Groot nieuws! Sport Lavit heet vanaf nu MediVit.

Een nieuwe naam die beter bij het assortiment past.

Massagetafel HILOW PRO Deluxe

Elektrische massagetafel Hilow Pro Deluxe
Bent u op zoek naar een professionele massagetafel voor in uw praktijk? De Hilow Pro Deluxe massagetafel is zeer functioneel en veelzijdig inzetbaar. Deze massagetafel is geheel elektrisch verstelbaar. De afwerking van deze elektrische massagetafel is uiterst luxe, zoals de naam van de tafel al doet vermoeden. De Hilow Pro Deluxe massagetafel is verkrijgbaar in de kleuren wit en antraciet . De massagetafel is vijfdelig, wat inhoudt dat er vijf delen onafhankelijk van elkaar ingesteld kunnen worden. Met behulp van drie motoren en enkele gasveren is dit een fluitje van een cent. Toch heeft de Hilow Pro Deluxe nog steeds een lage instap van 50 cm.

Door de afsluitbare neusuitsparing en de instelbare armleuningen, kan de patiënt een ontspannen houding aannemen tijdens de behandeling of massage. De rugleuning is in te stellen in positieve hoek (tot 80 graden) én in een negatieve hoek (tot 25 graden). Dankzij de gemonteerde wielen is de massagetafel makkelijk verrijdbaar. De elektrische massagetafel Hilow Pro Deluxe wordt geleverd met handbediening, maar is tegen een meerprijs van 119,00 euro uit te breiden met voetbediening. De stoel is bekleed met "Soft Touch" bekleding.

Specificaties massagetafel Hilow Pro Deluxe
De Hilow Pro Delux massagetafel is een professionele massagetafel in een luxe uitvoering. Hieronder ziet u een overzicht van de specificaties van de massagetafel Hilow Pro Deluxe:

Kleur: Antraciet, of Wit
Aantal zones: 5
Materiaal onderstel: Metaal
Materiaal bekleding: Comfort plus Soft touch
Lengte: 200 cm
Breedte: 70 cm
Hoogte: 50 cm t/m 88 cm
Gewicht: 70 kg
Draagvermogen: 200 kg
Verrijdbaar: ja
Elektrisch: ja
Gezichtsuitsparing: ja
Fabrieksgarantie: 2 jaar
Fabrieksgarantie Bekleding: 1 jaar
Afneembare Armleuningen: ja
Stelpootjes: ja
Handbediening: ja
Voetbediening: optioneel (art.nr 114091 / Euro 119,00)
Wilt u de handbediening én de voetbediening tegelijk gebruiken? Bestel dan ook de splitter! Artikelnummer 114113
Verwarming : optioneel (art.nr. 114190 / Euro 249,00)

Sport Lavit Showroom Helmond
De massagetafel Hilow Pro Deluxe kunt u ook bekijken in onze Sport Lavit showroom in Helmond. Wij verwelkomen u graag in onze showroom en voorzien u graag van passend advies over massagetafels. Wilt u de Hilow Pro Deluxe massagetafel komen bekijken? Bel dan even voor een bezichtiging.