Groot nieuws! Sport Lavit heet vanaf nu MediVit.

Een nieuwe naam die beter bij het assortiment past.

Gehwol pedicure producten

Gehwol Fluid 15 ml

Gehwol Fluid 15 ml. voor de verzorging en behandeling van ingegroeide nagels, eelt en likdoorns.

4,35

excl. BTW

Doseerpomp voor praktijkfles 1 Liter Laufwunder

Doseerpomp voor op de salonverpakkingen van Laufwunder. De doseerpomp is plaatsbaar op de 1 liter flessen van Laufwunder.

4,45

excl. BTW

Doseerpomp voor 450 ml. Laufwunder Profi Line fles

Doseerpomp voor op de salonverpakkingen van Laufwunder Profiline. De doseerpomp is plaatsbaar op de 450 ml. flessen van Laufwunder.

4,95

excl. BTW

Gehwol Extra 75 ml.

Gehwol Extra 75 ml. is een universele voetverzorgingscrème met breed toepassingsspectum.Gehwol Extra 75 ml voorkomt branderige voeten, voetschimmel, voetgeur, eeltvorming en blaren en maakt de droge, gesprongen huid weer soepel. Daarnaast heeft Gehwol Extra een positief effect op koude voeten, wintertenen en overmatige voettranspiratie.

Vanaf 4,63

excl. BTW

Gehwol Balsem 75 ml

Gehwol Balsem 75 ml. is een verfrissende en verkwikkende voetbalsem voor de normale huid. Gehwol Balsem verzorgt, deodoriseert, voorkomt voetschimmel. Verkoelende menthol en essentiële oliën van rozemarijn en lavendel verfrissen en verkwikken vermoeide, pijnlijke voeten. Het branderige goevoel verdwijnt direct.

Vanaf 4,63

excl. BTW

Gehwol Voetfris Balsem 75 ml

Gehwol Voetfris Balsem is een snel intrekkende, niet-vette crème welke langdurig verkoelt. Met Gehwol voetfris balsem wordt transpiratiegeur voorkomen en de voeten zijn beschermd tegen schimmelontwikkeling.

5,08

excl. BTW

Fusskraft Blauw Gehwol 75 ml.

Fusskraft Blauw Gehwol 75 ml. is een invettende crème voor de droge huid. Natuurlijke vetten zoals lanoline verzorgen de droge, ruwe voethuid en maken haar weer soepel en glad. Kamfer en menthol verzachten branderige voeten.

Vanaf 4,72

excl. BTW

Fusskraft rood Gehwol 75 ml.

Fusskraft rood Gehwol 75 ml. is een invettende, verwarmende verzorgingscrème. Fusskraft rood Gehwol bevat Kamfer, paprika en gemberextracten deze stimuleren de doorbloeding en verwarmen de voeten. Verlicht vermoeide, belaste en pijnlijke voeten. Antiseptisch, voorkomt voetschimmel en jeuk.

Vanaf 4,72

excl. BTW

Gehwol Fusskraft Groen 75 ml.

Gehwol Fusskraft Groen is een licht invettende crème voor de normale huid. Gehwol Fusskraft Groen helpt tegen transpirerende voeten. Gehwol Fusskraft Groen is ook geschikt voor diabetici.

Vanaf 4,72

excl. BTW

Voetcreme Gehwol 75 ml.

Voetcreme Gehwol 75 ml. voorkomt blaren en maakt de huid sterk. Ontwikkeld in 1882 en steeds aangepast aan de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Het vormt een filmlaag op de huid, waardoor blaarvorming tijdens lange wandeltochten, sport of het inlopen van nieuw schoeiselwordt voorkomen.

Vanaf 4,95

excl. BTW

Fusskraft mint Gehwol 75 ml.

Fusskraft mint Gehwol 75 ml. is een verkoelende voetbalsem met pepermuntlotion die direct intrekt.

Vanaf 5,31

excl. BTW

Gehwol Nagelweker 15 ml.

Gehwol nagelweker maakt nagelriemen elastisch, verzacht eelt snel en voorzichtig. Gehwol Nagelweker 15 ml. maak harde nagelranden en de nagelriemhuid zacht.

5,75

excl. BTW

Voetpoeder Gehwol 100 gr.

Voetpoeder Gehwol 100 gr. voor droge, geurloze voeten en ter bestijding van voetschimmel. Gehwol voetpoeder gaat overmatige transpiratie tegen en bestrijdt voetgeur. Ondersteunend in de strijd tegen voetschimmel.

Vanaf 5,55

excl. BTW

Klovenzalf Gehwol 75 ml.

Klovenzalf Gehwol 75 ml. Crème ter behandeling van de sterk vereelte, gesprongen, droge en ruwe huid en bij extreme voetbelastingen. Beschermt effectief en voorkomt huidscheurtjes, kloofjes, rode verkleuringen en daarbij optredende complicaties.

Vanaf 5,87

excl. BTW

Gehwol Med. Lipidro 75 ml

Gehwol Med. Lipidro bevat hoogwaardige ingrediënten zoals duindoornolie, advocado-olie en ureum in combinatie met algenextract voor de verzorging van de droge en gevoelige huid.

Vanaf 5,87

excl. BTW

Gehwol nagelzorg | Nagelzorg Gerlan 15 ml.

Gehwol Nagelzorg Gerlan 15 ml. Broze en gescheurde nagels worden weer soepel dankzij de vochtinbrengende werking van Gehwol Gerlan Nagelzorg.

6,57

excl. BTW

Gehwol Med. Eeltcreme 75 ml

Gehwol Med. Eeltcreme is te gebruiken bij overmatig eelt op de voeten. Gehwol Med. Eeltcème heeft de volgende kenmerken: Vermindert eelt, Maakt de huid zacht en soepel, Ook geschikt voor diabetici, Verzorgt de huid van de voeten.

Vanaf 6,04

excl. BTW

Gehwol Voet + Schoen deodorant 150 ml.

Gehwol Voet + Schoen deodorant spray met zinkricinoleaat bestrijdt en voorkomt zweetgeur van de voeten en in de schoenen. (nog 1 stuk verkrijgbaar op = op)

6,95

excl. BTW

Beenbalsem Gehwol 125 ml.

Gehwol Balsem l. is een verfrissende en verkwikkende voetbalsem voor de normale huid. Gehwol Balsem verzorgt, deodoriseert, voorkomt voetschimmel. Verkoelende menthol en essentiële oliën van rozemarijn en lavendel verfrissen en verkwikken vermoeide, pijnlijke voeten. Het branderige goevoel verdwijnt direct.

Vanaf 6,55

excl. BTW

Gehwol Med. Anti-transpirant 125 ml

Gehwol Med. Anti-transpirant 125 ml. zorgt bij dagelijks gebruik voor drogere en geurloze voeten.

Vanaf 7,06

excl. BTW

Gehwol Fusskraft Hydrolipid lotion 125 ml

Gehwol Fusskraft Hydrolipid lotion 125 ml. is een zeer krachtig preparaat voor de behandeling van de zeer droge voet- en beenhuid.

7,75

excl. BTW

Gehwol Fusskraft Soft Feet peeling 125 ml.

Gehwol Fusskraft Soft Feet peeling verwijdert op milde wijze afgestorven huidcellen, vernieuwd het huidoppervlak en maakt dat glad.

Vanaf 8,66

excl. BTW

Gehwol Fusskraft Soft Feet badolie 200 ml

Gehwol Fusskraft Soft Feet badolie met amandel en vanille. Na slechts één bad voelt je huid heerlijk zacht. Geschikt voor alle huidtypes, in het bijzonder voor de droge en gevoelige huid.

9,45

excl. BTW

Gehwol Fusskraft Soft Feet lotion 125 ml.

Gehwol Fusskraft Soft Feet lotion met extracten van waterlelie en zijde is een milde vocht inbrengende lotion voor zijdezachte goed verzorgde benen en voeten.

Vanaf 8,66

excl. BTW