Groot nieuws! Sport Lavit heet vanaf nu MediVit.

Een nieuwe naam die beter bij het assortiment past.

Medische hulpmiddelen

Veiligheidsspelden per stuk

0,04

excl. BTW

Verbandklem per stuk

0,07

excl. BTW

Driekante doek non-woven MITELLA

De HEKA driekante doek non-woven is een hoogwaardig product dat speciaal is ontworpen voor gebruik als mitella. Met zijn duurzame en sterke eigenschappen is deze doek ideaal voor het ondersteunen en immobiliseren van geblesseerde armen. Het non-woven materiaal zorgt voor een goede elasticiteit en comfort, waardoor de dragers zich comfortabel en ondersteund voelen tijdens hun herstelproces. Bovendien is de HEKA driekante doek non-woven gemakkelijk te bevestigen en aan te passen aan de gewenste positie, waardoor het een veelzijdige keuze is voor medische professionals en patiënten die op zoek zijn naar kwaliteit en betrouwbaarheid.

Vanaf 0,32

excl. BTW

Safe Box naaldenkoker

0,79

excl. BTW

Kiss of Life beademingsdoekje

Kiss of Life beademingsdoekje, beschermt tegen overdraagbare ziektes, veilig bij beademen, compact verpakt, met gebruiksaanwijzing.

Vanaf 0,83

excl. BTW

Naalden en Afval container 0,5 ltr

Gele afvalcontainer die geschikt is voor klein afval, zoals swann morton mesjes, bloedlancetten en (Dry Needle) naalden.

1,25

excl. BTW

HEKA Driekante doek viscose | Mitella

De HEKA Driekante doek is gemaakt van viscose. De driekante doek, ook wel Mitella genoemd wordtonder andere gebruikt bij gebroken arm, schouderblessure, etc.

Vanaf 0,99

excl. BTW

Heka Kiss-of-Life en handschoen in sleutelhangertasje

Met de Heka kiss-of-life beademingsmasker beschermt de redder in nood zichzelf tegen kans op besmetting.

Vanaf 1,46

excl. BTW

Tekenpincet / kunststof

2,44

excl. BTW

Tongspatels a 100 st.

Houten tongspatels in doos van 100 stuks. Houten tongspatels worden gebruikt voor keelonderzoek, houten tongspatels kunnen ook gebruikt worden voor zalven te smeren en mengen. Harsspatel voor het toepassen van hars bij ontharing.

Vanaf 2,15

excl. BTW

Nagelknipper klein (Credo)

De kleine nagelknipper van het gerenommeerde merk Credo is een must-have voor je nagelverzorgingsroutine. Met zijn compacte formaat past hij perfect in je tas, zodat je altijd en overal kunt genieten van mooie, verzorgde nagels. De nagelknipper is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en biedt hierdoor een optimale knipervaring. Zijn scherpe randjes zorgen voor nauwkeurig knippen zonder splijtende nagels. Met de kleine nagelknipper van Credo hoef je je geen zorgen meer te maken over onverzorgde nagels, waar je ook bent!

2,89

excl. BTW

Attends Care Dry Gloves | wegwerp washandjes

Attends Care Dry Gloves zijn zachte en absorberende droge washandjes. Attends Care Dry Gloves wegwerp washandjes zijn verpakt per 50 stuks.

3,10

excl. BTW

Nagelknipper groot / Credo

3,10

excl. BTW

Injectienaald 0.60 x 25 mm. / a 100 st.

3,65

excl. BTW

Injectienaald 0.80 x 40 mm. / a 100 st.

3,65

excl. BTW

Injectienaald 0.50 x 16 mm. / a 100 st.

3,75

excl. BTW

Pincet (splinter) 9 cm. RVS / trommel

De splinterpincet van 9 cm is een onmisbaar hulpmiddel voor het verwijderen van splinters en andere kleine voorwerpen uit de huid. Met zijn compacte formaat en fijne punt is hij perfect voor precisiewerk. Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, biedt deze pincet duurzaamheid en betrouwbaarheid. Of je nu een EHBO-kit samenstelt of gewoon een handige tool nodig hebt, de splinterpincet van 9 cm is een must-have. Bestel deze essentiële pincet vandaag nog en zorg dat je altijd voorbereid bent op onverwachte situaties.

Vanaf 3,68

excl. BTW

Listerverbandschaar RVS 14 cm.

Op zoek naar een professionele verbandschaar? Kies voor de Lister verbandschaar RVS 14cm. Deze hoogwaardige schaar is gemaakt van roestvrij staal en biedt uitstekende prestaties en duurzaamheid. Met een lengte van 14cm is deze schaar handig en compact. Ideaal voor medische professionals en EHBO-kits. Bestel nu en profiteer van de beste prijs-kwaliteitverhouding!

Vanaf 3,87

excl. BTW

Schaar recht 13 cm. spits/spits

Schaar recht 13 cm. spits/spits

4,83

excl. BTW

Listerverbandschaar RVS 16 cm.

RVS verbandschaar voor het knippen van verbanden, sporttape en licht gips.

Vanaf 4,69

excl. BTW

Listerverbandschaar RVS 18 cm.

Listerverbandschaar 18 cm. Verbandschaar voor medische doeleinden.

5,74

excl. BTW

Listerverbandschaar RVS 20 cm.

Verbandschaar 20 cm. RVS. De listerverbandschaar is speciaal voor het knippen van tape, verband, etc.

Vanaf 4,31

excl. BTW

Tekenpincet RVS

6,20

excl. BTW

Naaldencontainer 7 liter

Naaldencontainer die geschikt is voor klein medisch afval, zoals chirurgische mesjes, bloedlancetten en (Dry Needle) naalden. Naaldcontainer 7 liter.

6,23

excl. BTW