Groot nieuws! Sport Lavit heet vanaf nu MediVit.

Een nieuwe naam die beter bij het assortiment past.

Hirschtalgcreme Rohde 100 ml. | Hertentalgcreme

Rohde Hirschtalgcreme verzorgt en beschermt beschadigde huid.

Rohde hertentalgcrème
Met echte hertentalg, bijenwas, vitamine E en chlorofyl, verzorgt en beschermt de beschadigde huid. Rohde hertentalgcrème bevat de natuurlijke ingrediënten hertentalg, bijenwas, vitamine E en linolzuur. Preventief gebruikt houdt de huid soepel en beschermt tegen invloeden van buitenaf. Achteraf gebruikt verzorgt en ondersteunt hij de regeneratie van droge of beschadigde huid.

Toepassingsgebieden:
Voorkomt droge, broze en ruwe huid. Voor de voeten: ondersteunt de huidregeneratie bij eelthuid en heelt de huid. Houdt de huid soepel en kan helpen blaren te voorkomen. Ondersteunt de natuurlijke beschermingsfunctie van de huid en kan zo bijdragen aan de bescherming tegen wondliggen bij langdurige bed liggen.

Echte hertentalg dringt vanwege zijn hoge vetgehalte slechts langzaam in de huid binnen en blijft urenlang in de vorm van een beschermende film op het huidoppervlak zitten. Het herstel van de natuurlijke vochtbalans van de huid wordt daardoor ondersteund. Bijenwas beschikt over veel waardevolle cosmetische eigenschappen. Dankzij de terugvettende werking kalmeert het de huid en maakt hij deze zachter en aangenaam soepel. Vitamine E ondersteunt een verhoging van het vochtvasthoudend vermogen van de hoornlaag en helpt het oppervlaktereliëf van droge en broze huid te verbeteren. Uitwendig gebruikt kan vitamine E regenererend werken en als radicale vanger helpen tegen schadelijke milieu-invloeden. Linolzuur ondersteunt de regenererende en hydraterende werking van de ruwe hertentalgcrème.

Inhoudsstoffen:
Paraffinum Liquidum, Aqua, Petrolatum, Adeps Bovis, Deer Fat, Paraffin, Decyl Oleate, Cera Alba, Tocopheryl Acetate, Ethyl Linoleate, Triticum Vulgare Germ Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol, Glyceryl Stearate, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Lecithin, Parfüm, Benzyl Alcohol, Alpha-Isomethyl Ionone, Amyl Cinnamal, Coumarin, Cinnamyl Alcohol, Isoeugenol, Linalool, Citronellol, Eugenol, Geraniol, Cinnamal, C.I. 75 810