Groot nieuws! Sport Lavit heet vanaf nu MediVit.

Een nieuwe naam die beter bij het assortiment past.

Fysiotherapeut?

Korting op (sport)braces!

Voor zorgprofessionals hebben wij speciale prijzen. 

Heeft uw patiënt een Brace nodig? Alle sportbraces voor u geselecteerd in een handig overzicht!

Heeft u een brace nodig voor een patiënt? MediVit biedt u het beste aan op het gebied van braces en sportbraces. Onze braces zijn namelijk met de meest uitgebreide zorg geselecteerd. Veel merken en soorten in ons assortiment worden al jaren verkocht en met succes! Wij bieden topmerken braces voor enkel, knie, rug, nek, elleboog, pols en duim. Kortom, voor elk lichaamsdeel hebben wij wel een brace in ons assortiment. De braces zijn in categorieën ingedeeld om het voor u makkelijker te maken in uw zoektocht naar de juiste brace. Vervolgens komt u uit de pagina van braces die het best geschikt is voor uw klacht.

Welke merken sportbraces kunt u vinden bij MediVit?

MediVit verkoopt alleen gerenomeerde merken braces welke door de jaren heen hun staat van dienst bewezen hebben. Merken als Bauerfeind, LP Support, Zamst, Push, Push Sport en Bioskin behoren tot het assortiment sportbraces van MediVit.

Hoe weet ik welke brace ik nodig heb?

De braces zijn ingedeeld per lichaamsdeel, daar maakt u de eerste selectie. Vervolgens kunt u op de afbeelding zien of de brace een eenvoudige constructie heeft of een zwaarder model brace is. In de tekst op de product pagina vindt u informatie over de maatvoering en alle overige informatie. Komt u er niet uit? Neem dan gerust contact met ons verkoopteam op. Wij helpen u graag verder.

Korting bij inkoop van een brace

MediVit biedt zorgprofessionals, als zij ingelogt zijn als fysiotherapeut, een extra korting op elke brace. Wanneer niet ingelogt ziet u de normale verkoopprijs. Bent u ingelogt en bij ons bekend als fysiotherapeut? Dan koopt u in met extra korting. Ziet u geen korting bij uw brace? Zorg dan dat je ingelogt bent of neem contact op met ons verkoopteam. Houdt uw KvK-nummer bij de hand.

Team MediVit.

 

Ga hier verder voor bestellen: Sportbrace kopen | Sportbraces | Brace kopen | MediVit - Sportmedische groothandel