Groot nieuws! Sport Lavit heet vanaf nu MediVit.

Een nieuwe naam die beter bij het assortiment past.

Tabouret

Functionaliteit en comfort combineren in uw werkomgeving? Bekijk dan eens de mogelijkheden van een tabouret! Dit arm- en rugloze zitmeubel is een essentieel product in ruimtes waar zowel flexibiliteit én beweging een belangrijke rol spelen. Bij MediVit vindt u een breed aanbod tabouretten.

Tabouret kruk kopen

Om de juiste tabouret stoel of kruk te vinden, is het belangrijk om rekening te houden met een aantal verschillende factoren. Deze factoren hebben over het algemeen invloed op uw comfort en functionaliteit. Binnen ons assortiment vindt u modellen met een verstelbare hoogte. Op deze manier kunnen we u garanderen dat u aan uw specifieke werkbehoefte kan voldoen. Bovendien zijn onze modellen bekleed met fijne materialen die tegelijkertijd zeer snel en eenvoudig te reinigen zijn. Dit maakt de tabouretten van MediVit een ideaal meubel voor in werkomgevingen waar een gereinigde ruimte essentieel is. Daarnaast zijn al onze tabouretten voorzien van hoge kwaliteit wieltjes, die op de juiste wijze rollen over verschillende soorten vloeroppervlakken. Tenslotte is het van belang om naar de diameter van de zitting te kijken. De tabouretten van MediVit variëren van een diameter van 33 cm tot 39 cm.

Maak je werk makkelijker met een tabouret

Met een tabouret op wielen maakt u uw werkomgeving nóg comfortabeler door snel en eenvoudig van positie te veranderen. Dit is met name nuttig in ruimtes zoals laboratoria, klinieken of kapsalons, waar flexibiliteit erg van belang is. Het rugloze ontwerp stimuleert de gebruiker een goede houding aan te nemen door hun core-spieren aan te spannen. Dit draagt over een langere periode zelfs bij aan een verbeterde stabiliteit en zelfs ook kracht! Met de wieltjes van een tabouret wordt het gemakkelijk om te verplaatsen door de ruimte zonder tussentijds van uw werkplek op te hoeven staan. Tenslotte is een tabouret een ideale oplossing voor ruimtes die klein zijn. Dat maakt dit zitmeubel een must voor op de werkvloer!