Groot nieuws! Sport Lavit heet vanaf nu MediVit.

Een nieuwe naam die beter bij het assortiment past.

Hotstone massageproducten

Voetbandeaux set a 2 stuks

Voetbandeaux voor hotstone, set ¡ 2 stuks

6,30

excl. BTW
-8%

Hotstone pan 6 Liter | Hotstone heater

Hotstone pan voor het opwarmen van hotstone stenen. Met deze Hotstone Heater van 6 liter kunnen hotstone stenen tot precies de goede temperatuur opgewarmd worden. Als ontspanningsmasseur in bijvoorbeeld een welness is de hotstone pan niet meer weg te denken.

90,74

excl. BTW

Hotstone stenen set á 60 stuks in luxe houten kist.

Basalt stenen voor hotstone massage

106,61

excl. BTW
-7%

Hotstone pan 17 Liter - Hotstone Heater

Hot stone heater voor het opwarmen van hotstone stenen. Met deze Hotstone pan van 17 liter kunnen hotstone stenen tot precies de goede temperatuur opgewarmd worden. Als ontspanningsmasseur in bijvoorbeeld een welness is de hotstone pan niet meer weg te denken. Door de grootte van deze hotstone heater kun je genoeg stenen opwarmen voor een complete behandeling.

114,88

excl. BTW

Hotstone SET hotstone pan 6 Liter + 45 basalt stenen | Hotstone heater SET

De Hotstone SET hotstone pan 6 Liter + 45 basalt stenen | Hotstone heater SET is een complete set met hotstones. De vulkanische basalt stenen worden al eeuwenlang gebruikt in de healing-therapie. Deze stenen zijn niet poreus en houden de warmte lang vast. Deze hotstone heather is digitaal in te stellen. Zo kunt u de warmte zelf bepalen.

167,77

excl. BTW
-10%

Hotstone SET hotstone pan 17 Liter + 64 basalt stenen | Hotstone heater SET

Hotstone SET hotstone pan 17 liter + 64 basalt stenen | Hotstone heater SET is een complete set met hotstones. Vulkanische basalt-stenen worden al eeuwen gebruikt in de healing-therapie. Ze zijn niet poreus en houden warmte lang vast. U kunt de hostone heater digitaal instellen, waardoor u de warmte zelf kunt bepalen.

205,78

excl. BTW