Groot nieuws! Sport Lavit heet vanaf nu MediVit.

Een nieuwe naam die beter bij het assortiment past.

SportLavit gaat verder als MediVit

Per 1 januari 2024 heeft Sport Lavit V.O.F. haar naam gewijzigd naar MediVit B.V.

Voor de buitenwereld zal er weinig veranderen. Voor onze klanten en leveranciers blijven wij dezelfde betrouwbare partner voor al hun para-medische producten en verbruiksartikelen. Het enige verschil is de naam waaronder wij opereren.

De naamswijziging is het gevolg van een verandering in de rechtsvorm van ons bedrijf. Met het overlijden van Herman Evers, de voormalige eigenaar van Sport Lavit, en het met pensioen gaan van zijn vrouw, is besloten om de V.O.F. om te zetten naar een B.V. Schoonzoon Arjan van der Spoel heeft het bedrijf overgenomen en de beslissing genomen om de naam te veranderen naar MediVit B.V.

De nieuwe naam MediVit past beter bij het assortiment dat wij aanbieden voor de para-medische sector. Fysiotherapeuten, masseurs, sportverzorgers, EHBO'ers en pedicures kunnen bij ons terecht voor meer dan 4000 producten die zij nodig hebben in hun vakgebied. Denk hierbij aan Fysiotherapiematerialen, massageproducten, tape, EHBO-materialen en voetverzorgingsproducten.

Naast onze fysieke winkel en showroom in Helmond, kunnen klanten ook terecht op onze webshop www.medivit.nl. Hier kunnen zij ons volledige assortiment bekijken en eenvoudig bestellen. MediVit staat bekend als importeur en distributeur van bekende merken zoals ScanSport, Röwo, Sport Lavit en Bergland.

Onze nieuwe slogan luidt: "Jouw partner in vitaliteit". Deze slogan sluit perfect aan bij onze missie om para-medische professionals te ondersteunen in het leveren van de beste zorg aan hun patiënten. Bij MediVit streven we ernaar om een betrouwbare partner te zijn die meedenkt en ondersteuning biedt waar nodig.

Wij zijn trots op onze nieuwe naam en kijken uit naar een succesvolle toekomst als MediVit B.V. We blijven ons inzetten voor het leveren van kwalitatieve producten en een uitstekende service aan al onze klanten. Voor vragen of meer informatie zijn wij te allen tijde bereikbaar.

MediVit

- Jouw partner in Vitaliteit -

Terug naar het overzicht