Groot nieuws! Sport Lavit heet vanaf nu MediVit.

Een nieuwe naam die beter bij het assortiment past.

Diverse verzorgingsprodukten

100ml. Sterillium Gel Pure handdesinfectant

Op zoek naar een effectieve handdesinfecterende gel? Kies voor Sterillium Gel Pure 100 ml van het gerenommeerde merk Bode. Deze hoogwaardige formule helpt bij het doden van ziekteverwekkers en biedt optimale bescherming tegen bacteriën en virussen. Dankzij de handige 100 ml verpakking is deze gel perfect om altijd bij je te hebben, waar je ook gaat. Sterillium Gel Pure van Bode is de ultieme oplossing voor een hygiënische en gezonde levensstijl. Bestel nu en zorg voor een optimale handhygiëne!

2,89

excl. BTW

Baktolin pure 500 ml.

Baktolin pure 500 ml. waslotion voor grondige reiniging. Help mee in de strijd tegen COVID19. De handen regelmatig wassen met Baktolin pure helpt het voorkomen van het verspreiden van virussen en bacterieën. Met Baktolin kun je eenvoudig de handen wassen zonder gebruik van water.

3,26

excl. BTW

Handcreme Sport Lavit 75 ml.

Sport Lavit handcreme voor verzorging van de beschadigde huid op de handen.

Vanaf 3,68

excl. BTW

Mykored anti-mycose spray 70 ml.

Mykored anti mycose spray voor verzorging van de geurende voet.

5,20

excl. BTW

Mykored anti mycose oplossing 50 ml.

Mykored anti-mycose oplossing is dé oplossing om effectief af te rekenen met schimmelinfecties van de nagels. De krachtige formule van deze oplossing is speciaal ontwikkeld om de schimmelgroei te remmen en de nagels te herstellen. De Mykored anti-mycose oplossing bevat 50 ml en is eenvoudig aan te brengen op de aangetaste nagels. Met deze doeltreffende behandeling krijgen je nagels weer hun gezonde uitstraling terug. Bestel nu en zeg vaarwel tegen schimmelnagels!

5,37

excl. BTW

Mykored forte creme 20 ml.

5,45

excl. BTW

Volatile Voetenmilk koude voeten(voorheen wintervoeten) 100 ml

Volatile voetenmilk  koude voeten (voorheen wintervoeten) 100 ml. is een verzorgende, voedende voetenmilk om je voeten en handen dagelijks mee te verzorgen.

5,46

excl. BTW

Pedicare 30 gr. (zalf voor transpirerende voeten)

5,95

excl. BTW

Huidcreme Multi Volatile 50 ml.

5,95

excl. BTW
-10%

Dormo-Gel desinfecterende handgel 500 ml. met pomp

Dormo-Gel desinfecterende handgel is een reinigingsmiddel voor de handen op 70% alcohol basis. Dormo-Gel desinfecterende handgel is effectief tegen coronavirussen, een ideaal alternatief voor Sterillium! Reinig de handen zonder water met handgel van Dormo-Gel.

5,85

excl. BTW

Sport Lavit Anti-chafe 50 ml. | Skin lube

Sport Lavit Anti-chafe is een bekend middel bij schaafjes, kloofjes en blaren. Met Sport Lavit Skin Lube kun je tevens blaren voorkomen als je gaat wandelen of hiken.

Vanaf 5,26

excl. BTW

Klinion Personal Care Hand Soap Liquid 600 ml

Klinion Personal Care handzeep in flacon van 600 ml. Milde handzeep van Klinion voor o.a. ziekenhuizen, huisartsen en fysiotherapiepraktijken.

6,57

excl. BTW
-20%

Voetcare kalknagel olie | Tea Tree olie

Behandel schimmelnagels met Voetcare kalknagel olie.

5,56

excl. BTW
-29%

Handgel 80 ml. | Alcohol-Gel

Handgel is een reinigingsmiddel voor de handen op 75% alcohol/Ethanol basis. Deze handgel is effectief tegen diverse virussen en doodt 99,9% van de bacteriën. Reinig de handen zonder water met deze handgel.

4,95

excl. BTW

Nagellijm BS Spange lijm met kwastje 5 gram.

Nagellijm met kwastje

7,45

excl. BTW

Chemasept reinigingslotion 500 ml.

Chemasept reinigingslotion is ideaal ter verfrissing van de huid voor en na de massage. Chemasept reinigingslotion van Chemodis is een hoogwaardig product dat speciaal is ontwikkeld voor de reiniging en desinfectie van de huid. Deze lotion doodt virussen, bacteriën en schimmels en zorgt zo voor een optimale hygiëne. Door zijn krachtige formule is Chemasept reinigingslotion zeer effectief, maar tegelijkertijd mild voor de huid. Het is dermatologisch getest en geschikt voor dagelijks gebruik. Of het nu gaat om het reinigen van wonden, het desinfecteren van instrumenten of het verzorgen van de huid, Chemasept reinigingslotion is de ideale keuze.

7,50

excl. BTW

Daktarin strooipoeder 20 gram

Daktarin strooipoeder wordt gebruikt bij schimmelinfecties van de huid. Bij behandeling van infecties van de voeten is het aan te bevelen naast Daktarin crème tegelijkertijd en als nabehandeling dagelijks poeder op de huid te strooien, vooral tussen de tenen en eventueel ook in de kousen en schoenen. Dit bevordert de genezing en werkt preventief.

7,70

excl. BTW

Bergland Paardenzalf verkoelend 100 ml. | Pferdesalbe

Bergland pferdesalbe is een speciaal voor de mens ontwikkelde "paardenzalf" welke verkoelt en verfrist. Paardenzalf ondersteunt bij blessures, spierpijn en gewrichtspijn.

8,22

excl. BTW

Spreemyk voetpoederspray 125 ml

Spreemyk biedt een goede oplossing als men last heeft van voetschimmel, zwemmerseczeem, schilfering, kloven of een rode en gevoelige huid.

9,10

excl. BTW

Bergland Zinkzalf 50 ml.

Bergland Zinkzalf is ideaal voor de verzorging van jeukende of geïrriteerde huid.

9,50

excl. BTW

WandelWol Helende crème 100 ml.

WandelWol Helende crème met duindoornextract en lanoline (wolvet) is zeer geschikt voor de verzorging van de ruwe, geïrriteerde of pas geschoren huid.

9,88

excl. BTW
-50%

Safe Touch Harsstrips 7 x 23 cm. á 100 stuks

Safe Touch Harsstrips, vliesstrips voor hars technieken.

4,98

excl. BTW

Bergland Arnica creme 100 ml.

Bergland Arnica creme met de activerende eigenschappen van het arnica-extract en het regenererende effect van lavendel en immortelle olie is een uitstekende formule voor de verzorging van huid en spieren.

10,70

excl. BTW

Bergland Paardenzalf verwarmend 100 ml. | Pferdesalbe

Bergland pferdensalbe warm is een speciaal voor de mens ontwikkelde "warmte paardenzalf". De actieve ingrediënten van de "Horse Ointment Warming" zorgen voor een langdurige, gelijkmatige opwarming van de huid. Het aanwezige gemberextract stimuleert de warmte-receptoren, een aangenaam gevoel van warmte verspreidt zich.

10,70

excl. BTW