Groot nieuws! Sport Lavit heet vanaf nu MediVit.

Een nieuwe naam die beter bij het assortiment past.

IJS Compressie Therapie

IJscompressie is essentieel voor een snel herstel na een operatie of blessure. Ontdek in onze medische webshop de voordelen van ijstherapie. Onze kwalitatieve ijscompressieproducten verminderen zwellingen, verlichten pijn en bevorderen genezing. Bestel nu en versnel uw herstelproces op effectieve wijze!

Ice Up stick | ijs massage

Ice-Up® stick is een product bestemd voor ijsmassage, bestaande uit een Ice-Up® stick en een draagbare, geïsoleerde koeler. IJsmassage is een effectieve manier om de plaatselijke doorbloeding te verbeteren en de pijn te dempen.

24,75

excl. BTW

LP Ice bag | Koel bandage

De LP icebag kan worden gevuld met ijsblokjes of koud water en kan o.a. worden gebruikt om zwellingen te verminderen en om stijve spieren en gewrichten te ontspannen. De LP ijszak is de perfecte oplossing voor het verlichten van pijn en zwellingen bij blessures aan de enkel of knie. Deze ijszak is voorzien van klittenband, waardoor hij eenvoudig gefixeerd kan worden op de gewenste plek. Het klittenband zorgt ervoor dat de ijszak goed op zijn plek blijft zitten, zodat je je handen vrij hebt en niet constant de ijszak hoeft vast te houden. De LP ijszak is makkelijk in gebruik en de koude therapie helpt bij het verminderen van zwellingen en het verlichten van pijn. De ijszak is flexibel en past zich aan de vorm van het lichaamsdeel aan, waardoor het effectief is bij diverse blessures. Met de LP ijszak kun je snel en gemakkelijk de juiste behandeling toepassen voor een snel herstel.

36,65

excl. BTW

Aircast hand / pols Cryo Cuff

Met de Aircast hand / pols Cryo Cuff help je zwelling en pijn te verminderen met compressie en koudetherapie. De veelzijdige 12-inch manchet is anatomisch ontworpen om de hand en pols te bedekken en maakt herpositionering mogelijk voor de gewenste handbedekking; aluminium steunbalken zijn verwijderbaar om het bewegingsbereik te vergroten. De afneembare koeler zorgt voor een ononderbroken behandeling.

87,11

excl. BTW

Aircast dijbeen Cryo Cuff

Met de Aircast dijbeen Cryo Cuff help je zwelling en pijn te verminderen met compressie en koudetherapie. De manchet is anatomisch ontworpen om volledig op de dij te passen; afneembare koeler zorgt voor een ononderbroken behandeling. De Aircast dijbeen Cryo Cuff is ideaal voor: Sportblessures en weke delenblessures.

94,45

excl. BTW

Aircast Cryo Cuff | Enkel wrap

De Aircast Cryo Cuff enkel wrap wordt gebruikt in combinatie met een Aircast Cryo Cuff koeler. De Aircast Cryo Cuff koeler bevat het AutoChill-systeem om het water automatisch tussen koeler en enkel wrap te laten rondstromen. De herhaalde cyclus houdt de wrap continu koud en past een kalmerende, pulsende druk toe.

94,45

excl. BTW

Aircast kuit Cryo Cuff

Met de Aircast kuit Cryo Cuff help je zwelling en pijn bij kuiten te verminderen met compressie en koudetherapie. De 25 cm lange manchet is anatomisch ontworpen om volledig om de kuit te passen; afneembare koeler zorgt voor een ononderbroken behandeling. De Aircast kuit Cryo Cuff is ideaal voor: acute verstuikingen, trauma, postoperatieve en revalidatie.

94,45

excl. BTW

Aircast Elleboog Cryo Cuff

Met de Aircast Elleboog Cryo Cuff help je zwelling en pijn bij de elleboog te verminderen met compressie en koudetherapie. De manchet is anatomisch ontworpen om volledig om de elleboog te passen; afneembare koeler zorgt voor een ononderbroken behandeling. De Aircast elleboog Cryo Cuff is ideaal voor: acute verstuikingen, trauma, postoperatieve en revalidatie.

94,45

excl. BTW

Aircast Cryo Cuff | Knie wrap

De Aircast Cryo Cuff knie bandage wordt gebruikt in combinatie met een Aircast Cryo Cuff koele. De Aircast Cryo Cuff koeler bevat het AutoChill-systeem om het water automatisch tussen koeler en knie bandage te laten rondstromen. De herhaalde cyclus houdt de bandage continu koud en past een kalmerende, pulsende druk toe.

104,46

excl. BTW

Aircast schouder Cryo Cuff

De Aircast schouder Cryo Cuff is anatomisch ontworpen om het schoudergebied volledig te bedekken. De Aircast schouder Cryo Cuff helpt zwelling en pijn te verminderen. De Aircast schouder Cryo Cuff is ideaal voor trauma's, postoperatieve operaties, revalidatie en sportblessures.

111,33

excl. BTW
-20%

Aircast Cryo Cuff IC Cooler | gemotoriseerd

De Aircast Cryo Cuff IC Cooler, met motor, combineert focale compressie met koeling voor een optimale beheersing van zwelling, oedeem, hematoom, hemartrose en pijn.

110,05

excl. BTW

IJs en ijs compressie therapie: de sleutel tot een sneller herstel bij blessures en operaties

Blessures en operaties kunnen een flinke impact hebben op ons dagelijks leven. Of het nu gaat om een verstuiking, verzwikking of een knie- of schouderoperatie, een effectieve en pijnverlichtende behandelmethode is essentieel voor een snel en succesvol herstel. Hier komt ijs en ijs compressie therapie om de hoek kijken. Het werkt niet alleen om zwellingen te verminderen, maar biedt ook verlichting van de pijn voor zowel acute als chronische blessures.

IJs en ijs compressie therapie zorgt voor een lokaal koudeffect op het getroffen gebied. Dit veroorzaakt vernauwing van bloedvaten, waardoor zwellingen verminderen. Tegelijkertijd wordt het pijngevoel verminderd, omdat de kou de zenuwactiviteit vermindert. Het resultaat is een sneller en efficiënter herstelproces.

Een van de meest populaire en effectieve ijs compressie producten op de markt is de ICE Up stick.

Deze innovatieve stick combineert het gemak en de mobiliteit van een ijszak met het therapeutische effect van een massage. Dankzij het unieke ontwerp kan de ICE Up stick gemakkelijk op het aangetaste gebied worden aangebracht, waardoor de pijn en zwelling effectief worden verminderd. Met een handige draai aan de onderkant is het ook mogelijk om de intensiteit van de compressie aan te passen aan uw persoonlijke voorkeuren.

Een ander geweldig product dat u niet mag missen, is de Cryo Cuff Aircast.

Deze speciaal ontwikkelde cuff maakt gebruik van de kracht van ijs en compressie om een optimale verwijdering van oedeem mogelijk te maken. De Cryo Cuff Aircast is ontworpen om comfortabel om het getroffen gebied te passen, waardoor de koude en compressie gelijkmatig worden verdeeld. Dit zorgt voor een nauwkeurige en doeltreffende behandeling voor een breed scala aan blessures en postoperatieve herstel.

Of u nu een fanatieke sporter bent, een actieve levensstijl hebt of gewoonweg geconfronteerd wordt met blessures of een operatie, ijs en ijs compressie therapie kan een wereld van verschil maken in uw herstelproces. De ICE Up stick en de Cryo Cuff Aircast zijn hier perfecte voorbeelden van. Deze producten zijn niet alleen van hoogwaardige kwaliteit, maar ook gemakkelijk in gebruik en aan te passen aan uw persoonlijke behoeften.

Bij onze medische webshop vindt u een uitgebreide selectie ijs compressie producten, waaronder de ICE Up stick en de Cryo Cuff Aircast. Vergeet niet dat een goed herstel begint bij de juiste behandeling. Kies voor ijs en ijs compressie therapie en versnel uw herstelproces vandaag nog. Vertrouw op de ICE Up stick en de Cryo Cuff Aircast voor optimaal herstel en ervaar zelf de voordelen van deze innovatieve producten. U verdient niets minder dan het beste!