Groot nieuws! Sport Lavit heet vanaf nu MediVit.

Een nieuwe naam die beter bij het assortiment past.

Elektrische massagetafels

Bent u op zoek naar een professionele elektrische massagetafel? Een massagetafel of behandeltafel is onmisbaar in bijvoorbeeld uw schoonheidssalon, massagepraktijk of fysiopraktijk. Bij MediVit vindt u een ruim aanbod massagetafels en behandeltafels. Voor het comfort van zowel de klant als de behandelaar is het ideaal als de massagetafel elektrisch verstelbaar is. Er zijn diverse elektrische massagetafels in verschillende uitvoeringen te koop op onze website. Werkt u ook het liefst met een elektrische massagetafel? Bekijk dan hieronder het aanbod elektrische massagetafels.

Splitter tbv hand-, voetbediening Hilow Pro (delux

Splitter voor het tegelijk gebruik van de hand- en voetbediening van de Hilow Pro Deluxe tafel

29,95

excl. BTW

Voetpedaal voor 1 motorige massagetafel

Voetpedaal voor 1-motorige massagetafel zoals de Hilow Comfort en de Hilow Deluxe

79,00

excl. BTW

Voetpedaal voor Hilow Pro DeLuxe

Elektrische voetbediening voor de Hilow massagetafels Hilow Pro en Hilow Pro DeLuxe.

119,00

excl. BTW

Verwarming Hilow Pro Deluxe | Hilow Comfort | Hilow Bobath

Verwarming ingebouwd voor een lekkere warme massagetafel? Dat kan bij de tafels van de Hilow. Geschikt voor diverse massagetafels zoals, Hilow comfort, Pro Deluxe en Grande Bobath.

249,00

excl. BTW

Massagetafel Hilow comfort electrisch

Massagetafel Electrisch model HILOW Comfort. Massagetafel van 200cm. x 70cm. elektrisch in hoogte verstelbaar.

Vanaf 899,00

-5%

Elektrische massagetafel Hilow Grande Bobath 80 cm. breed

Elektrische massagetafel Hilow Grande Bobath is een comfortabele, kwalitatief goede bank. De behandeltafel kunt u in hoogte verstellen en is voorzien van een lage instap, zodat de klant makkelijk op de bank kan komen.

Vanaf 949,00

Elektrische massagetafel ZenGrowth Pirin Flat Beige 71cm

Elektrische massagetafel ZenGrowth Pirin Flat Beige 71cm. Het instap model elektrische massagetafel van Zengrowth.

1.032,23

excl. BTW

Elektrische massagetafel ZenGrowth Pirin Liftback Beige 71cm

Elektrische massagetafel ZenGrowth Pirin Liftback Beige 71cm. Het model elektrische massagetafel met verstelbare rugleuning van Zengrowth.

1.321,49

excl. BTW
-6%

Massagetafel HILOW DELUXE

Massagetafel Hilow DeLuxe, elektrisch bedienbaar. Rug instelbaar tot 90 graden. Verrijdbaar en met afgewerkte hoeken.

1.318,19

excl. BTW
-13%

Massagetafel HILOW PRO Deluxe

Bent u op zoek naar een professionele elektrische massagetafel? De Massagetafel Elektrisch HILOW PRO Deluxe is een brede massagetafel met een gezichtsuitsparing. De elektrische massagetafel is vijfdelig en heeft drie motoren. De tafel is 70 cm breed.

Vanaf 1.499,00

Elektrische massagetafel ZenGrowth Pirin DELUXE Beige 71cm

Elektrische massagetafel ZenGrowth Pirin DELUXE Beige 71cm. Het meest uitgebreide model elektrische massagetafel van Zengrowth.

1.569,42

excl. BTW
-16%

Elektrische massagetafel Rowo C600 2-delig

De Rowo C600 elektrische massagetafel 2-delig met hoofdsteun en voetpedaal is het instapmodel van de Rowo behandeltafels in de kleur Delft blauw. De Rowo C600 behandeltafel biedt maximaal gebruiksgemak, betrouwbaarheid en kwaliteit. Deze massagetafel is alles wat u zoekt in een behandeltafel, robuust, sterk, mooi en zeer comfortabel. Pure perfectie van professionals voor professionals.

1.345,00

excl. BTW
-16%

Elektrische massagetafel Rowo C600 2-delig

De Rowo C600 elektrische massagetafel 2-delig met hoofdsteun en voetpedaal is het instapmodel van de Rowo behandeltafels in de kleur Groen - parakeet. De Rowo C600 behandeltafel biedt maximaal gebruiksgemak, betrouwbaarheid en kwaliteit. Deze massagetafel is alles wat u zoekt in een behandeltafel, robuust, sterk, mooi en zeer comfortabel. Pure perfectie van professionals voor professionals.

1.345,00

excl. BTW
-16%

Elektrische massagetafel Rowo C600 2-delig

De Rowo C600 elektrische massagetafel 2-delig met hoofdsteun en voetpedaal is het instapmodel van de Rowo behandeltafels in de kleurZwart. De Rowo C600 behandeltafel biedt maximaal gebruiksgemak, betrouwbaarheid en kwaliteit. Deze massagetafel is alles wat u zoekt in een behandeltafel, robuust, sterk, mooi en zeer comfortabel. Pure perfectie van professionals voor professionals.

1.345,00

excl. BTW
-16%

Elektrische massagetafel Rowo C600 2-delig

De Rowo C600 elektrische massagetafel 2-delig met hoofdsteun en voetpedaal is het instapmodel van de Rowo behandeltafels in de kleur Antraciet. De Rowo C600 behandeltafel biedt maximaal gebruiksgemak, betrouwbaarheid en kwaliteit. Deze massagetafel is alles wat u zoekt in een behandeltafel, robuust, sterk, mooi en zeer comfortabel. Pure perfectie van professionals voor professionals.

1.345,00

excl. BTW
-11%

Massagetafel electrisch Hilow Wellness Pro

Behandeltafel Hilow Wellness pro de luxe is elektrisch in hoogte te verstellen. De behandeltafel heeft een elektrisch verstelbaar rugdeel en plie.

1.699,00

excl. BTW
-21%

Massagetafel electrisch Hilow Wellness

Massagetafel Hilow Wellness is elektrisch in hoogte verstelbaar. De massagetafel heeft een traploos verstelbaar rugdeel d.m.v. een gasveer.

1.499,00

excl. BTW
-15%

Electrische Massagetafel HILOW Medical

Electrische Massagetafel Hilow Medical met Soft touch skailederen bekleding.

1.699,00

excl. BTW
-10%

Elektrische massagetafel Rowo C600 3-delig

Elektrische 3-delige massagetafel Rowo C600 een behandeltafel  met 3-delige hoofdsteun en rondomschakelaar Groen - Parakeet. De Rowo C600 behandeltafel biedt maximaal gebruiksgemak, betrouwbaarheid en kwaliteit. Deze massagetafel is alles wat u zoekt in een behandeltafel, robuust, sterk, mooi en zeer comfortabel Pure perfectie van professionals voor professionals.

1.895,00

excl. BTW
-10%

Elektrische massagetafel Rowo C600 3-delig

Elektrische 3-delige massagetafel Rowo C600 met verstelbaar hoofdsteun en armsteunen en rondomschakelaar in de kleur Marine blauw. De Rowo C600 behandeltafel biedt maximaal gebruiksgemak, betrouwbaarheid en kwaliteit. Deze massagetafel is alles wat u zoekt in een behandeltafel, robuust, sterk, mooi en zeer comfortabel. Pure perfectie van professionals voor professionals.

1.895,00

excl. BTW

Elektrische massagetafel Rowo C600 5-delig

Elektrische 5-delige massagetafel Rowo C600 met verstelbaar hoofdsteun en armleuningen en rondomschakelaar in de kleur Delft blauw. De Rowo C600 behandeltafel biedt maximaal gebruiksgemak, betrouwbaarheid en kwaliteit. Deze massagetafel is alles wat u zoekt in een behandeltafel, robuust, sterk, mooi en zeer comfortabel. Pure perfectie van professionals voor professionals.

2.495,00

excl. BTW

Elektrische massagetafel Rowo C600 5-delig

Elektrische 5-delige massagetafel Rowo C600 met verstelbaar hoofdsteun en armleuningen en rondomschakelaar in de kleur Marine Blauw. De Rowo C600 behandeltafel biedt maximaal gebruiksgemak, betrouwbaarheid en kwaliteit. Deze massagetafel is alles wat u zoekt in een behandeltafel, robuust, sterk, mooi en zeer comfortabel. Pure perfectie van professionals voor professionals.

2.495,00

excl. BTW

Elektrische massagetafel Rowo C600 5-delig

Elektrische 5-delige massagetafel Rowo C600 met verstelbaar hoofdsteun en armleuningen en rondomschakelaar in de kleur Antraciet. De Rowo C600 behandeltafel biedt maximaal gebruiksgemak, betrouwbaarheid en kwaliteit. Deze massagetafel is alles wat u zoekt in een behandeltafel, robuust, sterk, mooi en zeer comfortabel. Pure perfectie van professionals voor professionals.

2.495,00

excl. BTW

Elektrische massagetafel Rowo C600 5-delig

Elektrische 5-delige massagetafel Rowo C600 met verstelbaar hoofdsteun en armleuningen en rondomschakelaar in de kleur Groen - Parakeet. De Rowo C600 behandeltafel biedt maximaal gebruiksgemak, betrouwbaarheid en kwaliteit. Deze massagetafel is alles wat u zoekt in een behandeltafel, robuust, sterk, mooi en zeer comfortabel. Pure perfectie van professionals voor professionals.

2.495,00

excl. BTW

Massagetafel elektrisch verstelbaar

Wanneer een massagetafel elektrisch verstelbaar is, zorgt dit voor meer comfort tijdens de massage of behandeling. Met een elektrisch verstelbare massagetafel kun je namelijk geluidloos tijdens de behandeling de hoogte van de tafel aanpassen. Elektrische massagebedden worden aangedreven door een of meerdere motoren, die je kunt bedienen door een voetpedaal of hendel. Hierdoor stel je de massagetafel eenvoudig op de juiste hoogte in, zonder je hiervoor te in te hoeven spannen. Ook kan de klant op een comfortabele hoogte op de tafel stappen, doordat je de behandeltafel naar beneden kunt laten zakken. Elektrische massagetafels en behandelbanken zijn onmisbaar in de moderne salons en praktijken.

Professionele elektrische massagetafel

Een professionele elektrische massagetafel is onmisbaar voor professionele massages en behandelingen. Met een elektrische massagetafel of behandeltafel voor schoonheidssalon van MediVit bent u verzekerd van een kwalitatieve en duurzame massagebank. Zo heeft u jarenlang plezier van uw elektrische massagetafel of behandeltafel. De massagebanken zijn uit te breiden met verschillende opties, zoals draadloze bediening, warmte elementen, verstelbare hoofdsteunen en een elektrische rug. Ook kunt u kiezen uit verschillende soorten bekleding. Alle bekleding van de professionele elektrische massagetafels is goed te reinigen, zodat u hygiënisch te werk kunt gaan.

De beste elektrische massagetafel kopen met bijbehorende accessoires

Op Medivit.nl vindt u professionele elektrische massagetafels. Zo vindt u de beste (elektrische) massagetafel van merken als Tanic, Hilow en Rowo. Ook de bijbehorende accessoires bestelt u eenvoudig en snel in onze webshop. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een specifiek voetpedaal voor een massagetafel? Of een elektrische massagetafel met verwarming? Bekijk de mogelijkheden in de MediVit webshop. Wilt u de massagetafels of een behandelstoel graag in onze showroom bewonderen? Wij verwelkomen u graag in onze showroom massagetafels in Helmond. Een massagetafel kopen doet u bij ons dus zowel online als offline.