Groot nieuws! Sport Lavit heet vanaf nu MediVit.

Een nieuwe naam die beter bij het assortiment past.

Medicine Balls | Medicijn ballen

Medicijn ballen zijn onmisbaar voor personal trainers, fysiotherapeuten en hersteltrainers. Verrijk uw trainingen en behandelmethoden met deze veelzijdige en duurzame ballen. Verkrijgbaar in verschillende gewichten en materialen, bieden medicijn ballen effectieve hulpmiddelen voor het verbeteren van kracht, stabiliteit en mobiliteit. Ontdek ons assortiment en versterk uw praktijk vandaag nog!

Medicijn ballen zijn een onmisbaar trainingsinstrument voor personal trainers, fysiotherapeuten en hersteltrainers. Deze veelzijdige ballen zijn speciaal ontworpen om kracht, stabiliteit en coördinatie te verbeteren. Met een unieke combinatie van eigenschappen en voordelen, kunnen medicijn ballen op verschillende manieren worden gebruikt om jouw trainingssessies naar een hoger niveau te tillen.

De medicijn ballen zijn verkrijgbaar in verschillende gewichten, variërend van licht tot zwaar, zodat je de weerstand kunt aanpassen aan het niveau van je klanten. Dit maakt het mogelijk om oefeningen geleidelijk op te bouwen en progressie te stimuleren. Bovendien zijn de ballen gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen intensief gebruik, waardoor ze geschikt zijn voor zowel individuele als groepstrainingen.

Wat medicijn ballen echt onderscheidt, is de mogelijkheid om functionele training te bieden. Met deze ballen kun je bewegingen nabootsen die je in het dagelijks leven tegenkomt, zoals gooien, vangen, tillen en draaien. Door deze functionele bewegingen te integreren in je trainingssessies, kun je de alledaagse vaardigheden van je klanten verbeteren en hen helpen om sterker en mobieler te worden.

Daarnaast kunnen medicijn ballen worden gebruikt voor krachttraining, core training, revalidatie-oefeningen en zelfs als onderdeel van een circuittraining. Door te experimenteren met verschillende oefeningen en trainingsmethoden, kun je de medicijn ballen aanpassen aan de specifieke behoeften van je klanten.

Kortom, medicijn ballen zijn de ideale investering voor personal trainers, fysiotherapeuten en hersteltrainers die op zoek zijn naar een veelzijdig en effectief trainingsinstrument. Met hun functionele en duurzame eigenschappen, stellen ze je in staat om gevarieerde en uitdagende trainingssessies aan te bieden. Wacht niet langer en voeg medicijn ballen toe aan je trainingsuitrusting om het maximale uit de trainingen van je klanten te halen.