Groot nieuws! Sport Lavit heet vanaf nu MediVit.

Een nieuwe naam die beter bij het assortiment past.

Kousentape | Sokkentape

ScanSport kousentape | sokkentape

ScanSport kousentape 19 mm. x 10 m. ScanSport sokkentape wordt onder meer gebruikt om scheenbeschermers op hun plaats te houden. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Vanaf 1,34

ScanSport Quick Fix elastische bandage | sokkentape 4,5 m. x 7,5 cm.

ScanSport Quick Fix wordt gebruikt als elastische bandage voor het fixeren van bijvoorbeeld de enkel voor deze getaped word. Daarnaast is ScanSport QuickFix als sokkentape en kousentape te gebruiken, ook scheenbeschermers kunnen gefixeerd worden met dit alternatief voor een Pro-Wrap of ProStrap. ScanSport Quick Fix is een zelfhechtende wrap, water-resistant en scheurt makkelijk van de rol.

Vanaf 2,94

Athlete Sock Tape 33 meter x 19 mm. U-Sport

U-Sport Athlete Sock Tape 33 meter x 19 mm. Sokkentape waarmee sportkousen gefixeerd kunnen worden. Ben je als voetballer op zoek naar een kwalitatieve elastische sokkentape om je voetbalkousen en scheenbeschermers stevig op hun plaats te houden? Maak dan kennis met de Athlete Sock Tape, speciaal ontworpen om jou volledig te laten focussen op het spel, zonder enige zorgen over afzakkende kousen of verschuivende scheenbeschermers. U-Sport kousentape is vervaardigd uit hoogwaardig Soft PVC materiaal, wat zorgt voor een moeiteloze applicatie en een comfortabel gevoel. Met de Athlete Sock Tape ben je dus verzekerd van de ultieme fixatie van je voetbaluitrusting! Bestel nu jouw sokkentape en geniet van een ongestoorde en optimale prestatie tijdens elke wedstrijd!

Vanaf 3,15

Kousentape Premier Sock Tape 33 meter x 19 mm

De speciale lijm van Premier Sock Tape kousentape blijft niet achter op uw sokken en zal daardoor de levensduur van de sokken verhogen. PST Kousentape of Premier Socktape  is een speciaal voor de voetballer ontwikkelde kousentape.

Vanaf 3,45

Pro Wrap sokkentape 4,5 m. x 7,5 cm. | Premier Sock Tape

PST Pro Wrap sokkentape is zelfhechtend en water resistant.

Vanaf 5,02

Kousentape PST | Premier Sock Tape | 20 meter x 38 mm

PST Kousentape of Premier Sock Tape is een speciaal voor de voetballer ontwikkelde kousentape. De speciale lijm blijft niet achter op uw sokken en zal daardoor de levensduur van de sokken verhogen.

Vanaf 5,87