Groot nieuws! Sport Lavit heet vanaf nu MediVit.

Een nieuwe naam die beter bij het assortiment past.

Kniebrace

Wilt u een nieuwe knie brace kopen? Deze brace voor de knie kan voor een groot aantal doeleinden gebruikt worden, waarbij het altijd om een goede ondersteuning gaat. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een knieblessure. Dit maakt het niet eenvoudig om te lopen. Daarbij gebruikt u uw knie dusdanig veel gedurende de dag dat het herstelproces niet spoedig verloopt. Het is daarom verstandig dat u een goede kniebrace aanschaft, waarmee u de knie zoveel mogelijk kunt ontlasten. Binnen het assortiment vindt u daarom voldoende mogelijkheden terug. Lees daarom snel verder en ontdek de mogelijkheden.

Elastische kniekous LP

De LP elastische kniesteun is goed te gebruiken bij lichte kneuzingen, Zwellingen, Stijfheid, Bloedcirculatieproblemen en ter preventie.

Vanaf 13,72

Brace Patella | LP

De LP Patella brace geeft druk op de patellapees. Verlicht pijn bij o.a. peesontstekingen, gewrichtsontstekingen, springersknie en overbelasting. Door klittenband kan de druk van de patella brace gemakkelijk worden aangepast.

15,55

excl. BTW

Patellabrace Push Sports

De Patellabrace Push Sports is zeer geschikt voor overbelastingklachten rond de knieschijf. De Pelotte in de Patellabrace van Push Sports oefent druk uit op de kniepees onder de knieschij en vermindert zo pijnklachten bij bijvoorbeeld een jumpersknee en Osgood Schlatter.

24,31

excl. BTW

Brace Knie | LP | Open Lang

Knie brace LP open Lang, one size fits all dankzij uniek klitteband ontwerp. Geeft comfortabele druk bij zwakke of overbelaste knieën. Houdt de spieren warm en verbetert de bloedcirculatie.

24,48

excl. BTW

Brace Knie | open patella | LP

De LP kniebrace met open patella helpt bij herstel na knieoperaties, verstuikingen, gewrichtsontstekingen en als bescherming tegen schaafwonden.

Vanaf 27,48

Brace Patella | Bauerfeind GenuPoint

De Bauerfeind GenuPoint patella brace biedt steun bij stekende pijn onder de knie. De vier geldrukpunten oefenen druk uit op de kniepees en ondersteunt de patella/knieschijf.

Vanaf 34,91

Push Med Patellabrace

De Push Med Patellabrace biedt lokale druk op de kniepees en ondersteunt de patella. Op deze manier wordt de aanhechting van de bovenbeenspier ontlast en vermindert de trekkracht op het onderbeen waaardoor pijnklachten verminderen. De pelote van de Push Med Patellabrace bestaat uit een huidvriendelijk en veerkrachtig polymeer.

35,78

excl. BTW

Kniebeschermer | Kniekussen LP

Met de LP kniebeschermer heb je de juiste bescherming in huis tegen kwetsuur van de knie. De LP kniebeschermer word veel gebruikt in de handbal en volleybal en is uitermate geschikt voor keepers.

Vanaf 41,24

BioSkin Kniebrace Standard knee skin open patella - straps | Ultima material

De BioSkin Kniebrace Standard knee skin open patella met straps is een lichte kniebrace. De Standard Kneeskin van BioSkin heeft een opening voor de patella en boven en onder circulaire fixatiebanden. Hierdoor blijft de kniebrace goed op haar plaats zitten, ook tijdens het sporten.

Vanaf 58,67

Bauerfeind GenuTrain kniebandage

Wanneer Uw knie instabiel aanvoelt, gezwollen of pijnlijk is, kan een GenuTrain kniebandage helpen. Zij ondersteunt het gewricht, werkt pijnverlichtend en stimuleert een snellere mobilisatie. GenuTrain tegen Kniepijn - de nieuwe generatie met Omega-pelotte.

Vanaf 64,62

Kniebrace met baleinen | LP

De LP kniebrace met baleinen beschermt en geeft steun aan het kniegewricht bij blessures of na een operatie.

Vanaf 73,35

Kniebrace Push care

De Push Care Kniebrace biedt compressie rondom het kniegewricht, waardoor het stabiliteitsgevoel in het gewricht wordt verbeterd.

Vanaf 76,10

Push Sports kniebrace

De Push Sports kniebrace is een prettig zittende sportbrace, die de buigbewegingen van de knie volledig toelaat. De Push Sports kniebrace heeft 2 bladveren voor optimale ondersteuning van de knie. Voorzien van 2 straps zakt de Push Sports kniebrace nooit af.

Vanaf 87,16

BioSkin Kniebrace Hinged Pull-On | Ultima material

Bio Skin Scharnierende Kniebrace is een van de lichtste scharnierende knie braces beschikbaar. De bi-centric, aluminium scharnieren zijn licht van gewicht en bieden extra steun aan knieën met ligament schade.

Vanaf 118,56

Push med Kniebrace

De Push Med knie brace biedt een hoge mate van ondersteuning aan het kniegewricht in medio-laterale richting.

Vanaf 136,50

Een Knie brace kopen

Een brace voor de knie komt in een groot aantal varianten. Het is daarom verstandig dat u hier eerst op gaat letten als u een knie brace gaat kopen. Zo kunt u bijvoorbeeld een kniebrace aanschaffen die over de volledige knie gaat. Deze biedt zowel bovenop als onder de knie veel ondersteuning. Deze brace is speciaal bedoeld om toch te kunnen bewegen, zonder dat de spieren en gewrichten met veel belasting te maken krijgen. De knie brace wordt daarbij altijd met klittenband vastgezet, zodat u zelf de maat kunt bepalen. Dit geeft u de gelegenheid om de brace helemaal aan uw knie aan te passen. Door sommigen wordt ook wel het woord "brees voor knie" gebruikt, dat is niet helemaal juist maar betekent  natuurlijk hetzelfde.

Ondersteuning tijdens het sporten met een sportbrace

U kunt ook een sportbrace voor de knie aanschaffen. Deze brace is niet alleen bedoeld voor het herstel van een blessure, maar ook om voor op de langere termijn veel ondersteuning te bieden. Na een blessure kunnen de kniebanden en spieren nog niet voldoende kracht hebben. Door voor een sport brace te kiezen, zorgt u ervoor dat u toch weer langzaam kunt beginnen met trainen en er na verloop van tijd geen blessure meer is. Deze brace kan ook helpen voor mensen die chronische pijn in de knie hebben.

Een knie brace op maat

Heeft u een specifieke knieblessure en wilt u daarom geen universele knieband aanschaffen? Een knie brace op maat kan u dan verder helpen. U kunt er met deze brace voor zorgen dat de aansluiting op de knie altijd goed is. De meeste varianten zijn hiervoor wederom voorzien van klittenband. Echter zijn er ook modellen waarbij de brace over het been aangetrokken moet worden. Indien dit het geval is, moet u goed opletten welke maat u aanschaft. Hiermee voorkomt u verschuivingen en zullen huidirritaties niet meer voorvallen.

Direct profiteren ontlasting van de kniebrace

Een knie brace kopen zorgt er te allen tijde voor dat u weer goed kunt bewegen en binnen een korte tijd van uw lichamelijke klachten af bent. Door goed te kijken welke specificaties u nodig heeft, past de knie brace volledig bij u en kunt u alleen nog maar van voordelen profiteren. Iedere brace voor de knie kan u weer op een andere manier gaan helpen en geeft u de gelegenheid om goed te herstellen van een blessure. Met een op maat gemaakte oplossing bent u altijd goed uit en heeft u ondersteuning.