Groot nieuws! Sport Lavit heet vanaf nu MediVit.

Een nieuwe naam die beter bij het assortiment past.

Zadelkrukken

Wilt u comfortabel zitten tijdens het werk? Dan kunt u kijken naar de zadelkrukken, denk aan toepassing zadelkruk medisch of fysio. De zadelkruk en accessoires in het assortiment kunnen ervoor zorgen dat u altijd de juiste houding aan kunt nemen en bieden de gelegenheid om ook beter te kunnen bewegen. Tijdens de werkzaamheden zal het daarom altijd voordelen opleveren. Een zadelkruk kopen brengt meerdere mogelijkheden met zich mee en u zorgt ervoor dat de kruk volledig bij uw situatie gaat passen. Het is daarom verstandig om de verschillende modellen vergelijkt voordat u een keuze maakt uit het assortiment. Door ons ruime aanbod kun je prima online een zadelkruk kopen.

De vrijheid van een zadelkruk

Een zadelkruk is een goede manier om een houding aan te nemen tijdens het uitvoeren van verschillende behandelingen. U kunt hiervoor bijvoorbeeld kijken naar een zadelkruk met rugleuning. Deze rugleuning zorgt altijd voor extra ondersteuning en voorkomt op deze manier rugklachten. Als u meer bewegingsvrijheid wilt hebben, kunt u ook kijken naar de modellen die geen extra leuningen hebben. Een zadelkruk op wielen zal u dan ook de gelegenheid geven om uzelf te verplaatsen, zonder dat u op hoeft te staan. Dit zorgt voor nog meer gemakken tijdens het werken en u kunt dezelfde houding blijven aannemen.

Zadelkrukken voor een goede houding met de juiste uitstraling

U kunt een zadelkruk medisch gebruiken. In de praktijk heeft u immers altijd de mogelijkheid nodig om te gaan zitten. Voor langere tijd staan brengt lichamelijke klachten met zich mee. U kunt daarbij altijd bekijken welke kleur de krukken moet hebben. Zo past u hem helemaal aan uw praktijk aan. U kunt er dan ook voor kiezen om badstofhoezen aan te schaffen. Hiermee geeft u een nieuw uiterlijk aan uw zadelkruk, zonder hiervoor een grote nieuwe aankoop te hoeven doen. U houdt uw kruk hierdoor ook altijd netjes en kunt de hoes eenvoudig uitwassen