Groot nieuws! Sport Lavit heet vanaf nu MediVit.

Een nieuwe naam die beter bij het assortiment past.

Kettlebells

Ontdek ons uitgebreide assortiment aan kwalitatieve kettlebells! Of je nu een beginner bent in krachttraining of een doorgewinterde atleet, onze kettlebells bieden de perfecte balans tussen functionaliteit en duurzaamheid. Verhoog je kracht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen met deze veelzijdige fitnessattributen. Bestel nu online en ontvang jouw Kettlebells vlug in huis.

Kettlebells zijn een veelzijdig fitnessinstrument dat de kracht, conditie en stabiliteit verbeteren. Bij Kettlebell-training wordt gebruik gemaakt van een gietijzeren gewicht met een handvat, waardoor het mogelijk is om diverse oefeningen uit te voeren die zowel de spieren als het cardiovasculairesysteem uitdagen.

Wij bieden een breed assortiment kettlebells aan die geschikt zijn voor zowel beginners als gevorderden. Onze kettlebells variëren in gewicht, van 4 kg tot wel 28 kg, zodat er voor elk fitnessniveau een passende optie is. 

Een van de meest populaire oefeningen met een kettlebell is de kettlebell swing, waarbij de kracht voornamelijk uit de heupen en billen komt. Deze oefening traint niet alleen de beenspieren, maar versterkt ook de core, rug en schouders. Andere veelvoorkomende oefeningen zijn de kettlebell goblet squat, kettlebell clean & press en de kettlebell snatch. 

Onze kettlebells zijn gemaakt van duurzaam gietijzer en hebben een ergonomisch handvat voor een comfortabele grip tijdens de training. Daarnaast zijn ze voorzien van een hoogwaardige coating om ze te beschermen tegen slijtage en roestvorming. De kettlebells zijn daardoor geschikt voor zowel thuisgebruik als professioneel gebruik in sportscholen.

Of je nu wilt werken aan je kracht, spieruithoudingsvermogen of explosiviteit, kettlebells zijn een waardevolle toevoeging aan je trainingsroutine. Met een scala aan oefeningen die je kunt uitvoeren, kun je je hele lichaam effectief trainen en uitdagen. 

Bekijk ons assortiment kettlebells en kies de gewichten die passen bij je trainingsdoelen en fitnessniveau. Investeer in kettlebells en transformeer je workout!