Groot nieuws! Sport Lavit heet vanaf nu MediVit.

Een nieuwe naam die beter bij het assortiment past.

Leukotape classic 3.75 cm x 10 meter | BSN sporttape

BSN Medical

Leukotape classic 3.75 cm x 10 meter
Leukotape Classic is een starre (niet elastische), witte sporttape met grote kleef- en trekkracht. De zinkoxide-rubber kleefmassa van BSN Leukotape Classic zorgt voor een uitstekende hechting, zowel op de huid als op een eventueel huidbeschermende onderlaag. Ook onder zware belasting blijft BSN Leukotape Classic sporttape goed zitten. Dit is de sporttape die gebruikt wordt door veel fysiotherapeuten en sportmasseurs bij enkelblessures, knieblessures, etc.

Toepassingen Leukotape Classic:
- als functioneel immobilisatieverband, bijvoorbeeld na distorsies, contusies en luxaties
- als sporttape voor het preventief tapen van gewrichten, banden en spieren

Leukotape classic van BSN: de ideale verzorging bij enkelblessures, speciaal voor sporters

Als het gaat om de verzorging van enkelblessures, is Leukotape classic van BSN de nummer één keuze voor vele professionele sporters, vooral voetballers. Deze innovatieve tape is speciaal ontworpen om topkwaliteit ondersteuning en bescherming te bieden, terwijl het tegelijkertijd het herstelproces bevordert. Met zijn unieke eigenschappen is Leukotape classic van BSN onmisbaar voor elke sporter die kampt met enkelblessures.

Leukotape classic van BSN is een hoogwaardige, witte sporttape die opvalt door zijn uitstekende kleefkracht en duurzaamheid. Deze tape is gemaakt van 100% katoen en beschikt over een speciale zinkoxide-rubberlijm die ervoor zorgt dat de tape niet alleen perfect op zijn plaats blijft zitten, maar ook zorgt voor een optimale stabilisatie van het enkelgewricht. Dit draagt bij aan het voorkomen van verdere blessures en helpt sporters op een veilige manier terug te keren naar hun favoriete sportactiviteit.

Een van de unieke eigenschappen van Leukotape classic van BSN is de vlakke, strakke afwikkeling. Dit zorgt ervoor dat de tape eenvoudig en gelijkmatig aangebracht kan worden, zonder dat er luchtbellen ontstaan. Hierdoor blijft de tape stevig op zijn plaats zitten, zelfs tijdens intensieve trainingen of wedstrijden. Daarnaast biedt de tape een uitstekende waterbestendigheid, wat vooral bij buitensporten zoals voetbal van groot belang is. Sporters kunnen ongestoord presteren, zelfs in ongunstige weersomstandigheden.

Leukotape classic van BSN is niet alleen geschikt voor de behandeling en preventie van enkelblessures, maar kan ook gebruikt worden bij de ondersteuning van andere gewrichten en spieren. De tape kan helpen bij verstuikingen, spierpijn en overbelasting, waardoor het een onmisbaar item is in de sportverzorgingskit van elke sporter.

Kortom, Leukotape classic van BSN biedt ongeëvenaarde ondersteuning en bescherming bij enkelblessures, met name voor voetballers. Met zijn uitstekende kleefkracht, duurzaamheid en waterbestendigheid is deze tape een absolute must-have voor elke sporter die op zoek is naar kwaliteit en betrouwbaarheid. Probeer Leukotape classic van BSN vandaag nog en ervaar zelf de voordelen van deze hoogwaardige sporttape.

BSN Medical is bekend van de producten voor o.a. ziekenhuizen en zorginstellingen alsmede fysiotherapie. Het assortiment van BSN Medical bestaat uit diverse soorten tape, gazen, verbandmaterialen, gips, etc. Leukotape Classic 4 cm. is slechts één van de vele producten die wij aanbieden. Leukotape Classic is een veel gebruikt sporttape in de voetbal, hockey en Volleybal. Leukotape wordt aangeboden in verschillende breedtes, te weten 2,5 cm., 3,75 cm. en 5 cm. Alle maten sporttape van Leukotape worden door ons aangeboden en kunt u terug vinden op onze website en in onze winkel.