Groot nieuws! Sport Lavit heet vanaf nu MediVit.

Een nieuwe naam die beter bij het assortiment past.

Trainingsmaterialen

Cawila Trainingsstang

Cawila trainingsstang voor uitzetten van slalom-parcours, evt. uitbreidbaar met adapter (los verkrijgbaar). Trainingsstang gemaakt van PE materiaal. Slag- en slijtvast.

Vanaf 2,65

Cawila Elite training en coach boek

Het Cawila Coach en training boek is een onmisbaar stuk gereedschap voor de moderne trainer.

3,49

excl. BTW

Speedrings | loopringen 60 cm. oranje

Speedringen voor op het veld of in de zaal. Loopringen met een doorsnede van 60 cm. in de kleur oranje

4,50

excl. BTW

Speedrings | loopringen 60 cm. geel

Speedringen voor op het veld of in de zaal. Loopringen met een doorsnede van 60 cm. in de kleur geel

4,50

excl. BTW

Team hesje overgooier

Hesjes teamsport overgooiers in diverse kleuren

Vanaf 4,75

Dumbels | Halters | Vynil 0.5 kg per 2 stuks

Halters met antislip oppervlak. De halters zijn in speelse kleuren uitgevoerd en liggen fijn in de hand door de zachte afwerking van het antislip oppervlak. Onmisbaar in iedere oefen ruimte, of het nu voor balanstraining is of voor krachttraining. Halters zijn voor iedere sporter een onmisbaar instrument.

5,95

excl. BTW

Rubber Hex dumbbells Core Power | per set

Rubber Hex dumbbells van Core Power zijn gewichten voor krachttraining en spiergroei. Doordat de dumbbells uitgevoerd zijn in hexagon (achthoek) kunnen verschillende grondoefeningen gedaan worden.

Vanaf 7,02

Super Grip Sport Lavit 75 ml.

Sport Lavit SUPER GRIP is dè vervanger van Talk poeder! Met Super grip heb je geen zweethanden meer, je krijgt meer grip tijdens intensieve inspanning zonder het knoeien van talkpoeder en magnesiumpoeder.

Vanaf 6,58

excl. BTW

Match-U Schouderstretcher

Match-U Schouderstretcher op katrol om eenvoudig thuis oefeningen te doen. Plaats de Match-U schouderstretcher met het anker achter de deur en je kunt meteen beginnen.

Vanaf 8,15

excl. BTW

Dumbels | Halters | Vynil 1 kg per 2 stuks

Ben je een sporter of fysiotherapeut? Ontdek waarom het gebruik van vinyl dumbbells een slimme keuze is. Deze gewichten bieden stabiliteit, grip en een veilige training. Transformeer je workout en behaal optimale resultaten met vinyl dumbbells!

9,75

excl. BTW

Horde 15 cm

Horde voor trainingsdoeleinden. 15 cm. hoge springhorde voor snelheid en krachttraining.

9,88

excl. BTW

Handtrainer 10 > 32 Kg.

Wil je je hand- en onderarmkracht verbeteren? Dan is deze instelbare handtrainer de perfecte oplossing voor jou. Met een instelbaar gewicht van 10 kilo tot maar liefst 32 kilo, biedt deze handtrainer een uitdagende en effectieve training voor zowel beginners als gevorderden. Door regelmatig met deze handtrainer te trainen, kun je niet alleen je gripkracht versterken, maar ook je hand- en vingerkracht verbeteren. Deze handtrainer is compact, draagbaar en gemakkelijk mee te nemen, waardoor je altijd en overal kunt trainen. Bestel nu en neem je trainingsniveau naar een hoger niveau met deze veelzijdige handtrainer.

9,88

excl. BTW
-25%

Training Cones / Pionnen per 4 stuks wit, 16 cm. hoog

Training Cones zijn stevige en duurzame pionnen per 4 stuks wit.

7,50

excl. BTW

Springtouw

Springtouw voor training van snelheid en uithoudingsvermogen.

10,70

excl. BTW

Sport Lavit Ref Foam 125 ml.

Scheidsrechter foam van Sport Lavit. Ben je op zoek naar de perfecte scheidsrechter schuim voor je sportevenementen? Maak kennis met het revolutionaire ref foam van het merk Sport Lavit. Ref foam, ook bekend als scheidsrechter schuim, is ontworpen om de zichtbaarheid van scheidsrechterlijke beslissingen te verbeteren. Dit innovatieve product zorgt voor een duidelijke markering op het veld, waardoor spelers, coaches en supporters gemakkelijk kunnen zien waar het spel moet worden hervat. Het ref foam van Sport Lavit staat garant voor een professionele en betrouwbare prestatie.

10,70

excl. BTW

Clip Houder Ref Foam Spray / Lavit

Clip houder voor referie foam

14,01

excl. BTW

Stopwatch Maxim 250

De Stopwatch Maxim 250 is een uitstekende keuze voor atleten en sportliefhebbers die nauwkeurig timings willen meten. Met zijn geavanceerde functies en betrouwbaarheid is deze stopwatch perfect voor het bijhouden van wedstrijdtijden, trainingssessies en fitnessdoelen. De Stopwatch Maxim 250 beschikt over een digitaal display met grote cijfers, waardoor het gemakkelijk af te lezen is. Met zijn eenvoudige bediening, robuuste behuizing en waterbestendigheid kan deze stopwatch elke uitdaging aan. Of je nu een professionele atleet bent of gewoon je persoonlijke records wilt verbeteren, de Stopwatch Maxim 250 zal je zeker niet teleurstellen.

14,01

excl. BTW

Horde 30 cm

Horde 30 cm. hoge springhorde voor speed en agility training. De horde is ideaal voor coördinatie-, sprong- en snelheidstraining.

14,01

excl. BTW

Pocket Pillow | Therapeutisch oefenkussen

De Pocket Pillow is een Therapeutisch oefenkussen. Met de Pocket Pillow oefenkussens kunnen alle spiergroepen van het lichaam getraind worden.

14,46

excl. BTW

Aeroskip Speedrope | Springtouw

De AeroSkip Speedrope is hét springtouw voor training van snelheid en uithoudingsvermogen.

16,49

excl. BTW

Bounce-Back Horde 30 cm. | Springhorde PRO

Bounce-Back Horde 30 cm. De Springhorde PRO "stuitert" terug in begin positie als deze omgeschopt of omgestoten wordt.

16,49

excl. BTW

Agility horde 15 cm. p/st.

De Agility Horde is onmisbaar bij de diverse sporttrainingen. Snel voetenwerk is van groot belang om prestaties te bevorderen. Verbeter zijwaartse beweging, behendigheid en snelheid met deze agility horde van duurzaam plastic (wit). Gemaakt van hoogwaardig materiaal, de Agility horde is vrijwel onbreekbaar.

17,27

excl. BTW

BOSU DVD Equilibrium

BOSU DVD Equilibrium

17,31

excl. BTW

Dumbels | Halters | 2 kg per 2 stuks

Waarom zouden sporters en fysiotherapeuten een vinyl dumbbell moeten gebruiken? Vinyl dumbbells bieden een uitstekende grip, duurzaamheid en comfort tijdens diverse oefeningen. Ze zijn ideaal voor krachttraining en revalidatie. Verhoog je prestaties met de beste keuze voor optimale resultaten. Koop nu jouw vinyl dumbbells online!

18,52

excl. BTW