Groot nieuws! Sport Lavit heet vanaf nu MediVit.

Een nieuwe naam die beter bij het assortiment past.

Hechtpleisters en fixatiepleisters

Heka Plast Hechtpleister textiel 5m x 1,25cm

De HEKA plast hechtpleister textiel wordt gebruikt voor het fixeren van bijvoorbeeld wondbedekkers en zwachtels.

Vanaf 0,84

excl. BTW

Heka Plast Hechtpleister textiel 5m x 2,5cm

De HEKA plast hechtpleister textiel wordt gebruikt voor het fixeren van bijvoorbeeld wondbedekkers en zwachtels. - Flexibel en rekbaar - Luchtdoorlatend - Scheurbaar

Vanaf 1,16

excl. BTW

Hechtpleister 2.5 cm x 5 m. transparant

Heka Film transparant, scheurbaar. PE hechtpleister. Op flens met beschermring.  Bekijk artikel voor staffelprijzen.

Vanaf 1,04

excl. BTW

Heka Plast Hechtpleister Blue 5m x 2,5cm

De HEKA plast hechtpleister textiel wordt gebruikt voor het fixeren van bijvoorbeeld wondbedekkers en zwachtels. Door de kleur is de pleister visueel scanbaar en daardoor geschikt voor de voedinsindustrie en horeca.

Vanaf 1,32

excl. BTW

Leukopor 9.2 m. x 1.25 cm. hechtpleister

Leukopor is een bijzonder huidvriendelijke, hypo-allergene en poreuze hechtpleister op basis van een witte non-woven polyester/viscose folie.

1,68

excl. BTW

Leukostrip 6.4 x 76 mm. a 3 st. (2878)

Leukostrip traumatiseert de wondranden niet, zorgt voor een bijna pijnloze wondsluiting en minimaliseert littekenvorming. Tevens helpt Leukostrip de wond beschermen tegen trek- en schuifkrachten. Leukostrip kleeft goed en is lucht- en waterdampdoorlatend. De microporeuze kleeflaag is hypo-allergeen waardoor het risico op allergische reacties wordt gereduceerd.

1,89

excl. BTW

Leukostrip 4 x 38 mm. a 8 st. (2876)

Leukostrip wondhechtstrips zijn vervaardigd van 100% polyamide voorzien van een hypo-allergene kleeflaag waarmee een vrijwel pijnloze wondsluiting mogelijk is. Het materiaal is elastisch en rekt mee bij eventueel ontstaan van zwelling.

2,15

excl. BTW

Leukoplast 5 m. x 1.25 cm. met klemring

De kleefmassa gebruikt in Leukoplast is van zinkoxide-rubber en zorgt voor een goede en langdurige kleefkracht, zelfs wanneer de Leukoplast pleister onder grote spanning staat.

Vanaf 2,05

excl. BTW

Leukostrip 6.4 x 102 mm. a 5 st. (2879)

Leukostrip komt, nadat de zwelling is afgenomen, weer in haar oorspronkelijke vorm terug. Het polyamide materiaal is elastisch en keert terug in de oorspronkelijke vorm na wondsluiting. Hierdoor worden de wondranden goed tegen elkaar aangedrukt wat een mooi cosmetisch resultaat geeft.

2,26

excl. BTW

Hekapor 2,5 cm x 9,1 m. / NW hechtpleister

Hekapor is geschikt voor gebruik bij tere huid, bij veelvuldig te vervangen verbanden en  voor in het gezicht.

Vanaf 2,12

excl. BTW

Leukoplast 9.2 m. x 1.25 cm.

Leukoplast is bijzonder sterk en veelzijdig toepasbaar bij patiënten met een normale huid. De zeer grote spankracht van de hechtpleister, maakt Leukoplast geschikt voor de fixatie van alle maten kompressen en gazen.

Vanaf 2,57

excl. BTW

Leukosilk 9.2 m. x 1.25 cm.

De zeer grote spankracht van deze hechtpleister maakt Leukosilk geschikt voor de fixatie van alle maten kompressen en gazen.

2,85

excl. BTW
-15%

Leukoplast 5 m. x 2.5 cm. met klemring

De zinkoxide-rubber kleefmassa van Leukoplast is door een speciaal procede lucht- en waterdamp doorlatend gemaakt. Omdat luchtdichte afsluiting hierdoor wordt voorkomen, verweekt de huid niet en worden andere huidirritaties tegengegaan.

3,32

excl. BTW

Leukofix 9.2 m. x 2.5 cm.

De flexibele folie past zich goed aan de lichaamscontouren aan en maakt Leukofix zeer geschikt voor gebruik op bewegende lichaamsdelen.

3,93

excl. BTW

Leukopor hechtpleister 5 m. x 2,5 cm. (2472)

Leukopor is een huidvriendelijke hechtpleister. Leukopor hechtpleister is uitermate geschikt voor de gevoelige huid.

3,94

excl. BTW

Hekastrip wondhechtstrip a 20 st.

Hekastrip wondhechtstrips zijn ideaal voor het laten sluiten van de huid bij diepere (snij)wonden om littekenvorming te verminderen.

Vanaf 3,71

excl. BTW

Leukosilk 9.2 m. x 2.5 cm.

Leukosilk biedt een betrouwbare fixatie, ook voor langere perioden.

4,76

excl. BTW

Fixomull stretch 2 m. x 10 cm. / klein verpakking

Fixomull stretch is een rekbaar polyester non-woven vlies. Fixomull stretch is huidvriendelijk en geschikt voor fixatie van absorberende verbanden, kompressen en gazen op zowel vlakke, gebogen, en/of bewegende lichaamsdelen.

4,95

excl. BTW

Leukoplast 9.2 m. x 2.5 cm.

Leukoplast is gemakkelijk af te rollen en kan, ondanks zijn grote trekkracht, eenvoudig met de hand afgescheurd worden. Leukoplast is waterafstotend.

Vanaf 4,91

excl. BTW

Leukopor 9.2 m. x 5 cm. (2455) hechtpleister

Leukopor hechtpleister is de keus bij uitstek bij baby's, ouderen en diabetes patiënten.

5,75

excl. BTW
-10%

Huismerk Fixomull stretch 5 cm. x 10 m.

Sport Lavit Huismerk Fixomull Stretch: Verdraagzaamheid en gemakkelijke verwijdering voor gevoelige huid. Op zoek naar een pleister die goed verdragen wordt door patiënten met een gevoelige huid? Zoek niet verder! Sport Lavit Huismerk Fixomull Stretch is de ideale oplossing. Het laat geen hinderlijke kleefresten achter bij het verwijderen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over ongemak na het gebruik ervan. Wat dit product echt onderscheidt, is het vermogen om gemakkelijk en vrijwel pijnloos van een behaarde huid te worden verwijderd. Mits dit langzaam en in de groeirichting van de haren gebeurt, is het verwijderen van onze Huismerk Fixomull Stretch een moeiteloze taak. Of je het nu zelf gebruikt of bij de behandeling van blaren, het resultaat is altijd hetzelfde: een pleister die geen sporen achterlaat en zorgt voor comfort.

5,74

excl. BTW
-5%

Leukofix 9.2 m. x 5 cm. (9569)

Omdat de hechtpleister geperforeerd is, laat Leukofix lucht- en waterdamp door, hetgeen verweking van de huid voorkomt.

7,68

excl. BTW

Huismerk Fixomull stretch 10 cm. x 10 m.

Sport Lavit Huismerk Fixomull stretch wordt goed verdragen door patiënten met een gevoelige huid en laat bij het verwijderen geen hinderlijke kleefresten achter. Ons Huismerk Fixomull stretch is zelfs van een behaarde huid gemakkelijk en vrijwel pijnloos te verwijderen, indien dit langzaam en in de groeirichting van de haren gebeurt. Net als Fixomull stretch wordt ons Huismerk Fixomull stretch gebruikt voor de behandeling van blaren. Dit is ons huismerk Fixomull Stretch, goedkoop in bulk! Zeer interessant voor verenigingen en EHBO posten bij wandelevenementen.

Vanaf 7,30

excl. BTW
-15%

Leukoplast 9.2 m. x 5 cm.

Leukoplast is bijzonder sterk en veelzijdig toepasbaar bij patiënten met een normale huid. De zeer grote spankracht van de hechtpleister, maakt Leukoplast geschikt voor de fixatie van alle maten kompressen en gazen.

8,54

excl. BTW