. met schroefdop en klikdop.

Vanaf 3,27

excl. BTW

Bidonrek inklapbaar voor 6 bidons

Inklapbaar bidonrek voor 6 bidons van 500cc of 750cc. Inklapbaar dus makkelijk mee te nemen. Met makkelijk handvat.

9,95

excl. BTW

Sportec watertas basic

Handige watertas van het merk Sportec voor gebruik op en rond het sportveld. De watertas wordt sinds jaar en dag gebruikt door sportverzorgers.

11,53

excl. BTW

Bluepoint watertas Prof.

Handige watertas van het merk Bluepoint voor gebruik op en rond het sportveld. Onmisbaar voor iedere verzorger.

12,36

excl. BTW
-10%

Watertas + zijvakken zwart

Watertas is voorzien van een voorvak en 2 zijvakjes. Wordt geleverd zonder accessoires.

14,09

excl. BTW
-20%

Sportec watertas

Handige watertas van het merk Sportec voor gebruik op en rond het sportveld. De watertas wordt sinds jaar en dag gebruikt door sportverzorgers.

13,19

excl. BTW

Cawila Tas 6 vakken

Cawila Tas met 6 vakken

16,95

excl. BTW
-10%

Watertas PRO 2.0

Handige watertas PRO 2.0 met een inhoud van wel 8 liter ! voor gebruik op en rond het sportveld. De watertas wordt sinds jaar en dag gebruikt door sportverzorgers.

16,33

excl. BTW

Eerste hulp tas | blauw | Leeg | EHBO

Eerste hulp tas blauw met draagriem. Ideaal voor b.v. EHBO'ers of verzorgers bij een voetbalclub.

20,66

excl. BTW

Sportverzorgingstas junior small

Sportverzorgingstas junior, handzaam tasje met diverse afstluitbare vakken en handige draagband. Met deze verzorgerstas heb je de meest noodzakelijke producten bij de hand als er blessures voor doen tijdens een wedstrijd of training.

24,95

excl. BTW

Bidonkrat blauw 10 bidons | leeg

Bidonkrat voor 10 bidons van 500 ml. of 750 ml. Kleur blauw, zonder bidons.

28,88

excl. BTW

Bidonkrat zwart 10 bidons | leeg

Bidonkrat zwart voor 10 bidons van 500 ml. of 750 ml. Kleur zwart, zonder bidons.

28,88

excl. BTW

Bidonkrat oranje 10 bidons | leeg

Bidonkrat voor 10 bidons van 500 ml. of 750 ml. Kleur oranje, zonder bidons.

28,88

excl. BTW

Koelbox Sport Lavit Little Playmate 6,6 liter

Koelbox Lavit little playmate 6,6 liter. voor koel houden van dranken en voedsel

33,02

excl. BTW

Medische tas Cross-sport

De Medische tas Cross-sport is een makkelijke sportverzorger-tas met verschillende compartimenten voor het opbergen van sportverzorging artikelen.

37,15

excl. BTW

Koelbox Igloo 15,2 liter

Koelbox Igloo 15,2 liter, exta grote koelbox voor bijvoorbeeld coldpacks of andere artikelen koud te houden.

41,28

excl. BTW

Medische tas | Sportverzorgingstas junior

De junior Sportverzorgingstas is een ideale tas voor op en langs het sportveld. Deze medische tas is geschikt voor jeugd teams en om de meest broodnodige EHBO spullen mee te nemen naar een wedstrijd of evenement.

45,45

excl. BTW

Igloo Thermoskan 7,6 ltr

Igloo Thermoskan 7,6 liter geschikt voor het aanmaken van 7,6 liter sportdrank. Deze thermoskan van Igloo is voorzien van een tapkraantje.

48,05

excl. BTW

C-A-T Tourniquet oranje GEN7

Het is van levensreddend belang dat een hevige bloeding zo snel mogelijk wordt gestopt. Met het gebruik van de C-A-T Tourniquet GEN7 kun je een hevige bloeding stoppen.

48,58

excl. BTW

C-A-T Tourniquet blauw GEN7

Het is van levensreddend belang dat een hevige bloeding zo snel mogelijk wordt gestopt. Met het gebruik van de C-A-T Tourniquet GEN7 kun je een hevige bloeding stoppen.

52,25

excl. BTW

Sportverzorging- en EHBO tas (leeg)

De HEKA EHBO schoudertas is de ideale tas voor iedereen die altijd goed voorbereid wil zijn op ongelukken en blessures. Deze compacte en handige tas biedt voldoende ruimte voor al uw EHBO-benodigdheden. Van verbandmiddelen tot pleisters, alles wat u nodig heeft om snel eerste hulp te kunnen bieden is binnen handbereik. De schoudertas is gemaakt van duurzaam materiaal en heeft een comfortabele draagriem, zodat u hem overal mee naartoe kunt nemen. Met de HEKA EHBO schoudertas bent u altijd klaar om te helpen in noodsituaties. Bestel vandaag nog en zorg voor optimale veiligheid!

57,81

excl. BTW

Sportverzorgingstas | Medical Bag black Light weight

De Sportverzorgingstas is dé ideale tas voor op en langs het sportveld. Met deze handzame tas heb je de belangrijkste sportverzorgingsproducten bij de hand als zich een blessure of calamiteit op het sportveld voor doet. Een zeer belangrijk item om bij je te hebben als je als fysiotherapeut of sportmasseur bij wedstrijden aanwezig bent.

57,81

excl. BTW

Een verzorgingskoffer? Of een verzorgingstas? Wat is makkelijk bij EHB(S)O?

Bent u een fysiotherapeut, sportmasseur of sportverzorger die regelmatig aanwezig is bij sportwedstrijden en evenementen? Dan is een verzorgingskoffer onmisbaar in uw uitrusting. Deze medische koffer biedt u talloze voordelen en maakt uw werkzaamheden een stuk gemakkelijker.

Een van de belangrijkste redenen waarom het gebruik van een verzorgingskoffer handig is, is de georganiseerde opslag van uw medische benodigdheden. In plaats van verschillende tassen en koffers te moeten meenemen, kunt u alles overzichtelijk in één koffer opbergen. Dit bespaart niet alleen ruimte, maar zorgt er ook voor dat u altijd snel kunt vinden wat u nodig heeft.

Een goede kwaliteit verzorgingskoffer is een investering die zijn vruchten afwerpt. Denk bijvoorbeeld aan stevig materiaal dat bestand is tegen intensief gebruik, strategisch geplaatste compartimenten voor optimale organisatie en duurzame sloten om uw waardevolle medische apparatuur te beschermen. Een koffer van hoge kwaliteit gaat lang mee en biedt u gemoedsrust, wetende dat uw materialen veilig en beschermd zijn.

Bij onze webshop begrijpen we de noodzaak van een goede verzorgingskoffer voor sportevenementen. Daarom bieden wij een ruim assortiment aan medische koffers van topkwaliteit, speciaal ontworpen voor fysiotherapeuten, sportmasseurs en sportverzorgers. We zorgen ervoor dat onze koffers voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid.

Investeer in een hoogwaardige medische koffer en ervaar het gemak en de efficiëntie die het met zich meebrengt tijdens uw werk. Surf naar onze webshop en ontdek ons uitgebreide assortiment aan verzorgingskoffers die perfect aansluiten op uw behoeften. Wacht niet langer en geef uw professionele uitrusting een upgrade met een kwaliteitsvolle medische koffer!

Een goede verzorgingstas is tegenwoordig een onmisbaar item voor fysiotherapeuten, sportmasseurs en sportverzorgers tijdens sportwedstrijden en evenementen. Het gebruik van een medische tas biedt tal van voordelen en gemakken, waardoor het steeds vaker wordt ingezet in deze professionele omgevingen.

Ten eerste zorgt een verzorgingstas ervoor dat medische professionals al hun benodigde apparatuur en benodigdheden gemakkelijk kunnen meenemen. Denk hierbij aan massageolie, verbanden, tape en gaasjes. Met een ruime tas, die speciaal ontworpen is voor dit doel, is het gemakkelijk om alles georganiseerd en binnen handbereik te houden. Dit bespaart tijd en moeite, wat van groot belang is bij snelle interventies tijdens een wedstrijd of evenement.

Daarnaast is de kwaliteit van een verzorgingstas essentieel. Een goede kwaliteit tas is duurzaam en betrouwbaar. Hierdoor kan de medische professional erop vertrouwen dat de tas lang meegaat en niet zomaar stuk gaat tijdens het transport. Bovendien biedt een kwaliteitstas een goede bescherming voor de kostbare medische apparatuur die erin wordt bewaard.

Bij het kiezen van een verzorgingstas is het belangrijk om te letten op de stevigheid van het materiaal, de aanwezigheid van verschillende vakken en compartimenten om de inhoud georganiseerd te houden, en ook op het comfort van de tas tijdens het dragen. Een ergonomisch ontwerp met gevoerde schouderbanden is daarbij essentieel.

Bent u op zoek naar een hoogwaardige verzorgingstas voor uw professionele behoeften? Neem dan een kijkje in onze webshop, waar wij een uitgebreid assortiment aan medische tassen aanbieden. Met onze tas bent u verzekerd van gemak, duurzaamheid en kwaliteit, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw werk als fysiotherapeut, sportmasseur of sportverzorger. Bestel vandaag nog en profiteer van onze snelle levering en uitstekende service!

Bidonkrat kopen | Watertas en koelbox bestellen voor op en rond het sportveld

Bij onze webshop vind je een uitgebreid assortiment aan bidonkratten, watertassen en koelboxen. Het belangrijkste doel van een bidonkrat is het op een goede en georganiseerde manier vervoeren van bidons naar en op het sportveld. Het is een onmisbaar accessoire voor sportteams, zowel professioneel als amateur. Een goede kwaliteit bidonkrat is essentieel, omdat deze sterke materialen en stevige handvatten moet hebben om ervoor te zorgen dat de bidons veilig en zonder morsen kunnen worden vervoerd.

Watertassen zijn ideaal voor sportteams en sportevenementen. Ze bieden een praktische manier om grote hoeveelheden water mee te nemen naar het sportveld. Deze tassen zijn vaak voorzien van meerdere compartimenten, zodat het water gescheiden kan worden gehouden van andere spullen. Op het sportveld worden watertassen gebruikt om de spelers gehydrateerd te houden en snel toegang te bieden tot verfrissing tijdens de wedstrijden en trainingen.

Een goede kwaliteit koelbox is van groot belang voor sportverzorgers en fysiotherapeuten. Deze professionals gebruiken koelboxen om blessurebehandelingen op en rond het sportveld uit te voeren. De koelboxen worden gevuld met ijs of koude packs om directe koeling te bieden aan geblesseerde spelers. Dit kan pijn verminderen, zwelling verminderen en het herstelproces bevorderen. Het is cruciaal dat de koelboxen van hoge kwaliteit zijn en goede isolatie bieden om de juiste temperatuur te behouden.

Bij onze webshop vind je bidonkratten, watertassen en koelboxen van de beste kwaliteit. We begrijpen het belang van duurzaamheid, stevigheid en betrouwbaarheid. Of je nu een sportteam leidt, fysiotherapeut bent of gewoon actief bezig bent, onze producten zijn ontworpen om aan al jouw behoeften te voldoen. Bestel vandaag nog en zorg ervoor dat je het beste materiaal hebt om jouw activiteiten op en rond het sportveld te optimaliseren.