Groot nieuws! Sport Lavit heet vanaf nu MediVit.

Een nieuwe naam die beter bij het assortiment past.

EHBO en EHBSO tassen

EHBO koffer en EHBO tas altijd paraat voor noodgevallen

Een wondje dat snel afgeplakt moet worden? Een kneuzing die u het liefst zo snel mogelijk van de juiste behandeling wilt voorzien? Dan kunnen EHBO koffers en tassen een goede uitkomst bieden. Deze koffers en tassen zitten namelijk vol met spullen die u bij de ongelukken kunt gebruiken, zodat de eerste behandeling al plaatsvindt. U heeft op dit gebied een groot aantal mogelijkheden. Voor iedere situatie zijn er namelijk weer andere varianten en u kunt ervoor zorgen dat u altijd hulpmiddelen bij de hand heeft voor behandelingen. Een EHBO tas is vaak compacter, maar er zijn veel verschillende modellen. Zo zijn er EHBO rugtassen en handtassen voor crossfit. De ehbo koffers zijn vaak stevig en makkelijk op te bergen.

Eerste hulp tas | blauw | Leeg | EHBO

Eerste hulp tas blauw met draagriem. Ideaal voor b.v. EHBO'ers of verzorgers bij een voetbalclub.

20,66

excl. BTW

Medische tas Cross-sport

De Medische tas Cross-sport is een makkelijke sportverzorger-tas met verschillende compartimenten voor het opbergen van sportverzorging artikelen.

37,15

excl. BTW

Sportverzorging- en EHBO tas (leeg)

De HEKA EHBO schoudertas is de ideale tas voor iedereen die altijd goed voorbereid wil zijn op ongelukken en blessures. Deze compacte en handige tas biedt voldoende ruimte voor al uw EHBO-benodigdheden. Van verbandmiddelen tot pleisters, alles wat u nodig heeft om snel eerste hulp te kunnen bieden is binnen handbereik. De schoudertas is gemaakt van duurzaam materiaal en heeft een comfortabele draagriem, zodat u hem overal mee naartoe kunt nemen. Met de HEKA EHBO schoudertas bent u altijd klaar om te helpen in noodsituaties. Bestel vandaag nog en zorg voor optimale veiligheid!

57,81

excl. BTW
-25%

Sportsmedical rugtas Sport Lavit

Sportsmedical rugtas van het merk Sport Lavit met diverse opbergmogelijkheden. Ideaal voor de sportverzorger, fysiotherapeut en EHBO'er.

49,54

excl. BTW

Medische tas | Sporttas Erima

Tas met telescopisch handvat, wieltjes en bodemvak. Uitermate geschikt voor de sportverzorger, fysiotherapeut of sporters. AANBIEDING, LAATSTE MODEL OP=OP

70,21

excl. BTW

Eerste Hulp Rugtas rood MSP

Eerste Hulp Rugtas rood van MSP van sterk nylon met overzichtelijke opbergvakken.

75,00

excl. BTW

Heka eerste hulp rugtas rood leeg

Heka eerste hulp rugtas rood leeg. De Heka EHBO rugtas kan gebruikt worden bij het verlenen van eerste hulp bij sportevenementen en allerlei andere evenementen.

77,94

excl. BTW

Heka eerste hulp rugtas blauw leeg

Heka eerste hulp rugtas blauw leeg. De Heka EHBO rugtas kan gebruikt worden bij het verlenen van eerste hulp bij sportevenementen en allerlei andere evenementen.

77,94

excl. BTW

EHBO rugtas PSF

Luxe rugtas voor EHBO'ers. Met deze rugzak kun je makkelijk zelf je EHBO materialen inrichten zodat je die direct bij de hand hebt indien zich een noodgeval aandient. Deze EHBO rugtas wordt leeg geleverd.

85,84

excl. BTW

Eerste Hulp Schoudertas | sport-evenementen | gevuld

Eerste Hulptas sport- en evenementen (EHBSO). Kant- en klaar gevulde sporttas voor de EHBO'er en sportverzorger/sportmasseur.

Vanaf 103,17

excl. BTW

Een EHBO koffer met inhoud

Een EHBO koffer biedt een goede mogelijkheid voor zowel de professionals als thuis. De ehbo koffer kan tegen een stootje, waardoor u hem altijd mee kunt nemen. Een EHBO koffer kopen kan dan met verschillende inhouden. Zo kunt u ervoor kiezen om uitsluitend de basis te hebben, maar ook voor de uitgebreidere oplossingen te gaan. Tevens kunt u verschillende extra materialen om de koffer mee uit te rusten. U zorgt er hiermee niet alleen voor dat u de eerste zaken binnen handbereik hebt, maar ook dat u de koffer op tijd weer bij kunt vullen voor een volgend ongeval. Het is namelijk belangrijk dat u hier te allen tijde op blijft letten.

Een EHBO koffer voor thuis heeft een geheel andere inhoud dan voor professioneel gebruik. Hiermee hoeft u namelijk alleen voor de kleinere ongevallen voldoende bij handen te hebben. U kunt er daarbij zelf voor kiezen hoeveel materialen u in de koffer wilt hebben. Een EHBO koffer kopen kan daarom altijd door het bepalen van de inhoud en voor welke doeleinden u hem gaat gebruiken. Uiteindelijk zorgt u er hiermee voor dat u niet meer zonder pleisters en verband komt te zitten en de wonden en kneuzingen binnen een korte tijd kunt behandelen. Als eerste hulp zal dit te allen tijde voldoende zijn.

Een EHBO tas voor onderweg

Een EHBO tas behoort ook tot de mogelijkheden. Deze EHBO tas is daarbij voorzien van handige banden, waardoor u hem altijd mee kunt nemen als u ergens naartoe gaat. Dit brengt mogelijkheden met zich mee als professional, maar ook voor privégebruik als u op vakantie gaat. Een EHBO rugtas is daarbij voorzien van verschillende vakken. Dit geeft de gelegenheid om alles goed te ordenen. Tijdens een ongeval kan er direct gehandeld worden en hoeft u niet lang te zoeken om de pleisters of het verband te pakken voor de behandeling.

Een EHBO tas gevuld aanschaffen zorgt er daarbij voor dat u voor de komende tijd nergens omkijken naar hebt. Een EHBO tas met inhoud is namelijk voorzien van alle basisbestanddelen. Denk hierbij niet alleen aan de pleisters en het verband, maar ook de tape om alles goed mee te bevestigen en een klein schaartje om het verband te knippen. U kunt ook voor deze EHBO tas extra materialen aanschaffen. Indien u iets mist of weet dat u van een bepaald onderdeel meer gaat gebruiken, kunt u er dus voor zorgen dat u dit extra in handen heeft.

Kiezen voor de juiste EHBO koffer of tas

Het enige wat u nog hoeft te doen is te bekijken welke EHBO koffers en tassen het beste bij u gaan passen. In het assortiment vindt u alle benodigdheden om de koffers en tassen mee uit te rusten. Door voor een gevulde variant te gaan bent u direct van alles voorzien en kunt u de behandeling van een ongeval onmiddellijk starten. Gevonden wat u zocht? Plaats dan snel een bestelling en krijg uw EHBO spullen binnen een korte tijd in huis.