Groot nieuws! Sport Lavit heet vanaf nu MediVit.

Een nieuwe naam die beter bij het assortiment past.

Hot cold pack

Een hot cold pack kopen voor meer stimulatie

Wilt u een hot cold pack kopen om direct blessures te kunnen behandelen? Blessures die optreden tijdens het sporten moeten altijd goed aangepakt worden om erger te voorkomen. De packs kunnen er dan voor zorgen dat de spieren verwarmd of gekoeld kunnen worden. Ook voor de massagepraktijk kan het altijd een goede uitkomst bieden en u zorgt dat de behandelingen specifieker toegepast gaan worden aan de pijnklachten van de cliënt. Het is daarom goed om te bekijken wat de mogelijkheden zijn in het assortiment en u de bestelling kunt plaatsen.

Coldpack instant 14 x 17 cm. Rowo | eenmalig gebruik

Coldpack instant 14 x 17 cm. Rowo voor eenmalig gebruik.

Vanaf 1,22

excl. BTW

IJsverband 10 cm x 3,2 m.

Het ijsverband is een koude bandage die gebruik maakt van een revolutionaire nieuwe techniek voor het behandelen van blessures, spierpijn en overbelasting.

2,25

excl. BTW

Coldpackhouder Rowo max. 16 cm. x 29 cm. zwart

Coldpackhouder Rowo max. 16 cm. x 29 cm. zwart. Nylon coldpack houder met elastisch klitteband. De Rowo etui voor coldpacks is ideaal voor het koelen en kompressie uitoefenen op een enkel of bij een armblessure.

Vanaf 3,31

excl. BTW

Coldpack/hotpack 12 x 29 cm. (herbruikbaar)

Coldpack voor gebruik bij verstuikingen en blauwe plekken. Hotpack voor gebruik bij stramme en stijve spieren.

Vanaf 3,08

excl. BTW

Cold-hot pack Rowo HF 12x29cm. inclusief etui met klitteband.

Cold-hot pack Rowo 12x29cm. met klittenband voor nog makkelijker gebruik bij blessures. Helpt bij verstuikingen, spierscheuringen, kneuzingen en hoofdpijn enz.

Vanaf 3,86

excl. BTW

Coldpack / hotpack Rowo 17 x 26 cm.  inclusief etui met klittenband

Cold- Hotpack Rowo HF 17 x 26 cm. met etui en klittenband. De Rowo Coldpack / hotpack, ook wel icepack of coolpack genoemd is een gel gevulde zak voor het direct koelen of verwarmen bij blessures zoals verstuikingen, verzwikkingen en stijve spieren. De gel die gebruikt wordt in de coldpacks van Rowo is van hoogwaardige kwaliteit en wordt niet hard in de vriezer!

Vanaf 5,31

excl. BTW
-29%

Coldpack - Hotpack Sport Lavit 12 x 29 cm.

Coldpack - Hotpack Sport Lavit 12 x 29 cm. met etui en klittenband bandage voor eenvoudig lokale toepassing van koude of warmte therapie.

4,55

excl. BTW

Cold-hot pack Rowo 12 x 16 cm. set á 2 stuks

Rowo Cold hot pack voor meermalig gebruik. Rowo coldpacks en hotpacks zijn de perfecte oplossing voor blessures, verstuikingen en stijve spieren. De coldpacks zorgen voor directe verkoeling, waardoor zwellingen verminderen en pijn wordt verlicht. De hotpacks daarentegen bieden aangename warmte, die zorgt voor ontspanning en het herstel van spieren bevordert. Met de hoogwaardige kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van Rowo coldpacks en hotpacks ben je snel weer op de been. Bestel nu en ervaar zelf het effect!

Vanaf 5,10

excl. BTW

Cold-Hotpack ROWO set à 2 stuks 12x29cm. inclusief houder

ROWO Cold-hotpack, de gunstige effecten van koude en warmte wordt algemeen aanvaard in de geneeskunde! ROWO Cold-hotpacks gemakkelijk en snel te gebruiken, altijd klaar voor gebruik en een natuurlijke hulp.

Vanaf 7,60

excl. BTW
-13%

Coldpack Easy-Wrap 10 cm x 300 m

Coldpack Easy-Wrap 10 cm x 300 meter. Folie wrap met houder voor snelle fixatie van coldpacks.

10,71

excl. BTW

Mueller EZ-Wrap 10,1 cm x 304,8 m

Mueller EZ-Wrap 10,1 cm x 304,8 m. voor snelle fixatie van coldpacks.

16,49

excl. BTW

Ice Up stick | ijs massage

Ice-Up® stick is een product bestemd voor ijsmassage, bestaande uit een Ice-Up® stick en een draagbare, geïsoleerde koeler. IJsmassage is een effectieve manier om de plaatselijke doorbloeding te verbeteren en de pijn te dempen.

24,75

excl. BTW

Brace-Bovenbeen | Zelf-Koelend | IZI

De Zelf-Koelende brace voor het bovenbeen van IZI Cooling is makkelijk in gebruik en heeft een lange koelduur door zijn dubbele werking. IZI Hydrogel zelfkoelende brace biedt ondersteuning (compressie) en koeling rond het gewricht en verlicht de pijn. Comfortabel en minimale beperking van de bewegingsvrijheid. De IZI Hydrogel Self-Cooling Brace dient voor gebruik in water geactiveerd te worden.

35,10

excl. BTW

LP Ice bag | Koel bandage

De LP icebag kan worden gevuld met ijsblokjes of koud water en kan o.a. worden gebruikt om zwellingen te verminderen en om stijve spieren en gewrichten te ontspannen. De LP ijszak is de perfecte oplossing voor het verlichten van pijn en zwellingen bij blessures aan de enkel of knie. Deze ijszak is voorzien van klittenband, waardoor hij eenvoudig gefixeerd kan worden op de gewenste plek. Het klittenband zorgt ervoor dat de ijszak goed op zijn plek blijft zitten, zodat je je handen vrij hebt en niet constant de ijszak hoeft vast te houden. De LP ijszak is makkelijk in gebruik en de koude therapie helpt bij het verminderen van zwellingen en het verlichten van pijn. De ijszak is flexibel en past zich aan de vorm van het lichaamsdeel aan, waardoor het effectief is bij diverse blessures. Met de LP ijszak kun je snel en gemakkelijk de juiste behandeling toepassen voor een snel herstel.

36,65

excl. BTW

Hot / Cold pack bestellen

Een cold pack of een hot pack kan in meerdere varianten kopen. Zo kunt u bijvoorbeeld voor een combinatie gaan, maar de packs ook los van elkaar aanschaffen. Als u al een van de varianten in de praktijk hebt liggen, hoeft u immers nog maar de andere aan te schaffen. Een cold pack kopen of een hot coldpack kopen kan daarna weer op basis van de bevestigingsmaterialen. Zo zijn er opties in het assortiment met klittenband te vinden, waardoor de pack altijd op zijn plaats blijft. Ook zijn er opties die u op de zere plek moet leggen.

Andere mogelijkheden voor hot cold packs

Naast een hot coldpack kopen kunt u ook kijken naar de andere benodigdheden. Zo kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een ice up stick. Deze zorgt ervoor dat u de ijsmassage beter uit kunt voeren en daarmee dieper tot de spieren binnendringt. Ook kunt u als extra ondersteuning een koel bandage aanbieden aan de cliënten. Door deze te dragen zal de blessure binnen een korte tijd verholpen zijn en zal de revalidatie spoediger verlopen. Uw praktijk kan hiermee ook een nieuwe service bieden.