Groot nieuws! Sport Lavit heet vanaf nu MediVit.

Een nieuwe naam die beter bij het assortiment past.

Knierol halfrond 50 x 15 x 7,5 cm. blauw Rowo

ROWO

Een knierol halfrond wordt meestal gebruikt onder de knieën bij het liggen op de rug tijdens een massage of fysiobehandeling. Of onder de voeten om tijdens een kuitmassage een betere uitgangspositie te krijgen. Tevens is deze massagerol te gebruiken voor de nek of in zijligging tussen de benen.
Ook kan een knierol een goede toevoeging zijn voor andere activiteiten, zoals yoga en rekoefeningen.

Dit massagekussen van Rowo is goed gevuld, halfrond en daardoor uitermate geschikt als knierol. De rol is eenvoudig te reinigen, uitgerust met rits, en heeft een lange levensduur. De buitenlaag, bekleding, is gemaakt van PU-leer (Skai). De professionele materialen van Rowo zijn al jaren een bekend merk in de fysiotherapie en massagetherapie.

Het massagekussen is daarnaast extreem comfortabel een voelt fijn aan op de huid en dat maakt het een praktische accessoire voor iedere massagetafel. Wanneer je gebruik maakt van een kniekussen voor massagedoeleindes, is het van belang om te weten dat ze gewoonlijk ongeveer net zo lang zijn als de breedte van een reguliere massagetafel.

Deze knierol wordt geproduceerd in Duitsland.
Om onze klanten de hoogste kwaliteit mogelijk te kunnen bieden worden producten van Rowo geproduceerd onder de standaarden van GMP en hebben zij de certificaten DIN / EN / ISO 9001, 13485.
U koopt dus geen goedkoop Chinees import product, met Rowo koopt u een product van professionals voor professionals.
* Garantie 2 jaar, carry-in