Groot nieuws! Sport Lavit heet vanaf nu MediVit.

Een nieuwe naam die beter bij het assortiment past.

Wondpleisters textiel

Heka Plast Wondpleister assorti a 20 stuk.

Assortiment van 20 pleisterstrips HEKA®PLAST wondpleisters. De pleisters hebben een sterke kleefkracht en dragen comfortabel bij elke activiteit.

Vanaf 0,71

excl. BTW

Wondpleister 10 st. van 10 cm x 6 cm. / hersluitbaar zakje

Wondpleister in een hersluitbaar plastic zakje. Huidvriendelijke, luchtdoorlatende wondpleister van textiel. Hecht niet aan de wond.

Vanaf 0,74

excl. BTW

Heka plast detectable wondpleister assorti | HACCP

De Heka plast detectable is geschikt voor licht tot matig afgevende wonden. HACCP pleisters zijn essentieel voor de horeca en voedingsmiddelenindustrie. Ze zorgen voor een veilige omgeving en voorkomen verontreiniging van voedsel. Met geoptimaliseerde kwaliteit en hygiënische bescherming zijn HACCP pleisters onmisbaar om aan de strikte regelgeving te voldoen en de gezondheid van consumenten te waarborgen. Door de aluminium strip onder het wondkussen zijn de pleisters speciaal geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie.

Vanaf 0,81

excl. BTW

Heka plast detectable wondpleister 1 m x 6 cm | HACCP

Voor optimale voedselveiligheid in de horeca en voedingsmiddelen industrie zijn op maat geknipte HACCP pleisters essentieel. Deze pleisters voldoen aan strenge hygiënevoorschriften, voorkomen contaminatie en bieden bescherming tegen bacteriën. Met de mogelijkheid om de pleisters op maat te knippen, kunnen ze perfect aangepast worden aan verschillende situaties, zodat elk risico op kruisbesmetting wordt geminimaliseerd. Kies voor veiligheid en verouw op onze hoogwaardige HACCP pleisters.

Vanaf 0,97

excl. BTW

Wondpleisterstrips 19 x 72 mm. Elastisch a 100 st. Hekaplast

Hekaplast wondpleisterstrips zijn zacht, huidvriendelijk en comfortabel.

Vanaf 3,86

excl. BTW

Wondpleisterstrips 25 x 72 mm. Elastisch a 100 st. Hekaplast

Heka textiel wondpleisters hebben een sterke kleefkracht. Heka pleisters zijn door de hoge elasticiteit geschikt voor bewegende lichaamsdelen.

4,54

excl. BTW

HEKA Wondpleisterrol 6 cm x 5 m. Elastisch

HEKA wondpleisters op rol zijn verpakt in een handige 5 dispenserdoos en eenvoudig op maat te knippen. Het wondkussen van de HEKA pleisters hecht niet aan de wond en laat zich daardoor pijnloos verwijderen.

Vanaf 3,79

excl. BTW

Langevingerpleister 120 x 20 mm. Elastich a 100 st. Hekaplast

Het wondkussen van Hekaplast langevingerpleisters hecht niet aan de wond en laat zich daardoor pijnloos verwijderen.

Vanaf 4,64

excl. BTW

Langevingerpleister 180 x 20 mm. Elastisch a 100 st. Hekaplast

De Hekaplast langevingerpleisters hebben een sterke kleefkracht en zijn door de hoge elasticiteit geschikt voor bewegende lichaamsdelen.

Vanaf 5,42

excl. BTW

HEKA Wondpleisterrol 8 cm x 5 m. Elastisch

HEKA wondpleisters op rol zijn verpakt in een handige dispenserdoos met 5 meter pleister en zijn eenvoudig op maat te knippen. HEKA wondpleister is zacht, huidvriendelijk en comfortabel.

Vanaf 5,32

excl. BTW
-18%

Salvequick navulling REF 6444 elastische pleister / 6x 40 st.

Salvequick navulling referentie 6444 is een must-have voor EHBO-voorzieningen. Deze elastische pleisters zijn ideaal voor het verbinden van wonden op gewrichten en andere beweegbare delen van het lichaam. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zich perfect aanpast aan de contouren van het lichaam, waardoor maximale flexibiliteit en comfort wordt geboden. Met de Salvequick navulling 6444 ben je altijd voorbereid op kleine ongelukjes en zorg je voor een snelle en effectieve behandeling van wonden. Geschikt voor de Salvequick muurdispenser! Elke navulling bevat 40 zelfklevende pleisters (24 stuks 72 x 19 mm en 16 stuks 72 x 25 mm).

30,23

excl. BTW