Groot nieuws! Sport Lavit heet vanaf nu MediVit.

Een nieuwe naam die beter bij het assortiment past.

Thaise Massage artikelen

Thai massage shop; voor al uw Thaise massage artikelen

5 Golden Dragon Brand Ltd. (Bangkok, Thailand) is een producent van originele Thaise massage- en lichaamsverzorgingsproducten zoals bijvoorbeeld, massage & sport (boxing oil) olie, kruiden balsems, kruidenstempels, een keur aan voedingssupplementen.

Alle producten van 5 Golden Dragon Brand zijn ontwikkeld op basis van kruiden die al meer dan 2500 jaar succesvol gebruikt worden om ziekten en kwalen te bestrijden en te genezen. Het zal dan ook voor niemand een verrassing zijn dat de kennis van de heilzame werking van kruiden en hun extracten nergens zo groot is als in Azië en met name in Thailand. 5 Golden Dragon Brand is een bijzonder succesvol familie bedrijf dat is opgericht in 2005 door Somchai Panyawat Rittachaiwiwat. Het bedrijf wordt in Europa vertegenwoordigt door Thai Massage Supplies Europe.

Thai massage artikelen

De fabriek en het laboratorium zijn begin 2018 uitgerust met de modernste apparatuur en machines waardoor er nog slechts 10 medewerkers zijn en het management volledig in handen is van de familie. Het zal volgens Somchai om de filosofie van het bedrijf te waarborgen ook altijd een familie bedrijf blijven en later worden voortgezet door zijn dochter en zoon. De producten behoren inmiddels tot de top van Thailand en onderscheiden zich in prijs en superieure kwaliteit van massage artikelen.

Voetbandeaux set a 2 stuks

Voetbandeaux voor hotstone, set ¡ 2 stuks

6,30

excl. BTW

Rowo Basis massageolie LiproSens 500 ml.

Rowo basis massageolie LiproSens is een neutrale massage olie. Rowo LiproSens massage olie bevat geen parabenen en is zeer huidvriendelijk. De massageolie van Rowo leent zich uitstekend voor toevoeging van etherische olie.

Vanaf 8,05

excl. BTW

Rowo Basis massageolie LiproSens 1 liter

Rowo basis massageolie LiproSens is een neutrale massage olie. Rowo LiproSens massage olie bevat geen parabenen en is zeer huidvriendelijk. De massageolie van Rowo leent zich uitstekend voor toevoeging van etherische olie.

Vanaf 16,82

excl. BTW

Rowo Basis massageolie LiproSens 5 liter

Rowo basis massageolie LiproSens is een neutrale massage olie. Rowo LiproSens massage olie bevat geen parabenen en is zeer huidvriendelijk. De massageolie van Rowo leent zich uitstekend voor toevoeging van etherische olie.

Vanaf 55,46

excl. BTW
-8%

Hotstone pan 6 Liter | Hotstone heater

Hotstone pan voor het opwarmen van hotstone stenen. Met deze Hotstone Heater van 6 liter kunnen hotstone stenen tot precies de goede temperatuur opgewarmd worden. Als ontspanningsmasseur in bijvoorbeeld een welness is de hotstone pan niet meer weg te denken.

90,74

excl. BTW

Rowo Basis massageolie LiproSens 10 liter

Rowo Basis massageolie LiproSens 10 liter

Vanaf 84,96

excl. BTW

Hotstone stenen set á 60 stuks in luxe houten kist.

Basalt stenen voor hotstone massage

106,61

excl. BTW
-7%

Hotstone pan 17 Liter - Hotstone Heater

Hot stone heater voor het opwarmen van hotstone stenen. Met deze Hotstone pan van 17 liter kunnen hotstone stenen tot precies de goede temperatuur opgewarmd worden. Als ontspanningsmasseur in bijvoorbeeld een welness is de hotstone pan niet meer weg te denken. Door de grootte van deze hotstone heater kun je genoeg stenen opwarmen voor een complete behandeling.

114,88

excl. BTW

Hotstone SET hotstone pan 6 Liter + 45 basalt stenen | Hotstone heater SET

De Hotstone SET hotstone pan 6 Liter + 45 basalt stenen | Hotstone heater SET is een complete set met hotstones. De vulkanische basalt stenen worden al eeuwenlang gebruikt in de healing-therapie. Deze stenen zijn niet poreus en houden de warmte lang vast. Deze hotstone heather is digitaal in te stellen. Zo kunt u de warmte zelf bepalen.

167,77

excl. BTW
-10%

Hotstone SET hotstone pan 17 Liter + 64 basalt stenen | Hotstone heater SET

Hotstone SET hotstone pan 17 liter + 64 basalt stenen | Hotstone heater SET is een complete set met hotstones. Vulkanische basalt-stenen worden al eeuwen gebruikt in de healing-therapie. Ze zijn niet poreus en houden warmte lang vast. U kunt de hostone heater digitaal instellen, waardoor u de warmte zelf kunt bepalen.

205,78

excl. BTW

Thaise massaga producten kopen

Thai Massage Balsems, 3 soorten:

Groene Thaise massage balsem: de groene kruiden balsem is ideaal voor behandelen, masseren, van grote oppervlakken als de benen of de rug. De groene balsem verkoelt en verwarmt de spieren en gewrichten, verbeterd de doorbloeding en geeft een diepe ontspanning. Gebruik deze balsem zeker in combinatie met de Thaise massageolie of een andere basis massageolie.

Gele Thaise massage balsem: de gele kruiden balsem bevat Zingiber en heeft een pijnstillende en ontstekingsremmende werking. Bijzonder geschikt voor lokaal gebruik, kleinere oppervlakken. De gele Thaise massage balsem wordt veel toegepast bij reumatische aandoeningen, kneuzingen, blauwe plekken en verstuikingen.

Thaise massage balsem bestellen

Witte Thaise massage balsem: de witte kruiden balsem is zeer geschikt om stramme gewrichten en stijve spieren te behandelen, bijvoorbeeld als u net wakker bent. De witte Thaise massage balsem helpt ook bij pijn en jeuk door insectenbeten en geeft verlichting bij verstopte luchtwegen.

Disclamer: De Thaise massageproducten zijn uitslutend voor uitwendig gebruik. Gezien de producten gecertificeerd zijn door de Thai Ministery of Health en niet een EC keurmerk hebben mogen er geen medische eigenschappen aan dit product toegekend worden binnen de EU. Wij hebben de omschrijving van de Thaise fabrikant opgenomen. Hierin staan medische en huidverzorgende eigenschappen die volgens de EU richtlijnen niet aan het product mogen worden toegekend gezien deze niet wetenschappelijk bewezen zijn. Wij verzoeken u dan ook deze te negeren. Het betreft een massage Thaise hulpmiddel. Wees bewust van een aziatische verloop datum, het boeddhistisch tijdperk loopt niet synchroon met het A.D. na christus! Lees voor gebruik de bijsluiter, deze kunt u vinden op www.thaimassagesupplies.com