Groot nieuws! Sport Lavit heet vanaf nu MediVit.

Een nieuwe naam die beter bij het assortiment past.

Je oude massagetafel is geld waard!

Op zoek naar een nieuwe massagetafel, behandeltafel, fysiotherapietafel, behandelstoel of pedicurestoel?

Bij MediVit is jouw oude massagetafel of behandelstoel geld waard!

Wil je graag een nieuwe behandeltafel of behandelstoel, dan is MediVit de partij die je zoekt. Je wordt van A tot Z volledig ontzorgd, we leveren jouw nieuwe massagetafel of pedicurestoel zelfs geïnstalleerd en wel af op locatie als je dat wilt.

Heb je wat in te ruilen? Als je een nieuwe elektrische massagetafel of behandelstoel koopt bij MediVit dan is inruil bespreekbaar. Vraag naar de inruilmogelijkheden bij Arjan. Je kan hem bereiken op 0492-792482 of stuur een mail naar info@medivit.nl

Door de aanwezigheid van het coronavirus is er zelfs een nieuwe ontwikkeling op het gebied van de bekleding van behandeltafels en behandelstoelen, medisch leer. Medisch leer heeft de eigenschap tot wel 99% van bacterieën en virussen te doden binnen een uur na gebruik van de tafel. Dat is makkelijk! Daarnaast is medisch leer makkelijk én veilig afneembaar met alcohol. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de lappen leer ernaast hangen na een tijdje. Zo blijft jouw massagetafel of pedicurestoel het pareltje van je praktijk of salon.

 

Terug naar het overzicht