Groot nieuws! Sport Lavit heet vanaf nu MediVit.

Een nieuwe naam die beter bij het assortiment past.

Rowo Sportgel 200 ml.

ROWO

ROWO Sportgel is een zeer effectief en getest product dat wordt gebruikt voor spier- en gewrichtsklachten. Sportgel van ROWO beschikt over uiterst hoge koelprestatie en is daarom een belangrijk preparaat wat ook gebruikt kan worden bij patiënten voor koudetherapie en verzorging van gestresstestructuren.

Wist je dat?
Rowo Sportgel een uitstekende basis is voor het aanbrengen van Kinesiotape? De gel trekt snel in en laat geen residu achter. De huid wordt schoon en ontvankelijker voor de kinesiotape.
Uw patiënt ervaart een dubbele werking! Die van de kinesiotape en die van de Sportgel.
Met name bij spierblessures en hematomen is dit een veel gebruikte toepassing.
Deze techniek is inmiddels omarmt door vele sportverzorgers, fysiotherapeuten en Kinesisten in binnen en buitenland.

Eigenschappen Rowo Sportgel:

  • Verlicht pijn
  • Werkt ontstekingsremmend
  • Verzorgt spanningen
  • Biedt uitstekende koeling-prestatie
  • Verlicht jeuk
  • Met Japanse muntolie,arnica en echinacea
  • Geschikt voor sport en vrije tijd

(* in de afbeeldingen) Infrarood thermo-grafische afbeelding mét en zonder toepassingvan de ROWO Sportgel. De beelden tonen onberispelijk het koel effect, geproduceerd door toepassing van de ROWO Sportgel verkoelende werking, van ROWO Sportgel ten opzichte van een ander product. Getoond wordt de snel toenemende en aanhoudende hoge koelcapaciteit van de ROWO SportGel vergeleken met een ander koelend product. Infrarood thermografische beelden zijn gemaakt van de toepassing van de verkoelende gel bij 60 proefpersonen. De metingen vonden plaats in een tijdsperiode van 90 minuten met tijdsintervallen  van vijf of tien minuten.

Rowo sportgel werkt verkoelend bij een tennisarm en golfelleboog,en bij kneuzingen en verrekkingen.  Röwo Sportgel vermindert de jeuk bij insectenbeten.  Een massage met Rowo sportgel is verfrissend en verzorgend.  Rowo Sportgel is dan ook de ideale begeleider, zowel binnen als buiten het sportveld.Rowo  Sportgel heeft door de unieke combinatie van koude én warmtetherapie in één, een fantastische dieptewerking en geeft zeer snel effect!

Er zijn veel spierwrijfmiddelen op de markt maar Rowo Sportgel is één vanm de weinige producten die een CE-keurmerk hebben én een Medicijnprodukt zijn: EN ISO 13485

Rowo sportgel bevat geen conserveringsmiddelen en/of kunstmatige kunststoffen, maar uitsluitend natuurlijke stoffen waaronder arnica, kamille, echinaca en menthol in de vorm van Japanse muntolie. Röwo sportgel is vetvrij en trekt diep in de huid in wat de sportgel zeer aangenaam maakt om te gebruiken.  

Medicijnprodukt: EN ISO 13485   
MD: 2020-04
UDI: 111676958267

De verpakking van Rowo sportgel is in 2020/2021 veranderd i.v.m. de nieuwe richtlijnen voor MDR.
Het is uiteraard hetzelfde vertrouwde product voor uw spieren, tegen spierpijn en spierkramp.
Vroeger stond er op de verpakking, bevat JHP olie, dit ingrediënt zit nog steeds in de spiergel en u kunt dat vinden als mentha arvensis leafoil in de bijsluiter.