Groot nieuws! Sport Lavit heet vanaf nu MediVit.

Een nieuwe naam die beter bij het assortiment past.

Biofreeze zalven en massagetussenstoffen

Biofreeze: Het beste middel voor koudetherapie

Bent u al bekend met Biofreeze? Dit middel wordt voornamelijk gebruikt bij koudetherapie, waarmee zwellingen en pijn kunnen verminderen. Hiervoor wordt Biofreeze direct op de pijnlijke plek aangebracht. Het middel zorgt dan voor een betere doorbloeding en de microstimulatie. Ook zal het ontstekingsproces geremd worden. Spieren zullen direct ontspannen en de pijn wordt minder voelbaar. Deze producten zijn daarom goed toe te passen bij de sportmassages, waarbij spierpijn moet worden voorkomen en acute blessures zo snel mogelijk verdwijnen. Er zijn meerdere producten van het merk in het assortiment te vinden.

Pijnklachten verhelpen met een gel of roller

De Biofreeze gel is een product dat eenvoudig aan te brengen is op de pijnlijke plek. De gel zal in eerste instantie koud aanvoelen, maar daarna langzaam opwarmen. De werking op de spieren zal hiervoor zorgen. Dit kan ervoor zorgen dat de zwellingen snel afnemen en de pijnlijke gewrichten binnen een korte tijd weer goed aanvoelen. Naast de gel kan er ook gekeken worden naar de Biofreeze roller. Het aanbrengen met een roller zal altijd gerichte resultaten opleveren en de overbelasting van de spieren is snel verholpen. U kunt cliënten altijd gericht helpen.

Ook voor minder goed bereikbare plekken

Als u ook de minder goed bereikbare plekken wilt behandelen, kan een Biofreeze spray een geschiktere keuze zijn. Met de spray hoeft u er namelijk niet met de handen bij te komen. In plaats daarvan richt u de Biofreeze spray op de pijnlijke plek en zorgt u dat het middel door kan dringen in het lichaam. Ook zullen uw handen hierdoor niet vies worden. U kunt na het aanbrengen dus door met de behandeling, zonder dat het product zich verspreidt. U kunt hiermee altijd een product vinden dat bij de behandelingen gaat passen.