Groot nieuws! Sport Lavit heet vanaf nu MediVit.

Een nieuwe naam die beter bij het assortiment past.

Desinfectie middelen

Spongostan Gelatinespons blokjes 10x10x10 mm.

Spongostan Gelatinespons blokjes kunnen gebruikt worden daar waar veneuze of diffuse bloedingen optreden, die moeilijk met traditionele middelen onder controle kunnen worden gebracht. Spongostan gelatineblokjes zijn een handig hulpmiddel voor pedicures bij het stoppen van bloedingen tijdens behandelingen. De gelatineblokjes absorberen bloed snel en effectief, waardoor het stelpen van bloedingen makkelijker wordt. Hierdoor kunnen pedicures hun behandelingen efficiënter uitvoeren en worden eventuele complicaties voorkomen. Ze zijn ook handig in gebruik, omdat ze gemakkelijk op maat kunnen worden gesneden voor verschillende wondgroottes. Spongostan Gelatinespons blokjes 10x10x10 mm. worden los per stuk verkocht.

Vanaf 1,76

excl. BTW

Alcoholdoekjes Heka doosje a 100 st. (afmeting 6,5 x 3 cm.)

De Heka alcoholdoekjes zijn uitstuitend voor uitwendig gebruik. De Heka alcohol doekjes bevatten 70% Isopropyl alcohol.  Heka alcholdoekjes in de maat 6,5 x 3 cm. voor éénmalig gebruik op kleine oppervlakken zoals handen, reanimatiepoppen en mondstukken.

Vanaf 2,02

excl. BTW

Kamferspiritus 100 ml

Kamferspiritus is een oplossing van kamfer in gedenatureerde alcohol. Kamferspiritus in fles 100 ml. met klikdop.

2,69

excl. BTW

Sterillium Med 100 ml. handdesinfectant

Sterillium Med 100 ml van het gerenommeerde merk Bode is de perfecte oplossing voor een grondige handdesinfectie. Met zijn unieke formule biedt dit product maximale bescherming tegen bacteriën, virussen en andere ziekteverwekkers. Dankzij de handige verpakking is het ideaal voor onderweg en past het gemakkelijk in elke tas. Zorg voor een optimale hygiëne en kies voor Sterillium Med 100 ml!

2,89

excl. BTW

100ml. Sterillium Gel Pure handdesinfectant

Op zoek naar een effectieve handdesinfecterende gel? Kies voor Sterillium Gel Pure 100 ml van het gerenommeerde merk Bode. Deze hoogwaardige formule helpt bij het doden van ziekteverwekkers en biedt optimale bescherming tegen bacteriën en virussen. Dankzij de handige 100 ml verpakking is deze gel perfect om altijd bij je te hebben, waar je ook gaat. Sterillium Gel Pure van Bode is de ultieme oplossing voor een hygiënische en gezonde levensstijl. Bestel nu en zorg voor een optimale handhygiëne!

2,89

excl. BTW
-20%

Sprayflesje leeg 100 ml.

Leeg sprayflesje met 100 ml. inhoud. Dit lege flesje is voor desinfectiematerialen of andere vloeistoffen geschikt.

2,36

excl. BTW

Heka reinigingsvloeistof / Desinfectant 15 ml. / met druppelaar

Desinfecterende vloeistof voor uitwendig gebruik. De vloeistof is handig voor snel en hygiënisch desinfecteren van schaafwonden bijvoorbeeld tijdens het spelen of sporten of voor het desinfecteren van de huid rondom een piercing.

Vanaf 2,38

excl. BTW

Alcohol Podior 70% 100 ml.

Alcohol 70% van Reymerink is een desinfectiemiddel voor het ontsmetten van de huid en instrumentaria.

3,00

excl. BTW

Baktolin pure 500 ml.

Baktolin pure 500 ml. waslotion voor grondige reiniging. Help mee in de strijd tegen COVID19. De handen regelmatig wassen met Baktolin pure helpt het voorkomen van het verspreiden van virussen en bacterieën. Met Baktolin kun je eenvoudig de handen wassen zonder gebruik van water.

3,26

excl. BTW

Heka reinigingsvloeistof / Desinfectant 30 ml. / met druppelaar

Desinfecterende vloeistof voor uitwendig gebruik. De vloeistof is handig voor snel en hygiënisch desinfecteren van schaafwonden bijvoorbeeld tijdens het spelen of sporten of voor het desinfecteren van de huid rondom een piercing.

Vanaf 2,75

excl. BTW

ACON Flow Flex corona sneltest

Zelf testen op het SARS-CoV-2 virus (Covid-19)? De ACON Flow Flex corona sneltest is gemakkelijk in gebruik, doordat het monster wordt genomen via een wattenstaafje uit het onderste (voorste) neusgat.

Vanaf 3,51

excl. BTW

Sport Lavit desinfectie spray-pen 15 ml.

Sport Lavit Handdesinfectie spray voor snelle desinfectie en reininging van de handen. De Sport Lavit Hand desinfectant spray pen is makkelijk en hygiënisch in gebruik.

3,95

excl. BTW

Volatile Tea Tree spray 50 ml

Volatile tea tree spray is een reinigende spray op alcoholbasis voor de hele huid. Volatile tea tree spray werkt heilzaam, is antiseptisch en antibacterieel voor het hoge gehalte aan tea tree olie.

4,35

excl. BTW

Betadine desinfectiepleister 100 x 6 cm.

Elastisch wondpleister geïmpregneerd met Betadine oplossing met 100 mg/g povidonjood. Voor de bedekking van wonden, het reinigen, behandelen en het voorkomen van infecties van de beschadigde huid en bij brandwonden.

4,54

excl. BTW

Podilon spray 100 ml.

Podilon Spray is een desinfectant voor huidoppervlakken. Podilon is effectief tegen coronavirussen wanneer schone handen minimaal 30 seconden worden ingewreven! Podilon is goedgekeurd door het Ctgb met toelatingsnummer 14461.

5,10

excl. BTW

Alcohol Podior 70% 1 liter

Alcohol 70% voor het ontsmetten van de huid en instrumentaria.

5,20

excl. BTW

Sterillium Gel Pure 475 ml. handdesinfectant

Handdesinfectie Sterillium Gel pure is een hygiënisch en een preoperatief handdesinfectiemiddel met uitstekende verzorgende eigenschappen. Sterillium Gel Pure kan gebruikt worden om de handen te desinfecteren zonder gebruik van zeep.

Vanaf 4,56

excl. BTW

Daro Fysiologische zoutoplossing 0,9% 10 x 5 ml.

Daro Fysiologische zoutoplossing 10 x 5 ml. is een bekend huishoudelijk hulpmiddel bij verkoudheid en wondjes.

5,46

excl. BTW

Sterillium Med 500 ml. handdesinfectant

Sterillium handdesinfectie kan overal worden gebruikt en is niet afhankelijk van de aanwezigheid van water of wastafel. Of u nu werkzaam bent in de gezondheidszorg, de voedingsindustrie of simpelweg op zoek bent naar een betrouwbare manier om uw handen te desinfecteren, Bode Sterillium Med 500 ml is een uitstekende keuze. Dit desinfectiemiddel biedt effectieve reiniging, langdurige bescherming en een zachte verzorging van de huid. Voeg Sterillium Med 500 ml vandaag nog toe aan uw dagelijkse routine voor optimale handhygiëne en gemoedsrust.

5,74

excl. BTW

Alcoholdoekjes 20 x 11 cm. / Dispencer a 110 st.

Vanaf 5,74

excl. BTW
-10%

Dormo-Gel desinfecterende handgel 500 ml. met pomp

Dormo-Gel desinfecterende handgel is een reinigingsmiddel voor de handen op 70% alcohol basis. Dormo-Gel desinfecterende handgel is effectief tegen coronavirussen, een ideaal alternatief voor Sterillium! Reinig de handen zonder water met handgel van Dormo-Gel.

5,85

excl. BTW

Alcohol ISOPROPYL 70% 1 liter

Alcohol ISOPROPYL 70% 1 liter is een desinfectiemiddel voor het ontsmetten van de huid en instrumentaria.

Vanaf 5,58

excl. BTW

Betadine oplossing 30 ml.

Betadine oplossing is een waterige oplossing met 100mg/ml povidonjood. Voor preventief dan wel behandeling van infecties van kleine wondjes zoals schaaf- en snijwonden, brandwonden, alsmede desinfectie van de onbeschadigde huid.

6,88

excl. BTW
-29%

Handgel 80 ml. | Alcohol-Gel

Handgel is een reinigingsmiddel voor de handen op 75% alcohol/Ethanol basis. Deze handgel is effectief tegen diverse virussen en doodt 99,9% van de bacteriën. Reinig de handen zonder water met deze handgel.

4,95

excl. BTW