Groot nieuws! Sport Lavit heet vanaf nu MediVit.

Een nieuwe naam die beter bij het assortiment past.

Samenwerkende pedicures

Eelt- en likdoorncreme 75 ml. Samenwerkende Pedicures

Samenwerkende Pedicures Eelt- en likdoorncreme 75 ml.  is de meest gemakkelijke en pijnloze en echt werkende oplossing voor het verwijderen van overtollig eelt en het bestrijden van likdoorns.De scrub van Samenwerkende Pedicures heeft een uitgekiende samenstelling op basis van wolvet, salicylzuur en walnootschilfers, waardoor succes verzekerd is.

7,45

excl. BTW

Samenwerkende Pedicures Voetbalsem Blauw 150 ml

Samenwerkende Pedicures Voetbalsem Blauw 150 ml. voor een droge en gesprongen huid. De voetbalsem blauw van Samenwerkende Pedicures is rijk aan verzorgende ingrediënten en heeft een sterk huidherstellend vermogen.

Vanaf 6,88

excl. BTW

Samenwerkende Pedicures Voet- en BeenGel 150 ml.

Samenwerkende Pedicures Voet- en BeenGel 150 ml. te gebruiken bij vermoeide voeten en benen.

8,85

excl. BTW

Samenwerkende Pedicures Voetbalsem Rood 150 ml

Samenwerkende Pedicures Voetbalsem Rood 150 ml. voor een weldadige warmte. Bevat o.a. peper en arnica. Samenwerkende Pedicures Voetbalsem Rood is een voetbalsem die de doorbloeding bevordert en zorgt voor een aangenaam gevoel. Te gebruiken voor de dagelijkse verzorging en bij koude voeten.

8,85

excl. BTW

Schoen & Sok Preventief (Anti Schimmel Spray) 150ml. Samenwerkende Pedicures

Schoen & Sok preventief 150ml. Samenwerkende Pedicures

9,25

excl. BTW

Honingzalf 75 gr. Samenwerkende Pedicures

Samenwerkende Pedicures Honingzalf bevat o.a. honing en calendula.

9,25

excl. BTW

Voetbalsem Groen 150 ml. Samenwerkende Pedicures

Voetbalsem Groen 150 ml. Samenwerkende Pedicures is een heerlijke, zachte voetbalsem op basis van komkommer. Heeft een preventieve werking en is dus zeer geschikt voor het dagelijks onderhoud van de voeten.

9,25

excl. BTW

Voetdeospray 150 ml. Samenwerkende Pedicures

Samenw.Pedicures voetdeospray à 150 ml.Samenwerkende Pedicures is een heerlijke frisse lotion waarmee u transpiratie en de daarmee gepaard gaande nare geur afdoende bestrijdt. Bevat desinfecterende ingrediënten als glycerine en sodium borate.

9,25

excl. BTW

Samenwerkende Pedicures Ureum Voetlotion 150 ml.

Samenwerkende pedicures Ureum is een herstellende voetlotion op basis van onder andere ureum en lactaat

9,25

excl. BTW

Samenwerkende Pedicures (Mycosenagel)Kalknagel oplossing 75 ml.

Samenwerkende Pedicures Kalknagel (Voorheen Mycosenagel) oplossing 75 ml.  

Vanaf 8,68

excl. BTW

Voetgel (Voetschimmel) oplossing 75 ml. Samenwerkende Pedicures

Voetgel (Voorheen Voetschimmel) oplossing 75 ml. van Samenwerkende Pedicures is een afdoende middel tegen voetschimmel , eveneens zonder water.

Vanaf 8,68

excl. BTW

Samenwerkende Pedicures Klovenzalf 75 ml.

Samenwerkende Pedicures klovenzalf 75 ml. Heb je last van onaangename kloven op je voeten? Zoek niet verder! Samenwerkende Pedicure klovenzalf is dé oplossing voor dit vervelende probleem. Met behulp van deze unieke formule worden kloven effectief behandeld, zodat jij weer kunt genieten van zachte en gladde voeten. Deze klovenzalf van Samenwerkende Pedicure is speciaal ontwikkeld door experts in de voetverzorging. Door de juiste samenstelling van ingrediënten, zoals ureum en salicylzuur, wordt het herstelproces van de huid gestimuleerd. Daarnaast bevat de zalf voedende bestanddelen die zorgen voor een optimale hydratatie van de huid en het voorkomen van nieuwe kloven. Met de Samenwerkende Pedicure klovenzalf hoef je niet langer te lijden onder pijnlijke en ontsierende kloven. Breng de zalf dagelijks aan op de probleemgebieden en zie hoe je voeten transformeren. Profiteer van de krachtige werking van deze zalf en geniet weer zorgeloos van gezonde en mooie voeten. Bestel nu de Samenwerkende Pedicure klovenzalf en ervaar het zelf!

9,25

excl. BTW
-25%

Samenwerkende Pedicures Voetbalsem Soft 150 ml

Samenwerkende Pedicures Voetbalsem Soft 150 ml. voor een fluweelzachte huid en ter voorkoming van kloven. Nu in de aabieding, Voetbalsem Soft van samenwerkende pedicures met 25% korting!

7,41

excl. BTW

Samenwerkende Pedicures Voetbalsem Rood 500 ml

Samenwerkende Pedicures Voetbalsem Rood voor een heerlijke warmte sensatie. Samenwerkende Pedicures Voetbalsem Rood 500 ml is een voetbalsem die de doorbloeding bevordert en zorgt voor een aangenaam warm gevoel. Te gebruiken voor de dagelijkse verzorging en bij koude voeten.

13,95

excl. BTW

Samenwerkende pedicures Ureum 500ml voetlotion

Samenwerkende pedicures Ureum met handige doseerpomp Herstellende voetlotion bij een droge tot extreem droge huid. Zeer geschikt voor diabetici en psoriasis

21,50

excl. BTW

Voetbalsem Groen 500 ml. Samenwerkende Pedicures

Voetbalsem Groen 500 ml. Samenwerkende Pedicures, een salonverpakking van deze heerlijke, zachte voetbalsem voor de dagelijkse verzorging van de voeten. Bevat ingrediënten (o.a. komkommer) die het ontstaan van schimmels tegengaan.

21,50

excl. BTW

Voetbalsem Blauw 500 ml Samenwerkende Pedicures

Samenwerkende Pedicures Voetbalsem Blauw 500 ml  is rijk aan verzorgende ingrediënten Voetbalsem Blauw 500 ml heeft een sterk huidherstellend vermogen.

21,50

excl. BTW

Samenwerkende Pedicures Voetbalsem Soft 500 ml

Samenwerkende Pedicures Voetbalsem Soft 500 ml. voor een fluweelzachte huid en ter voorkoming van kloven.

22,27

excl. BTW