Groot nieuws! Sport Lavit heet vanaf nu MediVit.

Een nieuwe naam die beter bij het assortiment past.

Rowo oefenband 1,5 meter Medium sterkte weerstandsband

ROWO

Rowo oefenband 1,5 meter Medium sterkte weerstandsband.
Op zoek naar de juiste sterkte Dynaband of Thera-Band? Zoek dan niet verder want Rowo heeft het beste van twee werelden voor jou in 1 weerstandsband gestopt. De Medium sterkte van deze groene oefenband is namelijk ideaal voor iedereen die wil werken aan zijn mobiliteit en flexibiliteit. Daarnaast is de lengte van 1,5 meter perfect om meerdere soorten oefeningen uit te voeren. Je kan de weerstandsband op maat knippen of je legt eenvoudig een knoop op de gewenste lengte zodat je later de knoop eruit kunt halen en dan voor andere oefeningen de oefennband weer kunt gebruiken. Of je besteld voor meerdere oefeningen en trainingen extra weerstandsbanden want voor de prijs hoef je het niet te laten.

Ken je het merk Rowo niet? Geen probleem, wij verkopen al meer dan 30 jaar de producten van Rowo, dit Duits bedrijf produceert alleen het beste voor Fysiotherapeuten en massagetherapeuten. Zo valt de weerstandsband van Rowo binnen dezelfde kwaliteit als Dynaband en Thera-Band. Dus met een oefenband van Rowo haal jij kwaliteit in huis en niet van die goedkope "chinese rotzooi" die na 2 keer gebruiken kapot springt. De weerstandsbanden van Rowo zijn scheur- en slijtvast en plakken ook niet aan de huid.

De Rowo weerstandsband is geschikt voor toepassing in de fitness, therapie en revalidatie, in de verpakking zitten makkelijke voorbeelden van gebruik van de oefenband.
De oefenband is gemaakt van puur latex, een natuurproduct van 100% rubber. Je kunt de trekkracht individueel variëren door de oefenband langer of korter te maken.

Inhoud verpakking: 1 weerstandsband, gemiddelde sterkte, 1,5 m lang.

Opmerking voor mensen met allergieën: dit product bevat LATEX.