Groot nieuws! Sport Lavit heet vanaf nu MediVit.

Een nieuwe naam die beter bij het assortiment past.

Aquabags

Aquabags zijn de ideale aanvulling voor personal trainers, fysiotherapeuten en hersteltrainers. Met hun unieke ontwerp en duurzame materialen bieden Aquabags een effectieve manier om kracht, stabiliteit en mobiliteit te verbeteren. Ontdek de voordelen van Aquabags en haal het maximale uit je trainingen!

Ben je een personal trainer, fysiotherapeut of hersteltrainer op zoek naar effectieve en veelzijdige fitnessapparatuur? Dan zijn Aquabags wellicht de perfecte toevoeging aan jouw trainingsprogramma! Met hun unieke ontwerp en functionaliteit bieden Aquabags een breed scala aan voordelen voor zowel professionals als hun cliënten.

Aquabags zijn gevuld met water en bieden instabiliteit tijdens het trainen, wat zorgt voor een extra uitdaging voor je spieren en balans. Dit maakt ze uitermate geschikt voor functionele trainingen en revalidatiedoeleinden. Door de instabiliteit van het water in de tas worden je spieren op een andere manier belast en gestimuleerd, wat zorgt voor een effectieve en veelzijdige workout.

De Aquabags zijn verkrijgbaar in verschillende gewichten, variërend van licht tot zwaar, waardoor ze geschikt zijn voor iedereen, ongeacht het fitnessniveau. Dit maakt ze ideaal voor personal trainers die op zoek zijn naar apparatuur die aanpasbaar is aan de individuele behoeften van hun cliënten.

Voor fysiotherapeuten bieden Aquabags een veilige en effectieve methode om revalidatieoefeningen uit te voeren. De instabiliteit van het water in de tas helpt bij het verbeteren van het evenwicht, het versterken van de spieren en het herstellen van blessures. Dit maakt ze een waardevol hulpmiddel bij het bevorderen van het herstel van patiënten.

Hersteltrainers kunnen Aquabags gebruiken als onderdeel van een herstelprogramma voor atleten. Door het gebruik van Aquabags kunnen de trainer en de atleet werken aan het versterken van de stabiliteit, het vergroten van de spierkracht en het verbeteren van de mobiliteit, wat essentieel is voor een snel en succesvol herstel na een blessure.

Kortom, Aquabags zijn een must-have voor personal trainers, fysiotherapeuten en hersteltrainers. Ze bieden een unieke en effectieve manier om te trainen, revalideren en herstellen. Neem jouw trainingen naar een hoger niveau en ontdek de vele voordelen van Aquabags!