Groot nieuws! Sport Lavit heet vanaf nu MediVit.

Een nieuwe naam die beter bij het assortiment past.

Massagetafel inklapbaar aluminium

Wilt u uw klanten niet alleen in uw praktijk helpen, maar ook massages aan huis aanbieden? Dan kan een inklapbare massagetafel hiervoor zorgen. Deze inklapbare variant zorgt ervoor dat u de tafel eenvoudiger mee kunt nemen, waardoor u weer een extra service kunt bieden. Het is daarbij verstandig om te bekijken naar de verschillende specificaties, zodat u de juiste massagetafel voor uw praktijk aan kunt schaffen. Want welke specificaties zijn er belangrijk bij de tafel? Onderstaande informatie gaat u daarom helpen om de juiste aankoop te doen.

Bescherm/vervoers hoes kofferbank 56 cm.

Beschermhoes voor transport van de koffermassagebank van MSP. Deze beschermhoes is geschikt voor de opklapbare massagetafel van MSP in de breedte 56cm.

32,55

excl. BTW

ZenGrowth Draagtas Massagetafel 71cm

Draagtas van het merk ZenGrowth voor Massagetafels met een breedte tot 71cm. Deze unieke draagtas is voorzien van handige vakken.

33,05

excl. BTW

Bescherm/vervoers hoes kofferbank 70 cm.

35,50

excl. BTW

ZenGrowth Draagtas Massagetafel 71cm met wieltjes

Draagtas van het merk ZenGrowth voor Massagetafels met een breedte tot 71cm. Deze unieke draagtas is voorzien van handige vakken en wieltjes!

49,58

excl. BTW

Verhogingsset kofferbank a 6 st.

49,95

excl. BTW

Koffer massagebank 56 cm. breed 2-delig / zonder uitsparing

Deze opvouwbare massagetafel is 56 cm. breed, 2-delig en heeft geen gezichtsuitsparing. De massagebank is inklapbaar en is eenvoudig mee te nemen.

Vanaf 232,50

Koffer massagebank 56 cm. breed 2-delig / met gezichtsuitsparing

Opvouwbare massagetafel 56 cm. breed, 2-delig / met gezichtsuitsparing

Vanaf 256,13

Koffer massagebank 70 cm. breed 2-delig / zonder gezichtsuitsparing

Vanaf 262,50

Koffer massagebank 56 cm. breed 3-delig / zonder gezichtsuitsparing

Opvouwbare massagetafel 56 cm. breed 3-delig / zonder gezichtsuitsparing

Vanaf 275,25

Koffer massagebank 70 cm. breed 2-delig / met gezichtsuitsparing

Opvouwbare massagebank 70 cm. breed, 2-delig / met gezichtsuitsparing

Vanaf 274,50

Koffer massagebank 56cm. breed 3-delig / met uitsparing

Een massagetafel kopen is een goede aanvulling voor fysiotherapeuten, massagespecialisten en andere zorg professionals die regelmatig massages geven aan klanten of patiënten.

Vanaf 292,50

Koffer massagebank 70 cm. breed 3-delig / zonder gezichtsuitsparing

Opvouwbare massagetafel 70 cm. breed 3-delig / zonder gezichtsuitsparing

Vanaf 297,00

Koffer massagebank 70 cm. breed 3-delig / met uitsparing

Opvouwbare massagetafel 70 cm. breed 3-delig / met gezichtsuitsparing. De MSP Massagebank wordt gemaakt in Nederland en is al jaren één van de meest verkochte massagetafels voor evenementen en wedstrijden. De MSP massagebank staat bekend om zijn stevige en robuuste ontwerp en gaat jarenlang mee.

Vanaf 315,00

Zengrowth opklapbare massagetafel Artarmon type-2 zwart

De ZenGrowth Artarmon opklapbare aluminium massagetafel is een draagbare massagetafel die zeer gewild is om zijn extreem lage gewicht. Ben je ambulant masseur of masseuse? Dan weet je wel hoe zwaar sommige massagetafels kunnen zijn. De Zengrowth Artarmon TYPE-2 weegt slechts 11,2 kilogram! Dat is pas makkelijk meenemen naar de klant, zelfs als je de trap op moet.

346,28

excl. BTW

Zengrowth opklapbare massagetafel Artarmon type-2 marineblauw

De ZenGrowth Artarmon opklapbare aluminium massagetafel is een draagbare massagetafel die zeer gewild is om zijn extreem lage gewicht. Ben je ambulant masseur of masseuse? Dan weet je wel hoe zwaar sommige massagetafels kunnen zijn. De Zengrowth Artarmon TYPE-2 weegt slechts 11,2 kilogram! Dat is pas makkelijk meenemen naar de klant, zelfs als je de trap op moet.

346,28

excl. BTW

De opvouwbare massagetafel met de juiste hoogte

Een opvouwbare massagetafel kan in verschillende hoogtes aangeschaft worden. Het is daarom belangrijk dat u goed gaat kijken welke hoogte u nodig heeft. Hierbij kijkt u onder andere naar uw eigen lichaamslengte. Het is belangrijk dat u de massages uit kunt voeren zonder ver voorover te hoeven buigen of een verkeerde lichaamshouding aan te houden. Zelf krijgt u hierdoor ook geen lichamelijke klachten en kunt u uw cliënten wel het beste bieden. De inklapbare massagetafel zal daardoor altijd passen bij de werkzaamheden die u uitvoert. Deze specificatie mag daarom niet over het hoofd gezien worden. Behandeltafel inklapbaar en opvoubaar met de juiste hoogte voor jouw praktijk.

Uw eigen massagetafel kopen

Bij een massagetafel inklapbaar kunt u ook kijken naar de uitsparingen in de tafel. Hierbij is het afhankelijk van de massages die u uitvoert. Als u uw klanten comfortabel wilt laten liggen tijdens een rug massage kunt u bijvoorbeeld kijken naar een gezichtsuitsparing. Hiermee hoeft uw cliënt de nek niet te draaien en zal er een volledige ontspanning komen. De massagetafel kopen op basis van deze kenmerken zal dus nog meer gemakken opleveren. U zorgt dat de massages goed gegeven worden en u kunt de service bieden die u voor ogen had.

Opzoek naar een Elektrische massagetafel, bekijk dan het assortiment van MediVit.