Groot nieuws! Sport Lavit heet vanaf nu MediVit.

Een nieuwe naam die beter bij het assortiment past.

ADL hulpmiddelen

ADL hulpmiddelen helpen het leven met een beperking gemakkelijker maken. Hulpmiddelen voor mensen met een functiebeperking bij het uitvoeren van algemeen dagelijkse levensverrichtingen zoals zich wassen, aankleden, naar het toilet gaan, koken, eten en drinken. MediVit levert een uitgebreid assortiment ADL hulpmiddelen, die u helpen bij het aankleden. Wij hebben deze producten voor u geselecteerd op basis van kwaliteit en gebruiksgemak

-25%

Polsband Vitility

Het polsbandje wordt aan de wandelstok bevestigd en is geschikt wanneer men de handen even vrij wil hebben, bijvoorbeeld bij het afrekenen aan een kassa.

1,65

excl. BTW

Attends Care Dry Gloves | wegwerp washandjes

Attends Care Dry Gloves zijn zachte en absorberende droge washandjes. Attends Care Dry Gloves wegwerp washandjes zijn verpakt per 50 stuks.

3,10

excl. BTW
-25%

Ritssluitingring Vitility

Het hulpmiddel geeft de greep van een ritssluiting betere houvast. Geschikt voor mensen met artritis, reuma, een beperkte handfunctie of gering knijpvermogen. Geschikt voor diverse ritssluitingen met een opening.

2,76

excl. BTW

Hekura celstof bed onderlegger 40 x 60 cm

Hekura celstof bed onderlegger 40 x 60 cm. Bedonderlegger voorkomt doorlekken.

6,65

excl. BTW
-25%

Kam Vitility

De ergonomisch ontworpen kam zorgt ervoor dat men bij de boven- en achterkant van het hoofd kan komen, zonder de hand, arm of schouder onnodig te belasten.

5,55

excl. BTW
-25%

Schaar Oban

Versnipperen wordt heel eenvoudig met de schaar met vijf knipbladen. De vijf roestvrijstalen bladen knippen moeiteloos door bijvoorbeeld papier. Maar de schaar kan ook worden gebruikt voor het versnipperen van kruiden om bijvoorbeeld het eten te garneren.

6,67

excl. BTW

Match-U Schouderstretcher

Match-U Schouderstretcher op katrol om eenvoudig thuis oefeningen te doen. Plaats de Match-U schouderstretcher met het anker achter de deur en je kunt meteen beginnen.

Vanaf 8,15

excl. BTW
-25%

Bordhandgreep Vitility

Een innovatief product voor het dragen van (warme) borden. De bordhandgreep pakt heel makkelijk het bord op en zet het neer zonder dat men de vingers brandt. Ideaal om borden uit de magnetron te halen en op tafel of keukenblad neer te zetten.

7,40

excl. BTW
-25%

Nagelborstel Bristol

Deze nagelborstel is zeer geschikt voor mensen met verminderde handfunctie of voor mensen met één handfunctie. De nagelborstel is aan de onderkant uitgerust met zuignappen, die ervoor zorgen dat de borstel tijdens het gebruik op zijn plaats blijft.

9,46

excl. BTW
-25%

Kaasschaaf Easi-Grip - Vitility

Keukenhulpmiddelen Easi-Grip Het gehoekte handvat van de kaasschaaf houdt de hand en pols in een natuurlijke positie. Daardoor zijn deze eenvoudig te gebruiken.

11,13

excl. BTW

Bloeddrukmeter Aneroid

Aneroid bloeddrukmeter hand-model compleet met standaard kleefmanchet en etui. De Aneroid bloeddrukmeter ontlucht d.m.v. een draaiknop.

16,80

excl. BTW

Armkrukken | Elleboogkrukken blauw

De elleboogkrukken zijn gemaakt van aluminium. De armkrukken zijn in lengte verstelbaar, waardoor men voor de handgrepen de gewenste lengte (van 75 cm tot 98 cm) kan bepalen.

18,97

excl. BTW

Armkrukken | Elleboogkrukken rood

De elleboogkrukken zijn gemaakt van aluminium. De armkrukken zijn in lengte verstelbaar, waardoor men voor de handgrepen de gewenste lengte (van 75 cm tot 98 cm) kan bepalen.

18,97

excl. BTW

Armkrukken | Elleboogkrukken groen

De elleboogkrukken zijn gemaakt van aluminium. De armkrukken zijn in lengte verstelbaar, waardoor men voor de handgrepen de gewenste lengte (van 75 cm tot 98 cm) kan bepalen.

18,97

excl. BTW

Infrarood Huidthermometer DiaTemp

De DiaTemp is een Infrarood huidthermometer waarmee heel snel een accurate temperatuur van de huid kan worden vastgesteld. Het dagelijks gebruik van de Diatemp huidthermometer door patiënten met diabettes mellitus is een effectieve methode om het ontstaan van ulcera aan de voet of het been te voorkomen.

39,95

excl. BTW
-20%

Contactloze Digitale Infrarood Thermometer

De contactloze thermometer is bedoeld om de lichaamstemperatuur te meten via het voorhoofd, thuis of in het ziekenhuis. Voor baby's, kinderen en volwassenen. Een contactloze voorhoofdthermometer met display. Meetbereik tussen 32 en 42.9 graden, werkt op 2x AA batterijen.

33,02

excl. BTW
-31%

Infrarood thermometer

Infrarood thermometer is bedoeld om de lichaamstemperatuur te meten via het voorhoofd, thuis of in het ziekenhuis. Voor baby's, kinderen en volwassenen.

45,00

excl. BTW

Bloeddrukmeter Omron M6 Comfort

Omron M6 Comfort is een volautomatische bloeddrukmeter met eenvoudige eenknops-bediening voor gebruik thuis en in de spreek-kamer. Deze bloeddrukmeter is voorzien van een grote display voor een makkelijke aflezing van bloeddruk en hartslag. Het geheugen biedt ruimte voor 90 metingen inclusief datum en tijd.

86,45

excl. BTW

Medicijnkast 32 x 45 x 19 cm

Wit metalen medicijnkastje met cylinderslot. De binnenzijde is voorzien van kunststof legplankjes.

89,50

excl. BTW

ADL hulpmiddelen bestellen

ADL hulpmiddelen (algemene dagelijkse levensverrichtende hulpmiddelen) zoals Anti-slip voor meer houvast bij gladde oppervlakten en soortgelijke artikelen. In deze categorie vindt u blikopeners, flesopeners, pot openers, wandbeugels e.d. Bad en douche ADL hulpmiddelen zoals douchestoelen, bad zitjes, douchezitjes, beugels en badmatten online kopen voor de beste prijzen. Diverse ADL hulpmiddelen voor diabetici. Zoals medicijncassettes, tabletsplijters en sokken voor diabetici.

ADL hulpmiddelen keuken

ADL Hulpmiddelen keuken zoals voor eten en drinken zijn ideaal voor Mensen met Beperking. Aangepast Bestek, Bekers en Borden. Groot assortiment huishoudelijke keuken ADL Hulpmiddelen. Voordelig geprijsd en uit voorraad leverbaar.  Voor kinderen met een beperking is er een ADL hulpmiddelen assortiment dat inspeelt op de behoefte van kinderen. Leuk en speels vorm gegeven ADL hulpmiddelen die niet afschrikken en de kinderen instaat stellen zoveel mogelijk zelf te doen.

Daarnaast vindt u hier diverse ADL hulpmiddelen voor lezen en schrijven en een compleet assortiment medische ADL hulpmiddelen. ADL hulpmiddelen voor mensen met een functiebeperking bij het uitvoeren van sport en spel oefeningen. ADL hulpmiddelen in de categorie tillen en heffen maken het mensen met een beperking mogelijk om spullen buiten hun bereik toch gemakkelijk zelf te pakken. Compleet assortiment ADL hulpmiddelen om het bezoek aan het toilet te veraangenamen. In de categorie ADL hulpmiddelen Verpleging vindt u allerlei producten in het medische segment. In de categorie ADL hulpmiddelen verzorging vindt u een breed scala aan artikelen voor de dagelijkse verzorging. Mensen met een beperking kunnen zich dankzij deze hulpmiddelen makkelijker wassen en zelf verzorgen. Of u nu wilt kaarten een boek wilt lezen of lekker tuinieren. Bij MediVit vindt u een ruime keuze aan ADL hulpmiddelen voor de vrijetijdsbesteding. Dankzij de producten in de categorie ADL hulpmiddelen Werkplek kunnen mensen met een beperking hun dagelijkse werkzaamheden voortzetten.

ADL hulpmiddelen aankleden

Vool personen vinden het fijn om zelf hun kleding aan te kunnen doen. Met lichte onderstuening zoals een knopenhaak of ritsluitingring kunnen deze dagelijkse taken zelf uitgevoerd worden. Aankleden ADL hulpmiddelen kunnen een patiënt, cliënt of familielid enorm helpen.

ADL hulpmiddelen voor lopen vinden we in de volgende categorieën: Wandelstokken en krukken:Voor onzekerheid en evenwichtsstoornissen tijdens het lopen kan een kruk of wandelstok uitkomst bieden. Deze geven hierbij lichte steun. Wandelstokken en krukken zijn verkrijgbaar in diverse maten en kleuren, ook zijn er verschillende handvatten verkrijgbaar. Krukken geven ook bij de elleboog steun en zijn er met open en gesloten manchet. Rollators en looprekken: Voor onzekerheid en evenwichtsstoornissen tijdens het lopen kan een rollator uitkomst bieden. Deze geeft hierbij veel steun. Rollators zijn verkrijgbaar in diverse maten en kleuren. Er zijn nog veel meer verzorgingsartikelen te vinden bij MediVit voor Fyhsio en therapie.